Spotlight

In de spotlight #10

Vandaag het laatste spotlight artikel. Ik hoop dat jullie het leuk vonden om de afgelopen 10 weken te zien welke blogs ik regelmatig bezoek. Natuurlijk volg ik veel meer blogs maar ik ga vanaf volgende week vrijdag een nieuwe rubriek starten op vrijdag namelijk: Friday Finds waarin ik je leuke lifestyle aankoopjes laat zien maar ook mooie artikelen die ik ben tegengekomen, leuke/gekke gadgets die ik vond op het internet.

Wie weet komt in de spotlight nog een keer terug want ik vind ook regelmatig nieuwe blogs of zijn er blogs die door bepaalde veanderingen toch niet meer aanspreken. That’s life nietwaar? Maar dan nu toch eerst de laatste.

babs 2

De eer valt ten beurt aan Babs van de site beautybybabs.com

babs 1

 

Babs was (denk ik) een van mijn eerste volgers (hoera) en ook haar site volg ik alweer een paar jaar. Leuk, ik heb een klik met Babs en we gaan elkaar ook zeker een keer ontmoeten hahaha. Babs is 57 al geef je haar dat niet hoor en omschrijft zichzelf op haar site als: Eigenzinnig, prettig gestoord, maakt mensen graag blij en als ik ergens waanzinnig enthousiast over ben mag de hele wereld dat weten.

Op de site van Babs vind je persberichten – heel handig om te zien wat voor moois er binnenkort verschijnt- tevens eerlijke reviews en persoonlijke posts. Leuke variatie dus. Babs houdt je dagelijks van al dit alles op de hoogte.

Ga zeker eens een kijkje nemen op haar site www.beautybybabs.com

Fijn weekend allemaal

Annette

 

11 thoughts on “Spotlight

 1. Ah…dank je! *blush* blush* .. wat een eer, zo lief van je!
  Klopt, ik was een van je eerste volgers en wauw, deze blog groeit en groeit… ik lees je artikelen met veel plezier…(zo ook deze natuurlijk!)
  Van de zomer een keer een dagje Utrecht doen? Of naar een leuk event!

  Like

 2. Verdiend ereplaatsje voor Babs! Superlieve en ook retecreatieve vrouw. En een vechter.
  Ben het met Natas hierboven eens, leuk dat er zoveel 40plus’ers gaan bloggen. Compleet ander genre dan de jonge wichies. Hoop dat er ook meer 50+ bloggers gaan komen, want die zijn echt op één hand te tellen.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s