Weekoverzicht

Weekoverzicht #87

Week 3 van het thuisblijven zit erop. Het was nog steeds druk qua werk maar tegen het einde van de week had ik voor het eerst het idee dat het iets minder werd. Benieuwd hoe het de komende week gaat maar eerst even terug naar afgelopen week.

Gegeten

We hadden weer een Hello Fresh box met 3 maaltijden. We hebben lekker gegeten kan ik je vertellen. We hadden mini tortilla’s met kip en mango-chutney, deze hebben we eerder al eens met een vis-variant gehad, erg lekker.  We aten Koreaanse bibimbap met varkenshaasreepjes en een gebakken eitje, en ik maakte de chili con corne, ook erg lekker. Komende week hebben we even geen box, ik vond de recepten voor deze week niet zo lekker dus we gaan weer een weekje zelf nadenken over het eten 🙂

Gedragen

Ik had net na mijn vakantie nog een leuke camel-kleurige broek gekocht die ik nog niet had gedragen. Hij heeft een hoge taille (is enkellang) en heeft een brede riem. Ik ben er blij mee, hij kleedt mooi af en staat leuk en is goed te combineren met vanalles. Ook droeg ik mijn oranje trui nog een keer, wellicht de laatste keer want het is wel een beetje meer een wintertrui en ik hoop dat het mooie lenteweer nu wel even aan gaat houden.

Gekocht

Ik kocht een nieuwe muis, mijn oude had er ineens van de een op de andere dag de brui aan gegeven dus ik ging voor deze vrolijke blauwe variant.  Ook nu het voorjaar van start is moest Skoet weer een vlooienband. Ik koop eigenlijk altijd die van Ernesto omdat die zo’n 8 maanden meegaan en dus hoef ik er tot het begin van het najaar niet meer aan te denken. Ze vind het nooit leuk om de band om te krijgen maar nu ze een oude dame is kan ze niet meer zo goed tegen stribbelen dus ging het redelijk soepeltjes.

Droge huid

Mensen, mensen wat heb ik een droge benen. Ik weet niet of het door het thuis zitten komt maar zo erg heb ik het nog niet gehad. Het is echt alleen mijn onderbenen. Het komt deels door de vakantie (vervellen) maar ook denk ik door de droge lucht die we hadden. Smeren, smeren en nog eens smeren maar het blijft een droge bende haha.

WO 87 (11)

Snoepen

Op woensdag staat er van bakkerij het Stoepje bij mij om de hoek een broodkar. Ik ben normaal natuurlijk niet thuis maar nu was het een mooie wandeling. Niet goed natuurlijk want ik kocht croissants, paaskoekjes en bokkepootjes haha en ja dat is allemaal op inmiddels. Maar goed steun de locals zeggen we dan maar als excuus.

WO 87 (8)

Markt

Ik ben heel blij met de opzet van de markt, zo breed en goed ingericht dat ik nu weer met een gerust hart op zaterdag even snel bloemen en kaas kan halen. Verder binnen gebleven en geen boodschappen gedaan.

WO 87 (10)

Mieren

Ik vecht wel al de hele week tegen een invasie van mieren. Alles geprobeerd, azijn, kaneel, mierenpoeder, kokend water niets hielp dus toen toch helaas op zondagochtend even snel naar de appie om lokdoosjes te halen. Ik hoop dat ik er nu korte metten mee kan maken. Wat een gekrieoel werd er helemaal narrig van.

29 seconden

Boekentip

De boekentip van deze week is 29 seconden van T.M. Logan. Een goede thriller die je ook zelf laat nadenken wat jij in een dergelijke situatie zou doen.

Sarah worstelt met haar baan als professor aan de universiteit. Haar baas, de beroemde tv-persoonlijkheid Alan Hawthorne, heeft het op haar voorzien; hij intimideert haar en steelt haar ideeën. Ze voelt zich steeds verder in het nauw gedreven.

Wanneer Sarah op een avond een poging tot ontvoering van een jong meisje verijdelt, blijkt haar vader een succesvolle zakenman te zijn. Een zakenman die over lijken gaat. Hij doet haar een aanbod, waarmee al haar problemen als sneeuw voor de zon zouden verdwijnen. En al wat nodig is, is een telefoontje van 29 seconden…

“Het punt is dat Alan Hawthorne twee gezichten heeft. Je hebt de beroemde Cambridge-academicus, de charmante, charismatische en ongelooflijk intelligente tv-persoonlijkheid, die ongetwijfeld nog eens geridderd zal worden. Dat is zijn publieke gezicht, het gezicht dat de meeste mensen voornamelijk te zien krijgen. Pas als je de pech hebt om als vrouw met hem alleen te zijn, krijg je zijn andere gezicht te zien.’

Er zaten een paar verrassende stukken in het boek – nee ik geef geen spoilers weg en hij leest lekker weg. Wat ik zeg je gaat zelf ook wel nadenken dat als je een aanbod krijgt om 1 persoon te laten verdwijnen uit je leven….

Je kunt het boek via deze link aanschaffen: Klik hier – dit is een affiliate link

Hou je taai allemaal en blijf wederom lekker thuis, geniet wel als het kan van het heerlijke weer. Ik wens jullie een fijne week.

Annette

4 thoughts on “Weekoverzicht

  1. Mooie broek! Ja heerlijk dat lente weer ben weer even terug bij af….woensdag ineens ondraaglijke pijn aan heup maar mocht niet naar HA en SEH. Gisteren ging het niet langer en toch weer gebeld….je voelt je dan toch een aansteller en een zeurpiet zeker als ze maar blijven aandringen vooral niet te komen en nog maar een extra pijnstiller te nemen. Na foto bleek heupbot toch verschoven….pijn is gelukkig wat gezakt. Jij ook een fijne week. Wij hadden overigens in de vorige woning in NIeuwegein ook heel veel mieren toen heb ik uit wanhoop een laagje grind gestrooid over de gehele lengte en dat hielp gek genoeg.

    Geliked door 1 persoon

  2. Leuke broek! Ik ben dol op hoge tailles, die kleden inderdaad mooi af. Jij hebt inderdaad droge benen, mijn benen zijn ook droog maar niet zo heftig. Ik kan ook wel blijven smeren..
    Mieren, hou op…Wij hebben ze ook elk jaar. Zelfs koperdraad neergelegd, hielp ook voor geen meter. Ze komen volgens mij af op het natvoer van de katten.
    Oei, spannend boek. Ik ben bijna klaar met Gouden Kooi van Camilla Läckberg, een psychologische thriller. Ook een goede plotwending halverwege. Bijna jammer als het boek uit is. Aanrader!

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s