Ik ga op reis en neem mee

Deel 2 – vakantie toilettas

Vorige week hebben jullie gezien wat ik meesleep in de paarse toilettas 😉 dus nu dan deel 2 in de roze zitten dus meer mijn creme’s, serums en aanverwante artikelen haha. Ik sleep dus gewoon heel veel mee, soms ook in het kader van better-safe-than-sorry.

Ik ben heel benieuwd of jullie ook zoveel meenemen als je op vakantie gaat? Ik lees het graag terug in de comments. Tot volgende week!

Annette

3 thoughts on “Ik ga op reis en neem mee

  1. Ik dacht dat je in deel 2 je kleding ging laten zien wat je meenam, haha! Je neemt best veel mee, ik denk zelf dat ik zelf de blush en gekleurde crèmes thuis zou laten. (met lipstick kan je ook ff een blush maken indien nodig, hoewel zo een blush en gekleurde crème nauwelijks ruimte inneemt)

    Benieuwd hoe warm het daar is, hier is het behoorlijk warm en dat ging heel snel. (We hebben een ware invasie van insecten momenteel, vreselijk).

    Nog veel plezier op je mooie locatie!

    Geliked door 1 persoon

    • Ik heb veel te veel mee 😂 het is hier zalig en ik doe na een verkwikkende douche lekker mijn huidverzorging en dan helemaal niets. Had die make-up dus thuis kunnen laten. Gisteren wel een masker gedaan en dat was lekker dus van de week nog 1 denk ik. Fijn dat het in Nederland nu ook lekker weer is. Hier gelukkig nog geen last van ongedierte tot nu toe.

      Geliked door 1 persoon

  2. Ja hoor, ook dit had mijn toilettas kunnen zijn, smeerseltje dit, smeerseltje dat, nog ff paar maskertjes (die ik vervolgens vergeet te gebruiken en weer mee retour gaan)

    Op vakantie draag ik ook alleen mascara qua oog make up, en altijd lipstick.

    Hopelijk hebben jullie het lekker naar de zin op Kos. Veel plezier nog!

    Geliked door 1 persoon

Plaats een reactie