Kerst

Kerstgroet

Lieve allemaal, vandaag even geen blogpost van mij maar wens ik jullie vanaf deze plek allemaal hele fijne feestdagen toe. Dank je wel dat je mij het afgelopen jaar (in meer of mindere mate) hebt gevolgd en voor jullie lieve reacties, leuke commentaren en vele fijne tips!

Geniet met jullie dierbaren van de feestdagen en dan zien/spreken we elkaar volgende week weer.

Liefs,

Annette

14 thoughts on “Kerst

  1. Dankjewel, ook bedankt voor je leuke en interessante blogposts ik lees en kijk ze altijd, al jaren. Ik heb al heel wat uitgeprobeerd door jou reviews en altijd blij mee. Hele fijne en gezellige dagen en heel veel liefs toegewenst. Groetjes Bianca

    Geliked door 1 persoon

  2. Het is ontzettend leuk (en leerzaam) om je reviews en blogs te lezen. De huid van een ieder is anders, maar toch haal ik er altijd leuke tips, en goede producten uit, wat ook een miskoop voorkomt 😊.
    Geniet van de kerstdagen, veel gezelligheid gewenst!

    Geliked door 1 persoon

  3. Elke keer lees ik jouw blog. Soms reageer ik, soms niet. Dit jaar was voor velen niet echt een goed jaar. Voor mij ook niet o.a. ontslag meegemaakt. Wat jij hebt meegemaakt geeft ook veel stress. Ik hoop dat jij straks wat meer rust krijgt. Dat heb je verdient. Fijne feestdagen. Dikke knuffel van mij. Claudy.

    Geliked door 1 persoon

Plaats een reactie