Weekoverzicht

Weekoverzicht #88

Fijne tweede paasdag allemaal. Ik hoop dat jullie ondanks de vreemde omstandigheden toch kunnen genieten van de Paasdagen. Het scheelt vandaag wel een jas (en de rest) met gisteren maar dat mag de pret niet drukken. Wat ik afgelopen week deed lees je nu.

Gewerkt

Wel een lekker korte week met maar 4 dagen maar het was weer een pittige week. Wel is de druk nu van de ketel. We hebben al het Europese personeel geïnformeerd over de overheidsregelingen in hun land en de aanvulling die New Balance voor ze zal regelen. Zo houd iedereen toch een goed inkomen nog de komende week. Mooi dat mijn werkgever dat heeft geregeld maar het was een enorm geregel, allerlei aanvullingen op contracten gemaakt en dus een pittige week. De Nederlanders komen er het beste van af onze overheid spring 90% bij en dus behouden zij een volledig salaris.

WO 88 (9)

Gegeten

We hadden afgelopen week geen box dus moesten zelf nadenken qua eten. We aten andijvie stamppot met een gehaktbal, een spaghetti bolognese en op woensdag zetten we de boel buiten en hebben we daar gegourmet. Gezellig en geen vette spetters in huis 😉

WO 88 (8)

Gekocht

Een nieuwe fietspomp. Ik wild afgelopen week met de fiets naar de markt maar onze fietspomp bleek kapot. Online een nieuwe besteld. Fietsje uit de schuur en pompen maar. Helaas is bij mijn voorband (denk ik) het ventiel kapot dus geen lucht in te krijgen. Potjandorie kon ik nog met dat mooie weer niet op de fiets naar de markt.

Ook kocht ik bij Revolotion twee producten en kijk een hoe leuk die persoonlijke promotie die erbij zit. Gebruiken die floeperts gewoon mijn naam en ja dat vind ik leuk en daar ben ik gevoelig voor. De producten van Revolution zijn altijd van hele goede kwaliteit en kosten weinig. Ik heb een paar palettes en die zijn echt mijn favoriet. Ik kocht nu de Niacimide (heb normaal altijd die van The Ordinary), deze is 15% en zit in een behoorlijke pipetfles. Ook kocht ik een eyebrow soap voor mijn wenkbrauwen. Daar komt zeker een review van als ik hem een paar weekjes in gebruik heb.

WO 88 (11)

Weekend

Het weekend dus weinig gedaan, heerlijk van het mooie weer genoten en lang in de tuin gezeten met een boek. Wel even naar de markt dus geweest daar kocht ik bloemen, kaas en sinaasappels deze ronde.

Geniet nog even van je vrije dag als je die hebt en een fijne week!

Annette

8 thoughts on “Weekoverzicht

  1. Ik ben ook zo gevoelig voor een persoonlijke aanpak, leuk! Wat een heerlijk weer was het gisteren. Vannacht geen oog dichtgedaan en ik schrok mij ook nog eens te pletter… viel door de harde wind de parasol om, zo tegen het raam. Dacht dat een kat bezig was of een inbreker. Vannacht dus die parasol veilig en goed platgelegd, frisjes hoor!
    Benieuwd naar je beauty koopjes!

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s