Weekoverzicht

Weekoverzicht #100

Mijlpaaltje hoor, alweer het 100ste artikel met mijn weekoverzicht 🙂 . Ze worden goed gelezen dus ik ga er maar gewoon mee door al heb ik zelf vaak het idee dat ik in herhaling val en niet zo veel bijzonders te melden heb haha. Maar ja, wellicht is dat juist wel herkenbaar voor mensen?

Gegeten

We hadden een box met 3 maaltijden zoals de meeste weken. De tortilla’s met krokante kip waren de favoriet deze week, heerlijk en toch voldoende groenten ook erbij in de vorm van koolsalade, lekker! Een misser was wat mij betreft de vegetarische schnitzel daar zat echt geen kraak noch smaak aan, wel lekker met snijboontjes en aardappels maar het ‘vlees’ nee dikke onvoldoende. Tot slot de calzone pizza die ik maar gewoon als plaatpizza heb gemaakt 🙂 wat ook heel lekker was.

Gedragen

Op kantoor was ik met mijn New Balance Amsterdam shirt, rode broek van Nikkie en wit met rode New Balance sneakers (die zie je niet op de foto). Ik was 2x op kantoor omdat we iemand van het kantoor uit Duitsland in de showroom moesten laten en ik dus de deur open moest doen (en het alarm uitschakelen). Dinsdag een meer klassieke outfit maar wel helemaal van de Primark. Die broek kocht ik al een paar maanden terug en onlangs kocht ik deze mooie witte blouse erbij. Ik denk samen zo’n 25 euro.  Woensdag was ik weer op kantoor en ging ik voor streepjes. Vorige week waren de ramen gelapt en dat had een duif de kop gekost, letterlijk hij ligt dood op ons balkon en een dikke vetvlek op de ruit. Van de week de conciërge maar even weg laten halen. Bleh! Zaterdag had ik de travelpants van Nikkie aan met t shirt en spijkerjas. Prima voor een museum bezoek.

Boekentip

Ik ben nu in de nieuwste Karin Slaughter bezig maar daarvoor las ik De Patient van Sebastian Fitzek. Ik heb een paar boeken van deze schrijver op mijn ereader maar was er nog niet aan begonnen.

Hij heeft twee kindermoorden bekend, maar nu zwijgt Guido T. De politie is er zeker van: hij is ook de ontvoerder van de zesjarige Max, die spoorloos is verdwenen. De onderzoekers hebben echter enkel indirect bewijs. Zonder de verklaring van de gedetineerde loopt het onderzoek vast. Drie maanden na de verdwijning van Max plaatst het onderzoeksteam de wanhopige vader undercover als patiënt in het psychiatrisch gevangenisziekenhuis waar Guido T. zit. Zo kan hij toenadering zoeken tot de kindermoordenaar en hem een bekentenis afdwingen. Tenminste, als hij zelf zijn verstand niet verliest…

Het einde is meer dan een verrassing kan ik je melden. Tof boek en zeker een fijne aanrader voor op je zomer leeslijst. Je kunt hem via deze (affiliate) link kopen:

Klik hier

Weekend

Op zaterdag ging ik met vriendje naar museum Voorlinden in Wassenaar. Ik wilde er al een tijdje naar toe omdat ik er veel goeds over hoorde. Het bleek niet helemaal ons ding te zijn, haha iets te modern naar mijn smaak. Er waren zeker ook wel mooie stukken zoals het iconische echtpaar dat supergroot maar levensecht is neergezet, een mooie Picasso, een Arabische pannenmuur (pannen waar ze dus kamelen in koken 😦 ) en geperste confettiblokken (tsja…) maar we hebben ons wel vermaakt.

Voor Skoet kocht ik een nieuwe kattenbak omdat ze naast de bak had geplast. Ik dacht omdat ze de oude bak die inmiddels een paar jaar oud is ‘vies’ begon te vinden maar wellicht is het toch echt haar nier problemen. Toch maar even goed in de gaten houden van de week, maar niet leuk want ik heb dus de hele week kattenpies moeten opruimen. Niet leuk voor haar en niet leuk voor mij.

Hoe was jullie week?

Annette

10 thoughts on “Weekoverzicht

  1. Lekkere maaltijden weer. Zou het kunnen dat de opstap in de kattenbak te hoog is? Hoor je wel vaker bij oudere katten die last van hun gewrichten hebben? Onze vorige kat had dat ook vanaf haar 10e en daarna was het grotendeels over. Mooi die broek met die blouse heel chique! Dagje op de SEH doorgebracht na vreselijke maagpijn en misselijk. Verdenking van maagzweer nu aan de maagzuurremmers. Boek van Fitzek heb ik ook gelezen een aanrader wat mij betreft deze schrijver zijn allemaal spannend. Fijne week weer.

    Geliked door 1 persoon

  2. Gefeliciteerd met de 100 ste weekoverzicht en altijd leuk om te lezen.
    Alleen stonden er leuke foto’s van het museum over een stuk verhaal.
    Leuk museum bezocht en Inderdaad heel apart.
    Skoet wordt oud.
    Succes weer de komende wek.

    Geliked door 1 persoon

  3. Leuk juist die weekoverzichten, je pakt altijd wat mee als lezer. De ene keer een leuk boek, of een gerecht. Die bruine broek vind ik heel mooi, zeker samen met die blouse.
    Ik ga het liefst naar een museum met schilderijen of zoiets als Nemo of iets met de Oudheid. Van veel moderne dingen snap ik vaak niks. Maar misschien moet je het ook niet “snappen…” (ik wist niet dat ze ook kamelen aten..weer wat geleerd)
    Is het een idee om van die plakvogels op de ramen te plakken? En zielig en anders zal het vaker gebeuren.
    Knuf voor Skoet! Op leeftijd zijn valt gewoon niet mee.

    Geliked door 1 persoon

Plaats een reactie