DM shoplog

DM shoplog

De kerstdagen zaten erop en ik besloot nog even naar Kleve te rijden voor een bezoek aan de DM. Het was hoognodig want mijn hele voorraad was zo goed als op. Ik had alleen nog 2 flessen conditioner staan 🙂 Ik laat je zien wat er deze keer allemaal mee terug ging naar Nederland.

Ik vergat wel om de hygiëne spoeler mee te nemen en daar baal ik goed van. Zo stom! Nou ja, volgende keer maar weer.

Annette

8 thoughts on “DM shoplog

  1. Altijd zo leuk een DM Shoplog. Ik ga volgende week weer, blijft een fijne winkel.
    Ik heb die geurstokjes ook wel eens gehad maar vond ze niet ruiken, stonden bij mij ook op het toilet, meestal heb ik ze van bolsius.

    Geliked door 1 persoon

  2. Heerlijk weer al die spulletjes. Hier de kasten volledig leeg i.v.m. verhuizing. Hoop dat we na half februari een beetje op orde zijn en dan weer tijd voor een ritje. Tip. Bij de Aldi hebben ze ook prima geurstokjes en die van Therme (nu 1 + 1) bij Kruidvat zijn top. De laatste doen niet onder voor Rituals en blijven wel een week of 10 lekker.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s