Weekoverzicht

Weekoverzicht #107

Mijn laatste werkweek is ingegaan. Wat een heerlijkheid straks even twee weken vrij te zijn. Ik heb wel wat ideetjes voor dagjes weg maar het zal toch anders zijn dan mijn normale vakanties. Het originele plan was een excursie reis naar Croatie maar helaas is dat land nog steeds code rood dus de reis werd geannuleerd. Een staycation dus maar.

Gegeten

Afgelopen week aten we varkenshaas met gebakken aardappeltjes en sperzieboontjes. Wraps met biefstukpuntjes. Ik had deze keer wel een klein biefstukje bijgekocht omdat dit een lekker recept is we dus net wat meer eten dan ‘normaal’. Ook kon een pasta maaltijd niet ontbreken dat was de Farfalle. Ik ben nog steeds wel blij met de box. Scheelt me een hoop gedoe met de boodschappen en ik vind de keuze qua recepten eigenlijk altijd wel goed er valt altijd wel wat te kiezen.

Jurkje van de Zara

Gedragen

Maandag begon ik met mijn nieuwe jurkje van de Zara. Hoe leuk is deze en hij kost maar € 9,95  ik koos voor de zeegroene variant maar hij is er ook in het zwart en in het bruin. Makkelijk   en  dit model staat volgens mij iedereen goed met een mooie neklijn ook. Op dinsdag droeg ik de rode broek van Nikkie met daarop een blauw T-shirt van New Balance. Op woensdag had ik mijn nieuwe  shirtje aan van Shoeby die ik vorige week kocht.

Helaas geen foto want op kantoor besloot ik eerst de koffiemachine even te doen met als gevolg een koffievlek ☹ volgende week in de herkansing. Verder gewoon ook lekker spijkerbroek en t-shirt.  Het is nog steeds warm in mijn woonkamer (27 graden) dus de warmte wil er nog niet helemaal uit.

Onderbroekenlol

Ik vind ondergoed kopen een crime. Ik had altijd de basic bikinibroekjes (onderbroekjes) van de Hema maar die kwaliteit is tegenwoordig zo waardeloos dat ik die niet meer koop. Vervolgens wat van de Primark geprobeerd – nope, de gaten vielen erin na een paar keer wassen en ook bij Zeeman kon ik niet slagen. Tot slot kwam ik online bij deze gezellige slips. Dus ik kocht er 4 in de uitverkoop om even te proberen en ik ben enthousiast. De pasvorm is heel goed, de billen blijven er goed in (must voor mij haha) en de printjes zijn ook leuk. Ze komen van de website dedoles. Je moet er wel even op wachten – ik geloof dat ik ruim een week heb gewacht maar dik in orde. Nu even kijken of ze ook na veelvuldig wassen mooi blijven maar de eerste indruk na het wassen (en drogen) is prima. Blij mee. Ik zie op de site dat ze niet meer met korting zijn. Ze kosten dus normaal 12 euro dat vind ik echt onwijs duur voor een onderbroek. Ik kocht ze voor 4 euro per stuk in de aanbieding, vind je ze tof wacht dan even tot er weer een aanbieding voorbij komt.

Gekocht

Deze kekke laarsjes. Ik had ze vorig jaar al op het oog maar toen was mijn maat niet meer te krijgen dus nu ze weer waren aangevuld voor het komende seizoen besloot ik ze gelijk te kopen. Ze zitten heel fijn (al heb ik ze nog niet echt goed gedragen, veel te warm voor) en sluiten mooi aan. Ze vallen gewoon op maat dus ik kocht mijn normale schoenmaat 39. Het najaar kan van start en kan ik mijn sneaker collectie af en toe afwisselen met deze leukerds.

Ook kocht ik nog nieuwe tabletten van de Waterdrop, ze hadden een nieuwe limited editions smaak die ik graag wilde proberen en voor de punten die ik daar spaar bij mijn aankopen kon ik deze mooie thermosfles mee bestellen gratis en voor niks. Ik drink dit nog steeds elke dag in een halve liter. Je kunt hier mijn artikel nog eens lezen. Klik hier.

Weekend

Op vrijdagavond stond een bezoek aan de schoonheidsspecialiste op het programma. Altijd heerlijk na een week werken om even in de stoel helemaal in de revisie te gaan. Zaterdagochtend kwam de kapper en werden mijn highlights bijgewerkt en gingen de droge punten er weer af. Helemaal weer netjes dus voor de komende weken. Ik kocht deze week Freesia’s  op de markt en verder was het vooral een beetje relaxen dit weekend. Lekker even met een boek gezeten een beetje huishouden gedaan en ontspannen. Laatste week werken dus, laat maar komen!

Annette

14 thoughts on “Weekoverzicht

  1. Leuke spullen heb je gekocht. Was ook altijd fan van de Hema ondergoed maar de kwaliteit holt achteruit. Kocht van de week 2 slips bij Triump in Batavia stad zitten heerlijk (Euro 5,00) maar blijken Euro 20,00 te kosten. Je hebt je laatste werkweek mooi ingepland vanaf het weekend schijnt het weer beter weer te worden. Fijne week!

    Geliked door 1 persoon

  2. Oooh je laarsjes 😍😍😍 .. instant in love

    Ik vind ondergoed ook zo’n drama. Heb een paar keer echt mazzel gehad met de Primark. Die zitten echt heerlijk en RJ underwear. Wel iets duurder maar goede kwaliteit

    Geliked door 1 persoon

  3. Die laarsjes, gaaf hoor! Ondergoed kopen vind ik ook een crime. Ik heb geluk gehad in de vorige sale van Zeeman, ik heb daar toen veel hipsters en slipjes gehaald. Bij mij gaan ze ook gewoon in de droger, gelukkig zien ze er nog goed uit. Geniet van je laatste werkweek, volgende week lekker vakantie!!!

    Geliked door 1 persoon

Plaats een reactie