Random Facts

50 random facts about me (nou ja, 30)

Leuk, ik zag dit artikel onlangs zowel bij forever38 als bij beautybybabs en besloot ook maar eens een lijstje te maken met random facts over mij. Benieuwd hoever ik kom?

Plog 3 (2)

 1. Ik ben geboren in 1971
 2. Mijn sterrenbeeld is waterman
 3. Mijn lievelingsgetal is 4, ik koop dus ook altijd een staatlot met eindcijfer 4
 4. Ik stapel mijn bestek in de besteklade 🙂 ik heb wel een paar dingetjes waar ik soort obsessief gedrag vertoon haha
 5. Vroeger at ik altijd een toetje na het avondeten. Dat vond ik echt zo lekker. Dat doe ik echt al zeker 10 jaar niet meer, ik vind het niet meer lekker. Wel wil ik nog steeds iets zoets na het eten dus meestal neem ik dan een koekje of snoepje.Plog dag mei (19)
 6. Ik wilde graag archeoloog worden vroegen leek me heerlijk met een kwastje een dino uitgraven haha later leek CSI of bij de politie me wel wat, heb nu gewoon een fijne kantoorbaan 😉
 7. Ik kan niet zo makkelijk geld uitgeven. Ik wil altijd geld hebben voor ‘noodgevallen’ en heb het toen ik er net alleen voor stond met een heel klein budget moeten doen. Dat speelt toch altijd nog mee maar ik wil en vind ook dat ik lekker mag leven – ik werk er had genoeg voor- en dus koop ik toch regelmatig fijne dingen voor mezelf.
 8. Ik deed vroeger altijd mee aan de playbackshow op de camping en heb daar menig prijs mee in de wacht gesleept, weken werd er geoefend voor die 5 minutes of fame.
 9. In het buitenland ga ik altijd graag naar een supermarkt, even het assortiment checken 🙂 vind ik leuk.winkelwagentje
 10. Ik drink nooit koffie – krijg er opvliegers van- alleen thee, water en soms een vruchtensapje
 11. Ik drink dus ook geen alcohol – lust niets dus ik sla lekker over
 12. Ik heb op het stiekume sigaretje op het schoolplein na (en de moord gestikt) nooit gerookt
 13. Alletwee mijn kinderen zijn geboren op de uitgerekende datum – hoe knap is dat?
 14. Ik kan geen instrument bespelen
 15. Ik heb heel lang borduren als hobby gehad, heb echt ook nog hele mooie dingen liggen die ik heb gemaakt, ben benieuwd of ik het ooit weer zal oppakken?
 16. Ik ben nog steeds niet gewend aan de mobiele telefoon qua foto’s maken, ik vergeet het echt zo vaak dan denk ik achteraf, shit, was een leuk fotomomentje geweest
 17. Ik kan niet op blote voeten lopen –is een familiekwaaltje- gevoelige voetjes dus mijn schoenen gaan pas uit als ik naar bed ga. Op sokken lopen gaat ook niet goed dus of schoenen of slippers/pantoffels.Plog dag mei (14)
 18. Ik heb een litteken op mijn kin en neus dat komt van een heftige krentebaard infectie.
 19. Sinds mijn eerste zwangerschap ben ik 1 grote snotterdoos. De tranen zitten altijd hoog en iemand hoeft maar te huilen en ik huil mee, iets emotioneels op tv? Ik moet janken, een goed boek, romantisch aanzoek? Je kunt me opdweilen haha
 20. Mijn favoriete zomerbestemming is toch wel Griekenland, maar nu ik alleen op vakantie ga moet ik toch eens overwegen om wat meer buiten het seizoen te gaan en dan wellicht ook eens wat andere bestemmingen op gaan zoeken. Ahhh misschien volgend jaar 🙂
 21. Ik houd niet van vliegen maar om te reizen doe ik het toch regelmatig. Ben wel altijd wel blij als ik op de bestemming ben of weer lekker op Schiphol sta.
 22. Ik kan niet gewoon even zitten, ik wil altijd wel wat doen, dus als ik buiten zit pak ik een boek, zit ik op de bank heb ik vaak mijn laptop voor mijn neus, anders wordt ik onrustig en ga wat in het huis doen, beetje opruimen dat soort dingen.
 23. Ik kan soms een beetje verstrooid zijn en dan denk ik dat ik iets niet in huis heb, ik heb dat al eens met vuilniszakken gehad (dus 5 pakken ofzo uiteindelijk in de kast), aluminium folie (ja hoor, weer een rol gekocht) en laatst met nachtcreme – nu dus 3 potten staan haha
 24. Ik ben geboren en getogen in Hilversum en denk niet dat ik er ooit weg zal gaan, ik ben ook wel eens voor banen in het buitenland gepolst maar nee hoor, laat mij maar lekker in Hillywood zitten.Vakantie
 25. Schoonmaken doe ik altijd met handschoenen aan – dat is om mijn nagels mooi te houden maar ook omdat ik het gevoel van een nat (vaat)doekje echt heel vies vind, brrrrr
 26. Ik ben linkshandig
 27. Ik gebruik nooit filters voor mijn foto’s – what you see is what you get –
 28. Ik vind het zo fijn dat ik mijn rijbewijs heb, echt een gevoel van vrijheid (en rijkdom) dat ik zo in mijn autootje kan stappen en de hort op kan gaan.
 29. Ik ben graag alleen en shoppen doe ik het liefst in mijn eentje
 30. Ik moet er niet aan denken dat mijn kids toch echt niet al te lang meer thuis zullen wonen, lijkt me zo raar….

Zo hier laat ik het bij geen 50 dus maar toch 30 weetjes, zet jij in de comments een leuk weetje over jou voor mij?

Annette

22 thoughts on “Random Facts

 1. Ik zie heel veel herkenning! Oh wat is dat leuk… ik wilde hetzelfde beroep als jij! En inderdaad daarna iets als forensisch medewerker. Maar ja, moest iets met computers gaan doen.
  Ik zag het even helemaal voor mij Annette als playback een Tina Turner doen! 😉

  Geliked door 1 persoon

 2. Leuk om te lezen, vooral dat je je bestek stapelt haha;-) Dat doe ik zelf niet, maar ik heb dan weer andere neurotische dingen. En dat je niet op blote voeten kunt lopen, dat lijkt me best een dingetje. Ik loop enorm graag op blote voeten, vind dat altijd zo’n ‘vrij’ gevoel geven. Net als jou ben ik ook super emo en eet ik nooit meer toetjes, terwijl we ‘vroeger’ altijd vanilla-vla na het eten kregen. Bah, ik kan geen vanille-vla meer zién nu.

  Geliked door 1 persoon

 3. Wat grappig dat jij weer altijd schoenen draagt in huis, ik moet altijd sokken aan. Archeoloog lijkt mij ook zo interessant en wat leuk dat je goed kan zingen. Annette bij Holland got talent, haha! Ik ben ook linkshandig en nee, als Tom uit huis is zal het hier akelig stil zijn!

  Geliked door 1 persoon

 4. Leuk om te lezen. Ik heb 1 dochter al het huis uit, dit gaf veel rust, was achteraf goed. Maar ik heb nog n zoon en een dochter thuis, dus leven zat in de brouwerij. Waarvan een nog n puber. En ik loop het liefste wel op bloten voeten zelfs buiten in de tuin, heerlijk.

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s