Oskia

Oskia – Bedtime Beauty Boost

Deze pot crème komt ook uit de Caroline Hirons winterkit die ik vorig jaar heb aangeschaft. Het was een toilettas vol met mooie high-end beautyproducten waar ik erg van geniet. De kit begint aardig leeg te raken inmiddels en ook deze Bedtime beauty boost is op. Wil je nog een keer zien wat er allemaal in de winterkit zat qua producten? Klik dan hier.

Oskia bedtime beauty boost

Over het product

Zoals de naam al aangeeft is het een nachtverzorging. Boordevol met vitamine (waaronder ook Niacimide) en uiteraard – zou ik bijna zeggen – hyaluronzuur. Ook de Omega 3,6, & 9 ontbreken niet in deze crème.

Qua vitamines kom je dus duidelijk niets te kort. Het heeft anti-verouderings ingrediënten die de huid in de nacht helpen herstellen en zorgen bij het wakker worden voor een zachte, verzorgde huid.

Het product bevat ruim 99% natuurlijke ingrediënten, wel staat er bij dat er ook melk peptides in dit product zijn verwerkt en dat het dus niet geschikt is voor vegans.

Oskia bedtime beauty boost

Mijn mening:

Deze crème gaat dus hard aan het werk als wij lekker op 1 oor liggen. Zelf moest ik even wennen aan het gebruik van de crème. Hij is vrij ‘wit’ en heeft even nodig om in te trekken het is meer een masker wat dat betreft. Maar zodra de crème warm wordt – door de temperatuur van je huid – en je werkt hem nog even lekker in dat is hij verdwenen in de huid.

Oskia bedtime beauty boost

De geur is typisch Oskia – natuurlijk en fris. Ik vind het niet heel lekker maar stoor me er ook absoluut niet aan. Zoals met de meeste producten na een paar dagen ben je aan de geur gewend en ruik je het eigenlijk niet meer. Het is ook geen geur die blijft hangen. Je ruikt het eigenlijk alleen met het aanbrengen. Volgens de beschrijving zou het naar Bulgaarse rozen moeten ruiken 😊 nou, dat haal ik er zelf niet uit maar ik ben dan ook heel slecht in het beschrijven van geuren en het is ook heel persoonlijk natuurlijk. Waar de een van een geur geniet vindt een ander het maar niets.

Oskia bedtime beauty boost

Als ik de ingrediënten lijst bekijk – heb er niet heel veel verstand van – maar ik zie goede ingrediënten bovenaan zijn en dat zijn met name Jojoba- en Sesamolie. Ik werd wel heel blij van deze pot en vooral van hoe mijn huid in de ochtend aanvoelde. Superzacht en goed gevoed.

De prijs:

Tsja, die prijs een whooping 88 Engelse ponden voor een niet al te grote pot. Alhoewel er zit gewoon 50ml in dus dat is een ‘normale’ inhoud. Het oogt minder omdat het een vrij ‘lage’ pot is. Wel van glas en behoorlijk zwaar daar zie het ‘luxe’ dan wel weer aan af.

Oskia bedtime beauty boost

Mooi crème maar voor deze prijs zou ik hem zelf niet kopen dat is me toch net een beetje te veel en er zijn in een iets lagere prijsklasse meer van dit soort fijne crèmes te verkrijgen.

Annette

7 thoughts on “Oskia

  1. Het beschrijven van geuren (en kleuren) vind ik ook altijd zo lastig. En ik heb ook geen idee hoe Bulgaarse rozen ruiken maar het klinkt wel heerlijk exotisch!

    Geliked door 1 persoon

  2. Pingback: Unboxing | Ann Ages Gracefully

  3. Pingback: Oskia | Ann Ages Gracefully

  4. Pingback: Oskia | Ann Ages Gracefully

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s