Sample Saturday

Dr. Barbara Sturm – Enzyme cleanser

Er moesten natuurlijk ook wat reinigingsproducten in sample size mee naar Zeeland en ik koos ervoor om dit zakje van Dr. Barbara Sturm mee te nemen. Het is een cleanser in poedervorm en dat had ik nog niet eerder geprobeerd.

Welk merk?

Dr. Barbara Sturm is een Duitse dame die haar merk – voor zover ik vinden – sinds 2002 op de markt heeft. De prijzen zijn best aan de hoge kant. Ze is trouwens geen dermatoloog of iets in die richting maar heeft haar dokterstitel als Orthopeed behaald. Op haar website kun je meer over haar lezen als je dat wilt.

Wat is het?

De cleanser is dus een heel fijn poeder. Ik had dat weer eens niet door dus ik trok gewoon het zakje open en zat er gelijk helemaal onder hahaha. Maar goed, best een grote inhoud waar ik wel een paar dagen mee kon doen. Het is trouwens geen cleanser voor iedere dag omdat hij echt ook een exfolierende werking heeft. 2 a 3x per week zou voldoende moeten zijn.

Je mengt een beetje poeder met wat water en het wordt een heel klein beetje schuimig, vervolgens op je gezicht aanbrengen klein beetje masseren en dan met een washand met lauwwarm water afwassen. Wow baby-billen zacht is mijn huid, wat een lekker spul.

Wat vond ik ervan?

Zalig, kan niet anders zeggen, direct een superzachte huid, totaal niet trekkerig of iets en superglad voelt het ook nog eens. Het haalt dus echt de dode huidcellen weg, eventuele restjes van make-up en andere onzuiverheden. Hier zou ik wel een flesje/potje van willen hebben.

Waar te koop en wat kost het?

De travelsize verpakking met 20 gram kost 20 euro en een fullsize 60 euro. Je kunt het bij de Bijenkorf kopen maar ik zou het denk ik zelf direct op de website van dr. Barbara Sturm kopen, de prijs is daar hetzelfde en dan krijg je ook nog leuke samples zodat je nog wat meer van deze dame kunt proberen. Ik denk dat je met de travelsize al best heel lang kunt doen, ik had nu een zakje er stond niet op hoeveel gram erin zat maar a little goes a long way. Heel mooi product en weer een leuk merk kunnen proberen.

Annette

6 thoughts on “Sample Saturday

  1. Ooit zo’n exfoliant van Marbert gehad ook een poeder op enzym basis en dat beviel ook erg goed. Was ook prettig geprijsd al weet ik natuurlijk niet of de ingrediënten hetzelfde zijn.
    Dat Poolse merk Ziaja heeft ook zoiets maar dat heb ik zelf nog nooit gebruikt. Fijne zaterdag en maar weer rennen naar de markt want het lijkt wel eind oktober buiten. Zit met de lampen én verwarming aan :-((((

    Geliked door 1 persoon

  2. Wat een fijn resultaat geeft het, ik hou ook van zo een heel glad huidje! Ik had eerst verwacht dat je het wat onhandig zou vinden maar het resultaat maakt een hoop goed!

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s