Weekoverzicht

Weekoverzicht #206

Laatste week van juli zit erop. Ik deed 2 goede daden deze week 😊en had een lekkere dag met veel me-time. Lees je mee?

Gewerkt

Kon wel echt merken dat de zomervakanties van start waren gegaan. Het was stilletjes. Ik heb wel lekker gewerkt maar merkte ook dat ik me slechter kon concentreren omdat er niemand was om even tegenaan te kletsen en de motivatie daardoor ook wel een tandje omlaag was deze week.

Gegeten

Er was een Hello Fresh box deze week met pulled chicken. Het gerecht was lekker maar de kip kwam dus ‘ongeplukt’ ik moest het van het bot afplukken en dan klein maken. Ik vond met name het vel dat erom zat er vet ieuw 😦 vond het geen fijn klusje maar gelukkig was het eten wel lekker. Tortilla’s met geglazuurde kip en een pasta maaltijd. Ook zat er een doosje honingtomaatjes in als ‘extraatje’ dus die ging mee naar het werk en heb ik daar opgepeuzeld.

Sporten

Omdat mijn rug weer helemaal in orde is heb ik ook het sporten weer een tandje bij gezet. Dat resulteerde gelijk in spierpijn haha en ik was aan het einde van de workout aardig gesloopt (ben ik altijd wel hoor) die trainers roepen dan altijd of je je niet ‘amazing!’ voelt nou niet echt, moet ff bijkomen 😊

Outfits

Qua kleding was het een beetje gemêleerd deze week en had ik niet zoveel inspiratie. Op maandag de bloemetjes broek van de Primark, dinsdag de zijden blouse van Zara met een jeans, diezelfde jeans droeg ik op woensdag nog een dagje en dan met het fuchsia truitje van de Zara, en donderdag ging ik in het geel (of ik mijn ‘Paaspak’ van stal had gehaald kreeg ik te horen op het werk) haha. Vrijdag een vrolijk blouse met wederom een jeans.

Prijs

Weer een prijsje met de vriendenloterij, hieperdepiep, deze keer een cadeaubon van de Hema. Altijd handig natuurlijk die komt wel een keer van pas.

Reservering

Ook kon ik alvast mijn vliegtuigstoel kiezen voor de vakantie dus dat ook maar gelijk gedaan. Nog 6 weken en dan mag ik weer naar het fijne Griekenland. Lekker! Heel veel zin in dus ik ga gewoon alvast aftellen hoor. Hoop dat het op Schiphol tegen die tijd ook weer meevalt. De vakantiedrukte zou dan wel een stuk minder moeten zijn in elk geval.

Goede daden

Ik spotte een collega bij de bushalte toen ik naar huis reed begin van de week. Ik weet dat deze persoon tijdelijke huisvesting in Hilversum heeft dus ik stoppen en vragen of hij wilde meerijden. Ik vermoedde dat hij mij in eerste instantie niet had herkend en keek een beetje vreemd (nooit bij een vreemde instappen! Ik zag het hem denken 😊) maar toen viel het kwartje en heb ik hem vlak bij zijn opvang afgezet. Op donderdag vond ik ineens een scooter in de gang achter mijn woning. Dacht direct dat deze gestolen en gedumpt was dus de politie gebeld. En ja hoor, ze kwamen even poolshoogte nemen, hebben de eigenaresse gebeld en die is hem direct komen ophalen. Ik heb mijn karma-punten wel weer binnen voor deze week.

Weekend

Vrijdag was het tijd voor mezelf. Ik heb eerst het huishouden gedaan zoals ik dat altijd doe op vrijdagochtend tegenwoordig. Daarna op het fietsje wat pakketjes weggebracht (had weer wat items op vinted verkocht). Toen besloot ik spontaan dat toch echt de vriezer ontdooit moest worden, teveel ijsvorming. What was I thinking. Is toch altijd een intensievere klus dan je denkt maar wel weer lekker dat het gedaan is. Dat was allemaal in de ochtend en ik was dan ook behoorlijk moe. Om 1 uur had ik een afspraak voor mijn nagels. Was echt hoognodig zoals je kunt zien, ze zijn weer heerlijk netjes nu. En om 4 uur moest ik mij melden bij de schoonheidsspecialiste. Zalig en ik ging dan ook voldaan mijn bedje in s’avonds.

Zaterdag natuurlijk even bloemen gehaald. De komende 2 weken is de bloemenkraam er niet ze gaan even heerlijk met vakantie dus ik denk dat ik mijn bloemen dan maar bij de Albert Heijn meeneem. Even kijken of ze wat hebben volgende week. In de middag ging ik gezellig met mijn dochter naar de bios. We wilden al een tijdje naar de laatste Jurrasic film (we zijn fan!) maar het kwam er niet van. Nu dus wel dus met 3D-bril heerlijk naar de film gekeken. Top vond ik hem.

Zondag echt even niets gedaan en lekker in de chillmodus.

Hoe was jullie week?

Annette

13 thoughts on “Weekoverzicht

  1. Beetje achterstallig onderhoud gedaan in het huishouden en voor het eerst boodschappen bestelde bij de AH voor m’n moeder. Zij woont in een appartementje op de begane grond, soort binnenplein met 30 voordeuren en gezamenlijke ingang. Zet die ei**l van AH de kratten voor die ingang (orders van AH) kon Ed alsnog naar Mokum rijden om te helpen (alleen maar ouderen daar met 85 is zij de jongste..) we hadden voor 2 weken besteld bleek de zuivel houdbaar tot 30 juli. Waardeloos dus. Jij had in ieder geval een ‘goede week”! Leuke blouse heb je aan (die roze). Valt mij op dat de Vriendenloterij een stuk ‘scheutiger’ is met leuke én bruikbare cadeautjes.
    Fijne week en heerlijk vooruitzicht vakantie! Een vriendin van mij vliegt vandaag naar Porto dus ben benieuwd.

    Geliked door 1 persoon

    • Ik vind dat ook het lastige met online bestellen dat je de datum niet kunt checken. Ja vriendenloterij is best leuk. En die pas met al die gratis musea en dagjes weg gebruik ik ook veel dus ik haal mijn geld er wel uit. Fijne week Ilona 🌺👍🏻

      Like

  2. Ow leuk, naar de film en 3d is helemaal genieten! Voor ons alweer zo lang geleden. Nu met de kittens kunnen wij natuurlijk helemaal geen kant meer op, maar zonder hen kwamen wij toch al nergens eigenlijk. Heerlijk die voorpret voor de vakantie, Griekenland is een prachtig land en hopelijk wat zonniger dan nu hier. Het is niet koud maar ik mis het zonnetje wel.

    Geliked door 1 persoon

  3. Eh, je moet nog 5 weken wachten. Ik ga 13 september op vakantie en dat is nog 6 weken. Ben nog niet aan het aftellen hoor…. Hier nog druk, neem ook tijdelijk werk over van andere collega’s die door personeelsgebrek en vakanties omhoog zitten.

    Geliked door 1 persoon

Plaats een reactie