Weekoverzicht

Weekoverzicht # 139

We mochten weer, werken bedoel ik dan he?! 😊 na een weekje vrij viel die maandag natuurlijk niet mee, hoe het me de rest van de week verging vertel ik je graag. Hopelijk heb je net als ik vandaag nog een dagje vrij.

Maandag

Gelukkig schijnt het zonnetje maar ik heb natuurlijk 0 zin vandaag. Met vrees zet ik mijn computer aan in de ochtend maar het valt me gelukkig redelijk mee, wel moet ik direct twee contract aanbiedingen regelen en dat doe ik dan maar als eerste. Ook zijn we met een andere kandidaat bezig maar die zit in de UK en wil nu ineens toch liever niet verhuizen – althans voorlopig niet ivm Covid, ik begrijp het wel maar ook weer niet, we kunnen helemaal niet voorspellen wanneer dingen weer normaal zijn/worden dus…. Maar goed, ik sluit mooi op tijd af, doe een sport work-out en Isabelle kookt de Pizza uit de Hello Fresh box.

Dinsdag

Gewoon dagje maar wat een prachtig weer. Ga dus in elk geval mijn ommetje lopen tussen de middag. Tevens wacht ik op de 2 kandidaten die bij mij terug moeten komen of ze de baan accepteren of niet. Einde van de dag komt het verlossende woord, ik sluit af en ga sporten. Het is ook mijn kookbeurt en ik maak de couscous salade met kippendijen.

Woensdag

Kantoordag, het is druk op kantoor en komen uiteindelijk 15 collega’s tussen het werken door dus veel bijgekletst. We merken toch wel dat mensen echt weer liever 1 of 2 dagen per week naar kantoor willen komen, echt om even de omgeving waar ze al een jaar in zitten te ‘ontvluchten’. We maken dus maar weer een rota zodat we niet met teveel komen te zitten en het voor iedereen die wil, veilig werken is. Als ik thuis kom loop ik nog even een ommetje om van het prachtige weer te genieten want morgen schijnt het weer te dippen ☹

Donderdag

Het is mijn laatste werkdag want we hebben een heerlijk lang weekend voor de boeg. Wel even aanpoten en de dag zit heel vol. Wel even tijd voor een ommetje tussen de middag, gelukkig schijnt de zon nog een beetje maar is het toch aardig fris, wel jammer dat het er voor de paasdagen niet al te best uitziet. Sporten, douchen en op de bank ploffen. Laat het weekend maar beginnen.

Vrijdag

Ik besluit dat de ramen maar eens een lapje moeten, toen van de week de zon erop scheen, oei oei wat een vuiligheid haha. Ook komt er een vriend langs om de achtergevel op te meten omdat ik daar nu ook echt wel zonwering wil, mooie luxaflex gaan het uiteindelijk worden. 2 jaar terug aan de voorkant van de woning gedaan en nu is de achterkant aan de beurt. Ik plant ook de Dahlia bollen. Verder nog wat andere huishoudelijk taken zodat ik het weekend daar verder niet meer naar om hoef te kijken. Mijn bestelling van Cult Beauty komt ook binnen. Heerlijk weer een voorraadje oog creme 🙂 en ook lippenbalsem, ik krijg bij de oog crème een set ‘mini’s’ van IT cosmetics en bij de lip balm krijg ik een grote tube creme. Dat doen ze bij buitenlandse websites toch wel wat beter dan bij ons die kadootjes die je krijgt.

Weekend

Bezoekje markt, hoognodig want 2 weken niet geweest. Ik wandel, ik lees en maak een lekkere rollade, een klassieker maar zowel met kerst als met Pasen vind ik het wel lekker, met gebakken aardappeltjes en wat salade.

Ik doe verder bar weinig. De fut ontbreekt me een beetje en ook merk ik dat ik weer snel moe ben, zou het vele thuis zitten me dan toch echt gaan opbreken? Nou ja, een lang weekend niksen is ook prima toch?! Hoe was jouw week en jouw Pasen?

Annette

8 thoughts on “Weekoverzicht

 1. Wat een zalig weer wat het inderdaad de 1e 3 dagen. Verder veel schoongemaakt en gestofzuigd voor bezichtigingen waarvan de helft ook weer afgezegd werd…In ’s Hertogenbosch is de huizenmarkt blijkbaar niet zo bizar bod gekregen van 20% lager dan de vraagprijs…Vandaag even naar m’n moeder in Amsterdam en 1 winkelafspraak bij Onitsuka Tiger hadden een stadswandeling geboekt maar die heb ik i.v.m. de kou maar afgezegd. Fijne dag nog!

  Geliked door 1 persoon

 2. Is altijd weer lastig opstarten na een weekje vrij he? Ik had in het weekend ook zo weinig energie, volgens mij hing het in de lucht. Gelukkig kunnen we nog een dagje extra bijtanken deze week, fijne dag vandaag!

  Geliked door 1 persoon

 3. Het zag er veelbelovend uit het mooie weer van de afgelopen week,maar Pasen beloofde niet veel goeds.
  Dus niet naar de camping en te koud ’s nachts.
  Straks gaan wij weer een paar maanden.
  Gisteren bij Danielle ,Niels en de kids gegeten en heerlijk 3 pubers aan tafel en daarvoor nog met ze gewandeld.
  Vandaag zijn wij bij Richard uitgenodigd en heeft ook de jongens.
  Dan zit Pasen er weer op.
  Fijne week

  Geliked door 1 persoon

 4. Oh wat heerlijk dat jullie weer standaard 1 a 2 dagen naar kantoor mogen, als je dat wilt. Ik zou het wel weten hoor !
  Ik merk ook dat ik zo ontzettend moe en futloos ben, komt echt door de sleur van het thuiszitten volgens mij. Fijne Tweede Paasdag ! x

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s