Unboxing

Bokksu – Februari

De Bokksu – mijn Japanse snackbox voor februari heeft het thema Valentijn. Nu is dat inmiddels een week geleden maar daar smaken de snacks niet minder om kan ik je zeggen.

Ik laat je weer zien wat er in de Bokksu zit deze maand. Net als vorige maand kun jij in het bezit komen van (in dit geval) 2 snacks uit de box want die ga ik weer weggegeven. Vorige maand was Natasja blij met de blauwe kaassnack die ik haar toezond. Check even haar foto onder het filmpje. Leuk Natasja en dank dat je mee wilde werken.

Wil jij de snack van deze maand ontvangen? Gewoon even een comment achterlaten dat je dat wel wilt en dan neem ik contact op als enige voorwaarde wil ik graag een foto als je de snack hebt ontvangen zodat ik die de volgende maand kan plaatsen.

Succes!

Annette

Natasja heeft de Blauwe kaas snack met plezier opgegeten heeft ze me laten weten. Dank je wel voor het kijken van mijn video Natasja en ik ben blij dat de snack je goedkeuring had.

12 thoughts on “Unboxing

 1. Hoewel ik al jaren in de Aziatische levensmiddelen werk, is het overgrote deel van deze box ook onbekend voor mij. Wel een heel leuk concept maar ik hou meer van zoute en spicy dingen dus al dat zoet zou denk ik niet aan mij besteed zijn.

  Geliked door 1 persoon

  • Ik heb alweer wat snacks op inmiddels, haha en ze zijn weer om te smullen. Er zaten wel wat hartige in maar minder dan de vorige maand, hopelijk volgende maand weer een beetje meer van beiden. Ik lust alles dus het maakt mij niet zo veel uit of het zoet of zout is 😉

   Like

 2. Arregato (geen idee hoe je het schrijft betekend volgens mij zoiets als goedendag…? Ik wist niet dat er zoveel smaken van Kit-Kat zijn. Het filmpje heb ik via YouTube bekeken, op je blog is hij niet beschikbaar? No worries, YouTube is natuurlijk ook prima 🙂
  Veel snoep plezier (die koekjes, jammie!)

  Geliked door 1 persoon

 3. Arregato betekend volgens mij dankjewel! Leuk weer die box. Ik dronk gisteren een matcha latte bij Bagels en Beans (bah). Zag ooit een programma over dat (hippe) poeder bij de Keuringsdienst van waarde en er schijnt een hoop “rommel” bij te zijn. Overigens ook peperduur in de categorie chiazaad…voorlopig maar gewone groene thee. Fijne vakantie volgende week!

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s