Weekoverzicht

Weekoverzicht #16 2024

Ik neem je mee langs de afgelopen week door middel van een aantal foto’s en korte tekst. Leuk als je wilt meelezen.

Maandag

Afgelopen maandag was ik nog in Zeeland, zoals jullie wellicht in het vorige weekoverzicht al hebben gelezen. In de avond gingen we weer richting Hilversum met een prachtige zonsondergang die we onderweg zagen. Veel onweer ook en regen. Het werd er de rest van de week niet veel beter op.

Werkweek

De rest van de week was ik ‘gewoon’ aan het werk. Ik was 2 dagen op de vestiging in Ede en 1 dag in Vreeland aan het werk. Uiteindelijk was ik toch wel behoorlijk moe op de donderdag dus was ik blij toen ik na de werkdag, een douche had gepakt en lekker op de bank kon ploffen.

Maaltijden

Ook deed ik weer een bestelling bij Thuysvers. De vorige maaltijden hadden me goed gesmaakt dus ik besloot er weer een aantal te bestellen. Lekker makkelijk, ik maak ze wel warm in de oven dat smaakt net wat beter dan uit de magnetron. De bietenstamppot heb ik al op en die was heel lekker.

Prijs

Het was alweer even geleden maar ik had toch weer een prijsje in de vriendenloterij en mocht weer een keukenkado kiezen. Ik heb toch maar weer voor een leuke borrelplank gekozen. Als hij binnen is laat ik hem uiteraard aan jullie zien. Ook won ik een boek bij de Facebookgroep van Samenlezen is leuker. Als ik die binnen krijg zal ik hem ook even delen.

Vrijdag

Vrijdagochtend ging ik eerst naar de nagelstudio. Dat was inmiddels vier weken geleden dus de nagels waren wel toe aan een knipbeurt en weer netjes maken 😊. Mijn ouders kwamen even langs om het lekkers dat ik op de kaasboerderij in Zeeland voor ze had gekocht op te halen en in de middag kwamen ze van de CV-ketel onderhoud plegen. Die is weer schoon en kan er weer een jaartje tegenaan. Toch wel fijn dat ik zo’n onderhoudsabonnement heb, ik hoef er nooit over na te denken als het tijd is wordt ik gebeld voor een afspraak en is het weer zo gepiept.

Weekend

Het was dus redelijk snel weer weekend deze week 😊. Zaterdag ben ik met mijn lief op visite geweest bij zijn zus (mijn ex schoonzus dus) en lekker bijgepraat en geluncht. Zij gaat een paar weken wandelen in Frankrijk (de Franse camino zeg maar, weet niet meer hoe deze heet haha). Ze kreeg, net als ik een heel mooi hangertje van Christoffel de beschermheilige voor de reiziger. Ik was er al een tijdje naar op zoek en nu kreeg ik hem van mijn liefje. Van Christoffel wordt gezegd dat hij ongelukken onderweg voorkomt en zorgt da je veilig thuis komt. Mooi toch? Ik ben deze heilige al diverse keren op mijn reizen tegengekomen met mooie verhalen erover dus wilde er graag een hangertje van. Nu mijn vorige ketting na 30 jaar de brui had gegeven hoop ik deze vele jaren te mogen dragen.

Zondag even wezen lunchen in het centrum en daarna een rondje over de jaarlijkse kermis. Het was zondag gelukkig (ook voor de kermisexploitanten) droog dus even gekeken wat er allemaal was. Verder is het aan mij niet besteed zo’n kermis dan liever de Efteling of liever nog Disney 😉.

Maak er een mooie week van en ik ben benieuwd hoe jullie week was?

Annette

6 thoughts on “Weekoverzicht

  1. De zonsondergangen zijn heel mooi de laatste tijd, een knalrode lucht vaak. De kermis vind ik 3 keer niks, vroeger wel eens geweest toen Tom klein was maar nooit lang gebleven.

    Ik wil ook een keer naar Disney in Parijs, lijkt mij zo leuk om doorheen te wandelen. Niet in attracties, ik ben daar veel te schijterig voor.

    Grappig dat ik nu steeds denk: Is ze nu weer herenigd met haar ex-man? Haha, dat zou best bijzonder zijn, al ken ik je voorgeschiedenis niet. Of je moet 2 keer getrouwd zijn geweest. Hoef je niet uit te leggen natuurlijk, maar mijn Poirot brein kwam even in werking… 😉

    Hoop dat het nu eens stopt met die regen, ik hoorde net iemand zijn tuin doen met de hogedrukreiniger. Het ging regenen en ik dacht, hij/zij zal wel stoppen. De bikkel ging gewoon door haha!

    Geliked door 1 persoon

  2. Zat ik redelijk goed met mijn Poirot neus, haha! Ik vind het hartstikke leuk voor je, super toch? Enne… ik ben ook 2 keer getrouwd. De eerste was een regelrechte nachtmerrie, daar kan ik een boek over schrijven.

    Geliked door 1 persoon

  3. Doenig weekje had je. En prachtige hanger heb je gekregen.

    En weer een prijs, leuk. Heb sinds ik ook mee doe met Vriendenloterij al 3 keer iets gewonnen, elke keer een bon om iets uit te zoeken. Zo leuk!

    En het viel me ook al op, ex-schoonzus, maar lees het al in de reacties haha. Wat leuk! Ik ben nooit getrouwd geweest, wel samen gewoond, laatste keer is al heel lang geleden… Bevalt me prima zo.

    Geliked door 1 persoon

Plaats een reactie