Unboxing

Jouwbox editie 10

Alweer de 10e editie van de Jouwbox. De box met producten die een gezonde levensstijl ondersteunen. De box is los te bestellen maar je kunt ook een abonnement nemen als je er zeker van wilt zijn geen editie meer te missen.

Deze keer bij de box – net als de vorige keer – een masterclass. Deze keer van een voedingsdeskundige en de masterclass gaat jouw vertellen hoe je met je kinderen een gezondere levenstijl kunt aanleren. Vast heel informatief.

De box is hier te bestellen: http://www.joubox.nl

2 thoughts on “Unboxing

  1. Ik kreeg de box gisteren binnen en heb gisteravond het masker gebruikt. Blijkbaar niet zo geschikt voor mij want nu overal droge plekjes en schilfers op mijn gezicht. En hoewel ik dol ben op gember vond ik deze thee ronduit vies. De rest heb ik nog niet gebruikt.

    Geliked door 1 persoon

    • Ik heb de thee ook nog niet gedronken wel de folie eraf gehaald en schrok een beetje van de geur haha dus ben er nu ook een beetje bang van 🙂 balen van dat masker, ik ga hem niet proberen bang dat ik in de bulten schiet door de kamille….

      Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s