Weekoverzicht

Weekoverzicht #23 2024

Ik neem je mee langs de afgelopen week door middel van een aantal foto’s en korte tekst. Leuk als je wilt meelezen. Het was een weekje waarin ik helaas weer een keelontsteking kreeg en ook de vaat met de hand mocht doen.

Werkweek

De werkweek was dik in orde. Ik gaf samen met onze coordinator van de arbo-dienst een verzuimtraining en omdat het redelijk rustig was een groot deel van de week schoot ik ook lekker op met de gewone dagelijkse werkzaamheden. Ik heb helaas weer maar 1 foto van de outfit ☹ sorry het is op de een of andere manier even helemaal uit mijn systeem.

Bloemen

Ik zat goed in de bloemen deze week. De pioenen waren echt prachtig uitgekomen en hielden het goed tot donderdag, daarna begonnen ze uit te vallen. Mijn donkerpaarse alstroemeria’s hielden het wel de hele week goed, prachtig dat donkerpaarse. Donderdagavond kreeg ik van mijn lief ook nog eens een prachtig boeket. Wel een joekel dus moest even zoeken naar een grote vaas die ook nog eens goed stabiel zou staan.

Op de markt haalde ik dus alleen een bosje duizendschoon voor op de salontafel.

Stemmen

Donderdag na het werk ging ik langs de stembus, ik ga altijd bij ons bij de begraafplaats stemmen, dat is een mooi dudok gebouw en ik vind het daar altijd zo vredig. Ik vond het wel erg lastig deze keer het stemmen maar goed, we gaan het zien, uiteindelijk komt er toch altijd weinig terecht van al die verkiezingsbeloften.

Nostalgie

Donderdagavond zat ik nog even te zappen en kwam ik langs de Jurrasicpark film. Gelijk even mijn dochter geappt 😊 haha die films zijn een beetje onze guilty-pleasure en we hebben er ook een aantal samen in de bios gekeken. De eerste delen stammen nog van voor haar geboorte maar ze vond ze van kinds af aan al fascinerend. Grappig is dat.

Bloemenboek

Van de postcode loterij viel er een boek over wilde bloemen op de deurmat. Tegenwoordig brengen ze elk jaar zo’n boek uit. Ik vind het eerlijk gezegd een beetje zonde van het geld. Het zijn hard-covers dus niet de goedkoopste om te laten drukken en ik heb zo’n vermoeden dat ze bij veel mensen gewoon in de papierbak verdwijnen (als ze ze niet op marktplaats verkocht krijgen haha). Voor mij hoeft het in elk geval niet. Leuk om even doorheen te bladeren maar meer ook niet.

Tandarts

Vrijdag stond een controle bij de tandarts op de planning. Gelukkig was alles weer goed en mag ik weer een half jaartje zo door. Altijd prettig maar ik probeer dan ook echt wel veel aandacht aan mijn gebit te besteden om het zo goed mogelijk te houden. In de middag kreeg ik een beetje keelpijn. Het zal toch niet he?! Ik pikte ook nog even mijn pakketje op uit de pakketmuur dat kon ik 1 ritje mooi gedaan worden.

Zaterdag

Ik had een slechte nacht gehad want ja die keelpijn zette behoorlijk door en er is niets zo vreselijk als keelpijn, Echt na die keelonsteking van een paar maanden geleden was ik bang dat het weer zo heftig terug zou komen. Ik had gelukkig geen koorts dus we zijn toch even naar de Singer in Laren geweest, daar is op dit moment een tentoonstelling van Breitner maar ook een deel wat geweid is aan moderne kunst. Leuk om weer even doorheen te lopen. Er ging natuurlijk ook een kaartje mee voor in het kaartenrek.  Helaas vond ik toch dat ik maar rustig aan moest doen want ik zat niet goed in mijn vel. Dus mijn lief heeft me thuis afgezet en heb ik de rest van de middag beetje op de bank gehangen.

Zondag

Helaas voelde ik me zondag niet veel beter. Nog steeds pijn in mijn keel en tot overmaat van ramp doet mijn vaatwasser het ook niet. Hij geeft geen water op de een of ander manier. Dus huppakee alles eruit en met de hand de afwas gedaan. Had ik ook echt zin in, not! 😊 Nou ja, morgen gelijk maar even rondbellen om te zien of ik een reparateur kan vinden. Verder dus rustig aan gedaan en hopelijk kan ik de week wel gewoon werken (want collega is met vakantie) maar we gaan het zien.

Hoe was jullie week?

Annette

10 thoughts on “Weekoverzicht

  1. Typisch dat die keelpijn na de tandarts kwam, ik denk altijd dat er dan een bacterie ofzo bij is gekomen. Mooi al die bloemen, wat zal het lekker ruiken bij jou thuis!

    Wij kregen ook zo een boek, ik heb ze nog en gebruikte ze altijd als onderzetter voor pannen. En misschien kan ik ooit nog iets met die foto’s, na schilderen ofzo…geen idee. Ik vind het ook hartstikke zonde van het geld, ik denk ook dat de meeste mensen ze in de kliko gooien bij het oud papier.

    Geliked door 1 persoon

  2. Wat een prachtige bos, met die lelies en die allium erin. En balen van je keelpijn zeg… Lees in de reacties dat je alleen nog verkouden bent, gelukkig maar. Maar ja, het weer is ook niet echt om over naar huis te schrijven… Denk dat er veel mensen verkouden zijn.

    En oei, zo balen, afwas met de hand doen als je een vaatwasser gewend bent. Hopelijk is ie snel gefixt.

    Mijn week was wel ok. Veel klusjes gedaan, voor als ik niks meer kan met rechterarm voor een aantal weken. Momenteel is Muffin weer krols, daar krijg ik een beetje de zenuwen van. En zo sneu voor haar 😦 2e keer al, 2 weken geleden ook al. DA wil pas steriliseren met 6 maanden, wat ook logisch is. Ze moet nog 5 maanden worden, ze is er vroeg bij. Morgen maar weer even bellen, DA had het erover dat het eventueel ook met 5.5 maand kan.

    Geliked door 1 persoon

Plaats een reactie