Weekoverzicht

Weekoverzicht #154

Stijve arm na de tweede corona prik maar gelukkig geen verdere symptomen, fijn dat ik nu ‘dubbel geprikt’ ben. Eindelijk was de straat ‘klaar’ en konden we weer fatsoenlijk parkeren en ik heb een update over mijn pakket.

Boe – haha op zondag doe ik even een maskertje

Maandag

Ik start de week gewoon lekker thuis op mijn thuiswerkplek. Zoals ik hierboven al aangaf is mijn arm stijf maar verder gaat het prima. Wel bewust deze keer rechts laten prikken (ik ben linkshandig) omdat ik inderdaad de vorige keer ook al zo’n stijve arm had en het toen toch wel pijnlijk vond omdat ik er zoveel mee doe 😊. Ik kook de Duitse biefstuk uit de Hello Freshbox. Isabelle zit in quarantaine bij een vriend nog steeds omdat deze vorige week positief was – en ze dus van mij niet naar huis mocht komen haha – ontaarde moeder als ik ben en ze zelf ook vanaf midden vorige week niet lekker werd en corona bleek te hebben. Ik ben dus alleen met mijn zoon.

Dinsdag

Dagje kantoor, het is rustig ook qua collega’s, ik ruim wat dingen op want over twee weken komt onze nieuwe VP kennis maken op kantoor. Ik vind de timing niet geweldig maar goed we maken er wel een mooi bezoek van. Ik zat trouwens in de auto en dacht wat is er toch met mijn gezicht, haha bleek ik dus gewoon mijn mascara vergeten, hoe dan????? Ik kan me niet heugen dat ik geen mascara op heb gehad dus ik moet wel echt nog aan het slapen geweest zijn vanochtend. Ik was heel vroeg op kantoor (tien over 7) dus stap om 4 uur in de auto naar huis, ga een rondje sporten en kook dan de noodles uit de Hello Freshbox.

Woensdag

Ik ga maar weer eens bij Elemis aan de bel trekken want er zit totaal geen voortgang in het vermiste pakket. Ik snap dat ze richtlijnen moet volgen, maar jongens een formulier, hoe moeilijk kan het zijn?

Dat de wonderen de wereld nog niet uit zijn bleek in de avond. Om half 6 gaat de deurbel en staat er een mevrouw voor mijn deur met mijn pakje. Ze woont in de straat achter mij en kwam – omdat ik niet naar haar kwam – nu maar mijn pakje brengen en ze vermoedde inderdaad al dat er geen briefje in de deur was gedaan. Enorm blij dat mijn pakje dus toch is gekomen maar wat een drama en wat een K-zakken bij de DPD dat ze dus een pakket in een andere straat afgeven en dan niet de moeite doen om een briefje achter te laten. Dat kan dus echt niet he?! Ik was bij alle buren netjes geweest maar natuurlijk niet in een andere straat ☹.

Elemis deed er trouwens heel raar over toen ik netjes meldde dat het pakket er was. Omdat ik vond dat ze het niet netjes hadden opgelost en ik vroeg of ze deze casus alsnog wilde escaleren. Nee hoor, ‘ze laten het hierbij’ – jullie hebben helemaal niets gedaan sukkels ☹ echt grrrrr.

Donderdag

Vandaag een hele volle dag, meetings, gesprekken met kandidaten (ja ik ben nog steeds op zoek naar nieuwe collega’s) dus gelukkig gaat de dag dan wel lekker snel voorbij. Sporten voor de 3e en laatste keer deze week en dan lekker op de bank.

Vrijdag

Vandaag weer een stuk leger in de agenda dat is prettig want dat betekend dat ik ook lekker op tijd kan stoppen. We hebben in juli en augustus de zogeten ‘summer hours’ dus dan werk je 4 dagen een uur langer (doe ik al bijna standaard, pfff) en dan kun je op vrijdagmiddag vrij zijn. Het lukt me niet altijd maar vandaag probeer ik toch echt om uiterlijk 3 uur de boel uit te gooien. In verband met de watersnood in Limburg moet onze winkel in Roermond de komende dagen dicht. Wat een ellende daar zeg.

Weekend

Eigenlijk doe ik weinig het weekend, mijn standaard boodschapjes. Ik haal zonnebloemen ter nagedachtenis voor de MH17 slachtoffers, dat doe ik elk jaar rond deze tijd. Ook neem ik nog wat mooie rozen mee. In de middag doe ik met een vriend een terrasje in Harderwijk. Ik stort ook wat geld op Giro 777 voor de slachtoffers in Limburg. Vreselijk zeg je hele hebben en houden naar de Filistijnen. Zo erg voor die mensen.

Op zondag doe ik een rondje stadshart Amstelveen, ik haal bij de Action even twee nieuwe handdoeken want ik heb er weer een paar waar de gaten invallen haha kan ik die weer weggooien. Korrels voor in mijn vochtvreter en een pak Mars – hmmm lekker.

Ik zit lekker in de tuin maar wissel steeds van stoel dan weer in de schaduw dan weer even (kort) in de zon. Vind het erg warm.

Hoe was jouw week?

Annette

9 thoughts on “Weekoverzicht

 1. Rare week met al die narigheid het gebied waar wij begin september naartoe zouden gaan is compleet weggespoeld inclusief huis. Gelukkig zijn de eigenaren in goede gezondheid. Echt waanzin. Hier gedonder met de warmtepomp en ventilatie. Een luchtvochtigheid van 67 alles is klam en kleding in de kast stinkt….en dan Peter de Vries zo onwerkelijk allemaal. Fijne week maar weer.

  Geliked door 1 persoon

 2. Oooh hier ook DPD drama, hele dag thuis en dan gewoon een bericht krijgen dat je er niet bent en dat het naar een DPd punt gaat. Heel handig als dat er niet meer is in ons dorp. Hoorde ook van een DPD punt dat ze er mee stoppen omdat die chauffeurs zo onbeschoft zijn. Echt een drama organisatie maar ook niet netjes van de afzender dat ze niks met je klacht doen.

  Geliked door 1 persoon

 3. Eindelijk je pakketje! Ik denk dat als die mevrouw niks gebracht had zij het rustig zelf kon gaan uittesten. Wat een slechte service van alle kanten, heel vervelend.
  Gisteren kreeg Jeroen gratis zonnebloemen mee, had geen idee dat dat iets met MH17 te maken had.
  Dat snuitje van Skoet, Marie heeft ook altijd van die vieze oogjes. Soms wordt het hard en dan probeer ik het weg te vegen, maar het komt steeds maar terug. Ik ben er nog steeds niet over uit, een kitten erbij. Vind het zo lastig, ook als ik lees en zie op YouTube dat je ze eigenlijk eerst in verschillende kamers moet doen en ze heel langzaam naar elkaar toe moet brengen. Dus eerst moeten ze de geur oppikken zonder elkaar te zien en verder.
  Ik doe het puur dan voor Marie, ik vind haar zo eenzaam achter dat raampje zitten en ik merk dat ze zo graag weer verder naar buiten wil gaan. Ook als er een kat langsloopt wordt ze helemaal hyper, ik blijf het idee houden dat ze verwacht dat Toulouse terug komt. De kat van de buren loopt wel eens mee als ze de hond uitlaten (aan een lijntje) en vaak zit Marie rond die tijd al bij het raampje, zo schattig.
  Katten zijn solitair las ik maar binnenkatten vinden een maatje wel gezellig las ik ook. Aan de andere kant is Marie best rustig ’s nachts, ze wekt mij steeds minder vaak. Ik weet dat als er een kat bij komt het ’s nachts vast wel af en toe hommeles zal zijn hier, was met Toulouse ook af en toe. Wat is wijsheid, het blijft lastig.

  Geliked door 1 persoon

  • Vind het ook niet netjes hoe Elemis heeft gereageerd 😩 Skoet heeft altijd al last gehad van vies oogje maar er nooit aanzitten dan wordt ze boos. Ik borstel haar nu elke dag heb het idee dat ze haar vacht niet helemaal meer schoon kan houden en ze blijft zo enorm verharen. Snap je dilemma over een kitten, Skoet is altijd alleen geweest en als ze overlijdt wil ik ook geen nieuwe meer. Al zal ik het wel erg missen maar wil wat meer gaan reizen als het ooit weer kan 😁 en dan hoef ik in elk geval geen rekening meer te houden met een huisdier

   Geliked door 1 persoon

 4. Het grappige is dat ik gisteren nog tegen Jeroen zei dat wij toch nooit op vakantie gaan dus zou het voor ons niet uitmaken. 1 of 2 maakt dan ook niet uit. En ik zou Marie ook nooit in een kennel willen achterlaten, ik ben zo een watje haha!

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s