Friday Finds

Travel organizer

Ga je net al ik binnenkort met vakantie *whoopwhoop* dan is de Friday Find van deze week wellicht ook een goede tip voor jou. Al een tijdje was ik op zoek naar een set organizers voor in de koffer. Al jaren pak ik mijn koffer met veel plezier in voor de vakantie of als ik voor mijn werk op reis ga.

Ik deed dat altijd op de ‘traditionele’ manier, stapeltjes, beetje sokken en ondergoed overal tussen proppen, een plek in het midden vrij houden voor je toilettas enfin je (her)kent het vast wel. Bij andere bloggers zag ik wel eens handige inpaktips voorbij komen en de meeste deden hun verdeling middels tassen of organizers.

Dat leek me toch best handig dus ging ik op zoek naar een goedkope set om dit ook eens te proberen. Ik moet zeggen je vind ze op veel sites in heel veel verschillende prijsklassen en in nog meer verschillende kleuren hahaha. Het viel dus nog niet mee. Omdat ik niet van te voren wist of deze me zouden bevallen was ik niet van plan om er veel geld voor uit te geven.

Travelbag organizer

Uiteindelijk betaalde ik EUR 6,- voor deze set van 6 opbergers. Het zijn 3 vrij platte tassen en 3 diepe tassen met een mesh-bovenkant. Ze zijn van stevig materiaal en hebben een goede rits. Toen ik onlangs voor mijn werk een week naar Londen ging kon ik er gelijk een paar uitproberen. Wow, wat gaat er een hoop in zeg, vooral in die diepe tassen (of zakken) net hoe je het wil noemen gaat veel meer dan je aanvankelijk zou denken.

Ik vind ze handig en zal ze zeker blijven gebruiken. In de platte tassen is wat minder ruimte maar in de grootste kun je zeker een paar schoenen kwijt een paar sandaaltjes en slippers lukt ook nog wel. Het zijn vooral de diepe tassen die ik erg fijn vind in gebruik. Je deelt de koffer er net even iets economischer en dus ruimtebesparender mee in.

Ik neem wel altijd veel te veel mee op vakantie hahaha al ben ik de laatste jaren goed op dreef en neem ik elk jaar wat minder mee zie ik toch vaak bij terugkomst nog spullen/kleding die ik niet heb gedragen.

Gebruik jij dit soort organizers voor je koffer? Of heb jij nog ruimtebesparende tips?

Annette

9 thoughts on “Friday Finds

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s