Weekoverzicht

Weekoverzicht #24 2024

Ik neem je mee langs de afgelopen week door middel van een aantal foto’s en korte tekst. Leuk als je wilt meelezen. Het was een weekje waarin ik snuffend en snuitend de week doorkwam.

Werkweek

De keelontsteking is er gelukkig niet van gekomen maar ik was allesbehalve fit deze week. Maandag was ik echt niet lekker, erg verkouden en om 2 uur hield ik het dan ook voor gezien en ben ik naar huis gegaan. Lekker vroeg mijn bed in gedoken ook. Dinsdag was ietsje beter maar thuis begon ik enorm te rillen, dus warme douche, gegeten en ook toen weer direct naar bed. Woensdag  en donderdag was weer iets beter maar zonder neusspray hield ik het niet vol helaas. Vandaag is het zondag als ik dit type en ga ik hopelijk voor het eerst zonder neusspray volbrengen 😉. Komende week is mijn laatste week voor een weekje vrij dus dan hoop ik wel weer op volle oorlogssterkte te functioneren want ik vind het altijd prettig om zoveel mogelijk af te ronden als kan zodat mijn collega’s daar niet mee belast hoeven te worden.

Vaatwasser

Vorige week had ik al in het weekend een contact-formulier ingevuld om dus mijn vaatwasser te laten repareren. Heel fijn dat ik maandagochtend direct werd gebeld. Ze konden ook heel snel langskomen maar omdat ik toch met mijn werk zat gekozen om het maar uit te stellen naar vrijdag, dan ben ik tenslotte vrij en hoefde ik er verder niets voor te regelen. Om kwart over 10 was de reparateur er en bleek de pomp kapot te zijn. Die kon gelukkig dus wel gemaakt worden. Duur grapje uiteindelijk maar een nieuwe vaatwasser is duurder 😉 en wel zo duurzaam natuurlijk om hem te laten repareren dus hopelijk kan ik nog wat jaartjes vooruit nu. Het was dus wel met het handje afwassen deze week.

Toilettapes

Mijn bestelling met de toilettapes kwam ook binnen. Ik rook het al toen ik de sleutel in het slot stak dat ze er waren haha 😊, heerlijk net zoals je een Lush winkel altijd al van verre ruikt was dat met deze doos ook zo. Ik kan weer even vooruit. Ik gebruik deze echt al jaren en vind ze dus erg fijn. Mocht je er meer over willen lezen dan kun je er ook een blog van terugvinden. Even toilettapes in het zoekbalkje zetten en hij komt naar boven voor je.

Eettafel

Ik wil ook graag een nieuwe eettafel maar moet dan dus eerst mijn huidige tafel kwijt. Mocht je iemand weten die nog een mooie witte 6-persoons eettafel kan gebruiken laat het ze dan ook zeker weten. Met een beetje passen en meten kun je er zelfs wel 8 personen aan kwijt. Ik heb zelf een ovale tafel (in het zwart) op het oog. Daarna wil ook mijn onderkastjes van de keuken laten wrappen. Ik had daar al een offerte voor maar ik denk dat ik eerst een nieuwe eethoek wil en dan pas ga kiezen welke kleur ik de keukenkastjes wil hebben (ze zijn nu magnolia). Ik woon nu 13 jaar in mijn huidige woning en wil graag de keuken dus een beetje pimpen. Ik hoef zeker geen nieuwe want hij is verder nog prima.

Koopjes

Bij de Hema was deze planner afgeprijsd voor 3 euro. Die ging dus mee naar huis want ik ben bijna door mijn huidige planner heen (ik gebruik op het werk altijd graag nog een papieren planner) dus kan ik deze na mijn vakantie gelijk in gebruik nemen. Ook nam ik bij de Blokker deze gezellig microvezel baddoek mee. Ik heb er al zo 1 maar dan een zwarte en die wordt in de zon echt wel heel heet hahaha, problemen I know! Tevens zijn deze altijd lekker snel droog dus als je dan gezwommen hebt blijft je handdoek niet zo lang nat. Kan dus zo in de koffer en mee op vakantie komende week. Ook waren de slippers bij de Primark afgeprijsd dus nam ik ook nog 2 paar slippers mee.

Koud

Het was deze week gewoon bar en boos qua weer natuurlijk. Geen leuke zomerse outfitjes maar gewoon elke dag een sweater en dat was niet alleen omdat ik snot-hemeltje-verkouden was maar omdat het gewoon echt koud was. Ik weet het, we raken er niet over uitgepraat maar ik verlang zo naar een beetje warmte. Maar niet getreurd want ik mag mijn handjes dichtknijpen dat ik volgende week de zon kan opzoeken.

Stekken

Van mijn Monstera plant had ik weer de nodige stekjes, die stonden al een paar weken in het water en hadden goede wortels inmiddels. Nu kun je Monstera’s dus ook prima op de vaas houden als je dat zou willen maar ik besloot toch om maar weer twee potten te vullen. Inmiddels heb ik dus 5 monstera’s in huis 😊 allemaal zelf gestekt (de moederplant was echt op en die heb ik weggedaan). Door de lichtinval in mijn woning doen ze het echt supergoed en krijgt de grootste inmiddels ook weer een nieuw blad. Trotse plantenmoeder hier hoor 😉

Weekend

Ik heb het weekend nog lekker rustig aan gedaan, alleen wat boodschapjes in huis gehaald, wasjes gedraaid en de tuinman was er ook om de tuin weer een beetje te fatsoeneren. Omdat ik toch nog niet helemaal fit was heb ik verder maar niets gedaan. Ik merkte gewoon dat de energie nog ontbrak.

Ook geen vaderdag gevierd want mijn pappa (en mijn mamma) zijn nog lekker op vakantie. Vanavond komt mijn liefje eten en dan komende week dus alles is het teken van de vakantie die eraan komt. Ik denk niet dat er een overzichtje komt volgende week en de week erop (wel heb ik woensdag artikelen voor jullie klaar gezet). Mijn vakantieoverzichtje komt dan op de woensdag 3 juli daarna dan weer terug op het gewone schema!

Hoe was jullie week?

Annette

14 thoughts on “Weekoverzicht

  1. Mooie tafel, jammer dat wij er geen plek hier voor hebben…

    Ging je naar Griekenland? Hoop dat de temperatuur dan wat aangenamer is, nu heerst er een hittegolf. Gelukkig is het vandaag iets beter weer, was net best warm in de tuin. En alle katten liggen weer lekker te soezen in het zonnetje.

    Wij hebben een mini vaatwasser, die kregen wij toen van de baas van Jeroen. blij mee al moet ik zeggen dat soms met de hand afwassen ook wel wat heeft haha!

    Hoop dat je verkoudheden wat minder worden, je hebt het best flink te pakken de laatste tijd.

    Geliked door 1 persoon

  2. Fijne vakantie vast en neem voldoende rust deze week begrijpelijk dat je collega’s niet achter wil laten met werk maar uitgerust op vakantie gaan is ook belangrijk. 🙂

    Geliked door 1 persoon

  3. Balen van je verkoudheid, hopelijk ben je weer 100% fit als je naar Kos vertrekt. Heerlijk vooruitzicht overigens, fijne vakantie alvast!

    Hoewel het gisteren hier ook zalig was, strakblauwe lucht en zon, heerlijk buiten gezeten. En prachtige eettafel, jammer genoeg heb ik er geen plek voor.

    Had zelf een saaie week, woensdag j.l. geopereerd aan mijn schouder. Operatie veel mee maar het herstel valt me toch wat tegen, hoewel ik wist wat ik kon verwachten (7 jaar geleden zelfde operatie gehad, maar dan links). Veel pijn, gelukkig nu wat minder. Probeer er maar het beste van te maken, en stapels achterstallige tijdschriften weg te lezen.

    Geliked door 1 persoon

Plaats een reactie