Nagels #8 – P2 Romantic Dinner

Het zijn de donkere dagen voor kerst. Dus koos ik maar voor een bijpassend lakje :).  Toen ik naar de kerstmarkt was in Centro kon een bezoekje aan de DM niet uitblijven natuurlijk. Ik kocht daar deze lak uit de Last Forever lijn. Kleur 019 Romantic Dinner.

IMG_1963       IMG_1966

Het is een mooie aubergine kleur. Soms neigt hij meer naar bruin soms meer naar paars. Ligt een beetje aan de lichtval. Hij heeft een erg mooie glans (maar fotografeert daardoor wat lastig, excuus daarvoor) en dekt goed in 2 laagjes.

IMG_2014          IMG_2015

Ik ben er weer blij mee en denk dat deze prima uitkomt met mijn mooie kerstjurk. Aanstaande donderdag heb ik al het kerstfeest op mijn werk dus gaat mijn mooie lange jurk aan. Ben ook heel benieuwd hoe alle collega’s eruit zullen zien. Ik werk bij een heel informeel bedrijf dus gympen en jeans is wat de klok slaat. Als er dan ineens een uitnodiging –black tie- binnenkomt schieten sommigen regelrecht de paniek in.

IMG_2016        IMG_2017

Wij hebben altijd een thema op de bedrijfsfeesten en ik houd er wel van. Altijd leuk om er van te voren al mee bezig te zijn en na te denken over wat je zult gaan dragen. Helaas zijn er ook altijd mensen die zich totaal niet aan de dresscode houden en gewoon in hun ‘kloffie’ aanschuiven. Heel jammer vind ik dat altijd.

IMG_2022

Hebben jullie al een kerst(bedijfs)feestje in het verschiet? En is er een thema?

Ik zal zeker ook nog wel een foto delen als ik in mijn mooie jurk ben dus houd mijn facebook pagina in de gaten hiervoor (dat kan door rechts in de balk in mijn pagina leuk te vinden).

Annette

7 thoughts on “Nagels #8 – P2 Romantic Dinner

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s