Sample Saturday

Elvive 2 in 1 haarmasker Fijne Kokosolie

Ik hoor mijn vaste lezers al lachen, kokosolie? Dat gaat ze niet lekker vinden…… 🙂 hahaha inderdaad de geur van dit product is niets voor mij maar ik weet dat er een hoop liefhebbers zijn dus omwille van jullie heb ik dit haarmasker toch getest.

Elvive extraordinary Oil haarmasker

Wat voor product is het?

Nou, een haarmasker dus. Dit meld het merk zelf over het product:

Het L’Oréal Paris Elvive Extraordinary Oil Fijne Kokosolie 2-in-1 Haarmasker heeft een smeltende textuur en heerlijke geur en is speciaal ontwikkeld voor normaal tot droog haar.

Het is verrijkt met fijne kokosolie en voedt het haar intens, zonder te verzwaren, voor ongelofelijk zacht, stralend en luchtig haar.

Dit masker kan op 2 manieren gebruikt worden:

1: onder de douche, na de shampoo op nat haar: 2 à 3 minuten laten intrekken en vervolgens uitspoelen. Voor een intensieve verzorging en makkelijke ontwarring.

2: als leave-in: na het douchen aanbrengen op nat of droog haar voor perfect handelbaar en glanzend haar. Niet uitspoelen.

Elvive extraordinary oil haarmasker

Welk merk betreft het?

L’oreal Elvive het is het nieuwste haarmasker van de Extraordinary Oil lijn

Wat is de eerste indruk:

Dikke prima op de geur na dan haha maar dat zal geen verrassing zijn. Je moet een haarmasker overigens niet verwarren met conditioner. Sommige haarmaskers maken je haar zacht genoeg zodat een conditioner niet meer nodig is maar dat is zeker niet bij alle haarmaskers het geval, het is toch wel een ander product dan een conditioner. Al voelt deze wel zo aan (als een conditioner bedoel ik).

Ik heb hem gebruikt zoals hierboven vermeld onder 1. Dus in laten trekken en daarna uitspoelen. Mijn haar was heerlijk zacht en omdat dit haarmasker dus wel ontwart geen conditioner nodig.

Elvive haarmasker

Kopen of niet kopen?

Als verwennerij voor je haar is dit zeker heerlijk. Een pot kost EUR 7,50 wat ik een prima prijs vind. Ik ben altijd zeer te spreken over de Elvive producten en dit haarmasker is daar geen uitzondering op. De geur vind ik niet lekker maar dat is persoonlijk natuurlijk. Ik zou dit specifieke masker dus niet kopen om die reden. De geur blijft ook de volgende dag nog in mijn haar (al is het echt een vleugje) dus hij blijft goed hangen (voor de liefhebbers 🙂 ). Elvive heeft weer een mooi product toegevoegd aan hun assortiment.

Gebruik jij wel eens een haarmasker?

Annette

 

18 thoughts on “Sample Saturday

  1. Fijne geur, zoals je weet ben ik dol op kokos. De prijs is inderdaad goed. Ik gebruik momenteel weinig haarmaskers, omdat mijn haar een stuk korter is en ook haarmaskers gebruikte ik vaak alleen bij de punten. Ik moet zeggen dat sinds het geknipt is mijn haar in een heel goede conditie is, dus regelmatig een haarmasker hoeft niet meer gelukkig!

    Geliked door 1 persoon

  2. Ik gebruik heeeeeel af en toe een masker. Maar mijn haar wordt er altijd zo eng en vies slap van. Dan kan ik er daarna niks meer mee. Lees net bij Babs hierboven dat ze het alleen in de punten doet. Goede tip. Op zich lijkt me dit een lekker masker maar ik moet ook niet teveel van kokos geur hebben. I hear you.

    Geliked door 1 persoon

  3. Ja, maar eigenlijk te weinig. Vaak maken haarmaskers mijn haar zo zwaar, ook al doe ik het alleen in de punten. Ik heb er nu 1 van Oliveway in de test , en dat is wel een blijvertje, geloof ik;-)

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s