Weekoverzicht

Weekoverzicht #177

Ik hoop dat jullie allemaal een heerlijke kerst hebben gehad, hoe mijn week was lees je hieronder.

Maandag

Maandag stond in het teken van mijn ziekenhuis bezoek. Ik moest om 10 uur in het ziekenhuis zijn en werd keurig op tijd geholpen. Het was best even een lang uur kan ik je zeggen 😊 je bent toch een beetje gespannen en omdat je plaatselijk verdoofd bent krijg je toch alles mee wat ze doen. De dames in de OK hielden me wel netjes aan de praat en ze zijn uiteindelijk langer bezig met de wond weer dichtmaken (adertjes dichtbranden, onderhuids hechten en dan bovenhuids hechten) dan de carcinoom verwijderen. Om 11 uur stond ik weer buiten.

Dinsdag en woensdag

Dit waren mijn laatste werkdagen bij New Balance. Op dinsdag was ik nog thuis aan de slag, computer leeg gooien laatste mails beantwoorden, eventuele persoonlijke dingen nog doorsturen naar mijn privé enfin je bent er zoet mee. Op woensdag ging ik dan naar Amsterdam om mijn spullen in te leveren. Er was maar 1 manager aanwezig dus ook dat ging eigenlijk heel snel en om 11 uur reed ik daar weg. Ik kreeg nog wel een mooi kerstig boeket en een kadobon van de Douglas. Het zit erop, nu even goed rust nemen en dan volgende maand starten in mijn nieuwe job.

Wandelen

Het kwam er eigenlijk niet van deze week. Op dinsdag was ik nog wel even naar de hei geweest maar op woensdag had ik toch wat last van mijn hoofd en omdat het zo koud was en ik geen muts op kon was ik na 10 minuten weer thuis, het was te gevoelig. Als de hechtingen eruit zijn kan ik gewoon mijn muts op maar nu staken die dingetjes door de stof en dat deed zeer en zonder muts was het niet te doen. Nou ja, volgende week dan maar weer.

Qua kleding had ik in het begin van de week ook vooral truien aan die makkelijk over mijn hoofd konden :).

Hello Fresh

Uit de box hadden we drie maaltijden wederom en wel de kip met champignons en rijst, Gnocci met spinazie en wederom champignons (vond de Gnocci erg lekker!) en taco’s. Ook maakte ik de thee uit de adventskalender op, vond het echt allemaal lekkere thee en gewoon 24 verschillende soorten!

Kerst

Op donderdag wilde ik even snel mijn laatste boodschappen halen maar 1 stap buiten de deur en ik lag bijna op mijn snuiter. Het bleek spekglad en behoorlijk geijzeld te hebben, terug naar binnen dus maar weer. Rond de middag was de ijzel weg en kon ik dus alsnog mijn boodschappen halen. Het was wel behoorlijk druk in de supermarkt. Gelukkig had ik het meeste al in huis dus ik was zo met gierende banden weer thuis 😊

Kerstavond kwamen mijn ouders en mijn zus en zwager eten dus heb ik eigenlijk een groot deel van de dag in de keuken gestaan. Ik had alles alvast klaar gemaakt dat in de avond de boel alleen nog even warm gemaakt hoefde te worden. Dat scheelt een hoop stress. Als toetje hadden we de ijstaart van de jumbo – die met merengue die moest dus 12!!!! Minuten in de oven, hahaha we hadden er weinig vertrouwen in en bleven de oven goed in de gaten houden maar het was echt heel lekker. De merengue was een beetje warm en het ijs dan in het midden. Goed bedacht en erg lekker.

De overige dagen heerlijk rustig doorgebracht, beetje aangerommeld in huis, beetje lezen, beetje tv kijken, lekkere hapjes en veel gesnoept 😉 prima kerst dus.

Hoe waren jullie kerstdagen?

Annette

11 thoughts on “Weekoverzicht

  1. Heftig die wond hopelijk heb je geen pijn. Rare week hier halfslachtig boodschappen gedaan. Tante van Ed is overleden. Gisteren toch naar mijn moeder geweest een eenvoudig gekookt. Verder een hoop geregel. M’n moeder had die ijstaart ook gehaald maar we hadden geen trek meer in een toetje dus die ligt nog even in de vriezer. Fijne week en sterkte met de laatste afrondingen:-)

    Geliked door 1 persoon

    • Gecondoleerd met de tante van Ed, toch altijd nare berichten. Ik heb niet echt wondpijn maar mijn schedel is heel gevoelig (alsof het blauwe plekken zijn) en mijn oog zakt steeds naar beneden dat vind ik wel een beetje spannend dus daar moet ik vanmiddag even goed navraag over doen als de hechtingen eruit gaan.

      Like

  2. Dat toetje lijkt mij lekker, zal aan Jeroen vragen of hij hem ook kan meenemen als ie er nog is. Best een aardig litteken, ik hoop dat je oog weer terug naar de basis gaat. Ik denk dat het door de verdoving komt, toen ik botox in mijn fronsrimpel kreeg tegen hoofdpijn ging mijn oog ook hangen. Doordat de spieren verdoofd zijn kan dat soms gebeuren.
    Blij voor je dat alles achter de rug is, klaar voor een nieuwe start!

    Geliked door 1 persoon

    • Mijn schedel is nog behoorlijk beurs, volgens de arts komt dat door de zenuwbaantjes die zijn geraakt tijdens het weghalen en dat schijnt nog wel even te duren 😦 gelukkig weinig wondpijn en nu de hechtingen eruit zijn ziet het er al een stuk vriendelijker uit.

      Like

Plaats een reactie