Opgemaakt

Empties April 2020

De maand is weer om dus tijd voor de opgemaakte producten van april. Het was weer een doos vol. Onder de foto vind je de linkjes naar de volledige blogpost als ik die over het product heb geschreven.

Gingen er bij jou nog fijne producten op?

Annette

Secret deodorant -> Klik hier

IT cosmetics Confidence in an eye cream -> Klik hier

Exuviance -> Klik hier

Balea body serum (nu in andere verpakking) -> Klik hier

Garnier Micellair water -> Klik hier

11 thoughts on “Opgemaakt

 1. Ik ben benieuwd wanneer we de grens weer over mogen om te shoppen bij de DM.
  Ik kan eigenlijk niet wachten 😃. Blijven heerlijke spullen van de DM. Die oogcreme staat op mijn lijstje.

  Geliked door 1 persoon

 2. Ja als je de prijzen van de DM gewend ben dan is het hier schrikken, ook al hebben ze vaak in Nederland 1 + 1 gratis, dan nog is het duurder. Nog even geduld.

  Geliked door 1 persoon

 3. Die shampoo van Fructis lijkt mij ook wel wat, jammer dat ze hem hier niet hebben. En die beertjes vitamines lijken mij ook niks. Ik weet dat ze inderdaad heel duur zijn en denk dat die beertjesvorm het “lokkertje” is. Je hebt flink wat opgemaakt weer, de eye cream staat nog steeds op mijn lijstje!

  Geliked door 1 persoon

 4. Oh heerlijk die Balea en dan die prijs….Alle voorraad is hier op en bij het Kruidvat was het veel te druk (toch al zo’n kleine) winkel. Heb daarom online een bestelling gedaan en was Euro 90,00 verder…voor tandpasta, micellair water, bodylotion, mondwater etc. …..Mijn man was gisteren even naar Nijmegen om een cadeautje af te geven voor zijn tante die zondag 95 wordt en is even de grens over gegaan om te tanken geen controle maar ik weet niet of dat toevallig was. We wachten dus gewoon nog maar even af. Hopelijk hebben ze daar ook mondkapjes.

  Geliked door 1 persoon

  • Ik begreep van mijn collega in Duitsland dat veel DM filialen nog steeds veel lege schappen hebben, zeep desinfecterend etc is allemaal standaard uitverkocht. Dus reken er maar niet op. Ik heb een doos met 50 mond kopjes besteld op wish een week of twee terug. Benieuwd hoe lang het duurt voor ze er zijn🙈

   Like

 5. Heb 2 weken geleden via een andere NL website een doos van 25 besteld maar dat bleek oplichterij nooit iets ontvangen…mijn man hoorde dat de Lidl in Duitsland er 14 miljoen had die in 1 dag uitverkocht waren…de overheid zou toch eigenlijk ook voor haar “gewone” burgers moeten zorgen. Ik kocht 6 weken geleden een nieuwe tablet hoes in Hong Kong nog steeds niks…

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s