Zara legging

Styling video: Zara legging

Deze keer een wat andere video dan je van me gewend bent 🙂 ik laat je namelijk zien hoe ik en legging style met een ruitprint. Je kunt dit najaar niet om deze print heen en het leek me leuk om je te laten zien hoe ik deze legging ga combineren en dragen de komende periode.

Zara legging     Zara legging

Op de foto’s zie je goed het printje want die komt in de video niet helemaal goed tot haar recht. Vergeet je ook niet te abonneren op mijn YouTube kanaal (dat kan door middel van de rode knop als je op de video klikt en deze bekijkt via YouTube).

Houd jij van leggings? en hoe zou jij deze legging combineren?

Annette

8 thoughts on “Zara legging

  1. Dat lijkt mij zeker een fijne legging, niet zo een dun ding die zo heerlijk alles “tekent”. Ik zat te kijken welke kleur trui het mooist bij je staat, blauw, wit en die roze trui…het staat je allemaal heel mooi. Gek dat ik nooit bij Zara kijk, toch maar eens doen. Fijn overigens dit soort kleding ideeën ik ben echt hopeloos met combineren. (zag mijzelf terug op foto’s van een event…horrible gewoon),

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s