Weekoverzicht

Weekoverzicht #125

Yes! Vakantie, heerlijk. Moest nog 2 dagen werken de afgelopen week maar nu even heerlijk vrij tot 4 januari. Is zo om natuurlijk maar ga er toch heerlijk van genieten, even geen wekker in de ochtend en vooral even niet de hele dag achter het scherm.

Maandag

Ik had wat telefonische sollicitaties, mijn winkel in Oostenrijk moet ook dicht na de kerst dus dan heb ik alles weer dicht tot half januari (op Belgie na), ach dan kan er ook geen spoed komen tijdens mijn vakantie denk ik dan maar. Ik gooi op tijd de boel dicht en ga even sporten. Ik maak de kip met groentestoof uit de Hello Fresh box.

Dinsdag

Mijn laatste werkdag 😊 ook vandaag spreek ik nog wat mogelijke kandidaten en hebben we de management vergadering. Uiteraard zijn er nog wat laatste dingen die op het laatste moment binnen komen maar ik vind het goed en daar waar geen bloed uitloopt moet maar even wachten. Het is mooi geweest voor dit jaar. Ik gooi mijn out of office aan en de laptop dicht. Hoera, even vrij. Ik heb om half 6 een afspraak bij de kliniek voor de nacontrole voor mijn fillers. Ik kan mijn artikel nu afschrijven en deze komt dan in de eerste week van januari online.

Woensdag

Lekker vrij dus geen wekker in de ochtend, wel moeten er toch echt boodschappen gehaald worden voor de komende dagen dus dat ga ik dan maar doen. Ik baal en mopper wel want ondanks dat het gelukkig niet zo gek druk is kan ik de helft van mijn lijstje niet vinden. Leuk zo’n allerhande maar als ze het assortiment niet in de winkel hebben is het toch even improviseren.

Donderdag

Kerstdag. Ik krijg een vriend te eten in de avond en omdat ik een Ring doorbell heb gekocht mag hij die installeren, goede deal toch?! Vorige week kwam ik erachter dat iemand de sensor van mijn buitenlamp bij de voordeur had afgeplakt met duc-tape, dat doe je niet voor niets natuurlijk en omdat ik al eens eerder een inbraak heb gehad was ik gelijk alert. Nu heb ik goed hang- en sluitwerk maar met zo’n deurbel kun je toch een video en geluidsopname maken dat is toch net een wat prettiger gevoel. Helaas lukt het niet direct dus moeten we het van de week nog even doen.

Kerst

Eerste kerstdag ben ik alleen, lekker en nee ik ben niet zielig haha ik vermaak me goed en vind het heerlijk even zo’n dagje helemaal voor mezelf. Het zonnetje schijnt dus ik ga lekker een stuk wandelen op de hei, kijk een beetje tv en lees lekker een paar uur. Ik eet wat rollade restjes en zalm van gisteren en verder snack en snoep ik er lekker op los.

Tweede kerstdag komen mijn ouders eten en de kinderen zijn ook weer thuis. Gezellige avond, ik maak kip (kippendijen) en een honing-mosterd ham uit de oven, gebakken aardappeltjes, sla en een lekker toetje, niet te gek geen uren in de keuken en toch een fijne maaltijd.

Zondag

Mijn zwager is jarig en ik neem mijn ouders even mee op de koffie, had mijn zus en zwager ook al lange tijd niet meer gezien, en ze hebben een nieuwe keuken konden we die ook gelijk even bewonderen. Verder zet ik mijn blogjes klaar en doe ik verder niets.

Heerlijk komende week ook nog vakantie!

Annette

12 thoughts on “Weekoverzicht

 1. Je straalt op een of andere manier: of dat nou door de fillers komt, ben benieuwd!
  Mooie foto’s op de hei!
  Hopelijk wordt de deurbel snel geinstalleerd.
  Geniet van je vrije dagen!

  Geliked door 1 persoon

 2. Volgens mij lijkt je kaaklijn strakker, klopt dat? Zo een deurbel lijkt mij ook handig alleen weet ik dat ik sneller bij de deur ben dan dat ik eerst contact moet gaan maken. Denk aan snel wegrennende postbodes. (maar die kunnen er ook niet veel aan doen)
  Maar het is zeker veilig om te zien wie er voor je deur staat. Wij moeten nog de camera in de tuin plaatsen, ik wil weten wat voor gespuis in de poort loopt.
  Waar precies op de hei loop jij altijd? Lopen die runderen daar los? Ik wil een keer naar het bos maar de hei is ook leuk als je daar ook dieren kan zien, Tom zal dat zeker heel tof vinden!

  Geliked door 1 persoon

  • Ja die hooglanders lopen los dus honden moeten aan de lijn. Ik loop letterlijk bij mij aan de overkant dus op de hei in Hilversum hoef alleen de straat over te steken. Ze hebben wel een heel groot gebied dus ik zie ze niet elke dag. Soms is de schapen kudde er ook😀 echte beestenboel

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s