Weekoverzicht

Weekoverzicht #168

Leuk dat je weer komt lezen wat ik zoal deed de afgelopen week. Deze week een kappersbezoek, een ontspanningsmassage en uiteraard werd er gewerkt.

Kantoor

Op maandagochtend stap ik in de auto naar kantoor om weer een paar uurtjes aan de slag te gaan. Ik ga wel op een ‘normaler’ tijdstip dan anders want het liep voorheen echt de spuigaten uit en zat ik steeds vroeger op kantoor vaak al om 07:15 om alvast ‘vooruit’ te werken. Gaan we niet meer doen is niet gezond.

Kapper

De kapster belt om een nieuwe afspraak in te plannen en donderdag staat het op het programma. Het was ook wel nodig, even bijgekleurd en de droge punten geknipt. Heb ik weer een fris en fruitig hoofd (nou ja, de wallen niet meegeteld dan 😊).

Opruimen

Mijn zoon besluit eens even flink op te ruimen in zijn kamer en er komt een zak met schoenen en kleding uit voor de recycling. Goed voorbeeld doet goed volgen dus ik ruim het washok eens goed op en ook daar haal ik twee volle zakken uit met ‘oud’ beddengoed en badlakens. Met ook nog een kledingzak van mezelf zit mijn auto snel vol. Ik rijd het donderdag allemaal richting de GAD is dat ook weer opgeruimd. Maar wat was het een pokkenweer ☹ ik was goed nat door mijn ritje naar de GAD en Skoet vond het ook maar niets al die regen.

Kleding

Bij de Zara koop ik deze heerlijke kleurrijke blouse met dito broek (volgens mij is de kleur Pruim/Plum). De broek blijkt toch net een tikkie te strak dus die ruil ik om voor een maatje groter (Zara heeft echt rare maatvoering op het moment je kunt er geen touw aan vastknopen). Fijne set die ik hopelijk lekker veel ga dragen het komende najaar. De broek is er in heel veel kleuren en beide items zijn 29,95 prima prijsjes.

Massage

Op vrijdag boek ik een heerlijke ontspanningsmassage voor mezelf. Stond al een tijd op mijn lijstje maar stelde ik maar steeds uit. Nu even de koe bij horens en geboekt en genoten. De rug is even goed los gemaakt en ook de nek en schouders. Gelukkig had ik geen ‘knopen’ dus het was echt genieten. Ga ik zeker wat vaker doen.

Stoofpot

Ik had wel een heerlijke pan stoofvlees gemaakt deze week. Toch fijn als je thuis werkt want dan kun je dit soort bereidingen doen en lekker de hele dag laten sudderen. Voorheen deed ik dat alleen in het weekend maken want dan was er doordeweeks geen tijd voor.

Aankoopjes

Met de gewonnen kadobon van de Hema kocht ik deze set met geurstokjes en twee kaarsjes. Ze staan inmiddels op het toilet 😊 ik vind de geur prima maar meer ‘toilet’ achtig dan voor de woonkamer. Bij de Blokker nam ik deze kerstbal mee in de vorm van een boek – als leesfanaat kon ik die niet laten hangen. Bij Ikea kocht ik een nieuw 4-seizoenen dekbed. Mijn huidige dekbed heb ik echt al heel wat jaartjes en ik merk dat deze steeds ‘dunner’ werd maar dat ook de vulling een beetje begon te ‘vlokken’. Tijd dus voor een nieuwe. Als ik van de week mijn bed verschoon kan deze er gelijk op.

Gewandeld

Tussen de buien door toch nog wel wat wandelingetjes gemaakt. Zondag (gisteren) was toch wel het hoogtepunt. Het was behoorlijk fris in de ochtend maar het zonnetje scheen. Mijn nieuwe dikke jas aan en lekker lopen maar.

Hoe was jullie week?

Annette

7 thoughts on “Weekoverzicht

  1. Leuk weer je haar! Ken dat wel van vroeger toen ik in de Thuiszorg werkte even iets eerder naar die of die en nog even dit waardoor ik op het laatst zo’n 1 1/2 uur per dag extra werkte voor noppes. Deze week eindelijk weer gefietst (durfde niet door die staar) en toch maar tijdelijke glazen in mijn bril laten zetten want was niet te doen (had -7 en -7,5) en nu -2). Optimaal is het nog niet maar moet nog een week of 6 wachten. Ed is vrijdag in het vliegtuig gestapt voor een last minute naar Kreta. Fijne week!

    Geliked door 1 persoon

  2. Wat een leuke hanger voor in de kerstboom, die past inderdaad goed bij je! Ik lees mij ook te pletter, boeken van Michael Berg, wel spannend maar ook wel heel langdradig. Zalig zo een massage, ik boek heel af en toe via Social Deal een, kost dan 20 euro.
    Mooie kleur die blouse, benieuwd hoe dat setje bij je staat!

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s