Bites we Love

Via het online magazine Amayzine.com kon je een abonnement afsluiten op het nieuwe concept Bites we love. Voor slechts EUR 4,95 kon je het product twee weken proberen en dat heb ik dus gedaan.

IMG_1873      IMG_1874

Als je naar de site van Bites we Love gaat moest je eerst een profiel kiezen.

Er zijn drie verschillende;

Pure – Als je op zoek bent naar afwisselende bites die je voeden, in plaats van alleen maar vullen. Bites in haar puurste vorm, op basis van noten, zaden en superfoods. Perfect als je langdurig energie nodig hebt, en verantwoord wilt eten. Mét af en toe een stukje pure chocolade. Voor de antioxidanten. En gewoon omdat we dat lekker vinden.

Power – Powerfood voor als je wel even een boost kunt gebruiken. Energie nodig voor het sporten? Moeite om te focussen voor een belangrijke meeting? Power heeft al het goede van Pure, met een beetje extra zoet en zout voor een instant effect.

Pleasure – Als je jezelf wilt verwennen, doe het dan goed. Dit profiel is een combinatie van pure, verantwoorde bites en guilty pleasures. Verleidelijk,maar met portion control.

IMG_1875      IMG_1876

Ik ging (uiteraard) voor die laatste 🙂 Ik heb zelf niet zoveel met alle Superfoods die je op dit moment overal om de oren vliegen. Ik geloof vooral in een goede afwisseling en gewone porties (ben zelf een kleine eter) in combinatie met wat sport maar dat terzijde.

De bites kwamen snel binnen (met een paar dagen had ik de box in huis). Je kunt op de site ook nog aangeven als je echt iets niet lekker vind (ik heb bijvoorbeeld wasabi eruit gehaald, brrrr) en daar wordt dan ook goed rekening mee gehouden. De box kan door de brievenbus dus je hoeft er niet voor thuis te blijven. Ook dat is een dikke plus wat mij betreft.

IMG_1877      IMG_1878

De bites komen in een gezellig doos met een paar uitdrukkingen en dus 4 zakjes bites. In mijn eerste bestelling had ik de nummers 1 – Brainpower, 9 – Go Nuts, 14 – Blueberry Cheescake en 29 – CoCo Caramel. Van de bites vond ik nummer 14 het lekkerst en ook 29 was lekker. Nummer 1 de Brainpower vond ik zelf het minst lekker maar zoals ik al schreef ben ik niet zo van de Superfoods en hierin zaten pompoenpitjes, goji bessen en moerbei bessen.

Mijn tweede bestelling bestond uit de nummers:

12 – Banana Break, 16 – Chocolate Orange, 28 – Pecan Pie en 34 Charlie’s Super Angels. Nummer 12 en 16 waren echt super lekker, de andere twee vond ik wat minder.

IMG_1912      IMG_1913

Ik vond het leuk om de Bites twee keer voordelig te kunnen proberen maar het is niet iets waar ik een ‘abonnement’ op zou nemen.  Ik heb dan ook zelf aangegeven dat ik na de twee weken wilde stoppen. Dat ging trouwens supermakkelijk met 1 klik was het geregeld dus daarvoor Kudos! Wel vind ik het idee erg leuk en ik hoop dat het concept aanslaat.

Houd jij van dit soort tussendoortjes en zou een abonnement iets voor jou zijn?

Annette

8 thoughts on “Bites we Love

  1. Ik vind het een erg leuk concept, en de prijs vind ik ook erg meevallen, er van uitgaande dat de kwaliteit gewoon goed is. Ik denk dat ik dit eens een paar weken ga proberen!

    Like

  2. Ik zie ze ook steeds voorbijkomen en ben behoorlijk nieuwsgierig! Nog steeds wil ik me er een keer in verdiepen of ze ook voor kinderen boxes verkopen. Ik denk dat ik het wel een keer ga proberen (en net als jij – de laatste de Pleasures uiteraard!)

    Like

  3. Wel een slim idee, al moet ik zeggen dat Superfoods mij ook wat tegenvallen. Ik voelde mij er niet echt ‘beter’ door. Abonnementen neem ik niet meer, ik vergeet altijd op te zeggen…

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s