Toilet tapes

Toilet tapes

Soms kom je ineens iets heel leuks, nieuws en innovatiefs tegen. Ik houd ervan en plaatste dan ook gelijk maar een bestelling om dit eens goed te testen. Geen beauty product deze ronde maar een lekker product voor het toilet.

Toilet tapes

Ik weet niet hoe het met jullie zit maar die ‘gore’ toiletblokjes daar gruwel ik toch wel een beetje van. Als ze (bijna) op zijn worden ze toch een beetje smoezelig en zien er niet vaak lekker fris meer uit. Ik heb ook wel eens van die ‘plak’ dingen geprobeerd maar daar kon je weer het toilet niet goed schoonmaken want als je per ongeluk met je toiletborstel tegen dat jelly-ding kwam lag hij in de pot. Geen succes dus.

Ineens zag ik dit toilet tapes, een Nederlands product, goed voor het milieu en innovatief! Ik was om 😊 Dit lees ik op hun site:

Toilet tapes

Over het product:

Oké, het is misschien niet echt een sexy onderwerp, maar dagelijks brengen we zo’n tien minuten door op het kleinste kamertje. “Waarom geven we deze tien minuten niet wat extra beleving?” dachten we bij Toilet Tapes. En zo ontstond het unieke concept van Toilet Tapes. Een tape met vrolijk design die je in het toilet bevestigt en een heerlijke verfrissende geur geeft.

Met de krachtig hygiënische werking en het beperkte gebruik van plastic is Toilet Tapes dé trendsetter voor je toilet. En heb je ze alle zes geprobeerd en ben je toe aan iets nieuws? Geen paniek! We blijven nieuwe dessins en geurbelevingen introduceren.

Toilet Tapes zijn krachtig reinigende en heerlijk geurende mooi gedessineerde toiletblokjes.

Toilet Tapes zijn voorzien van een hygiënische plakstrip en kunnen makkelijk over de rand van het toilet worden bevestigd. Of je nu een gewoon toilet, een toilet met een hoge rand of een randloos toilet hebt, Toilet Tapes passen altijd!

Heb je eenmaal Toilet Tapes bevestigd, dan weet je zeker dat het toiletblokje niet in het toilet kan vallen. De hygiënische plakstrip zorgt ervoor, dat Toilet Tapes altijd bevestigd blijven op dezelfde plek. Ook de wc-bril kan gewoon omlaag en omhoog worden gebracht, zonder dat het toiletblokje in je toilet valt. En is je toiletblokje toe aan vervanging, dan kan je de plakstrip streeploos verwijderen.

Bij elke spoelbeurt doet Toilet Tapes haar werking. Een krachtig schuimende formule zorgt voor een schoon en fris toilet en een aangename geur wordt verspreid door de toiletruimte.

En de tape is voorzien van een speciale coating, waardoor Toilet Tapes bestand zijn tegen urinezuren en schoonmaakmiddelen.

Toilet Tapes zijn de trendsetter in je toilet.

Allemaal gemaakt in Nederland!

Toilet tapes (2)

Gekocht

Tof toch?! Ik heb de set besteld met alle geuren erin voor € 15,- prima prijsje ze zijn dus iets meer dan een euro per stuk dat betaal je ook voor een ‘traditioneel’ blokje dus score! Dit is geen gesponsord artikel, gewoon zelf gekocht maar te leuk om niet te delen en we willen allemaal wel wat minderen op ons plastic gebruik dus voila! Bij deze een mooie oplossing. Ze gaan zo’n 100 spoelbeurten mee dus ik kan voorlopig wel even vooruit met deze voorraad. Ik heb dus alle 6 de geuren en kreeg dus het assortiments pak met 14 toilettapes erin, ze zijn er in Lushy Limes, Peppermint Passion, Dazzling Dutch, Floral Fest, Mystic Marine en Lovely Lavender.

 

Op de site van toilettapes.com kun je meer lezen over dit oer-Hollandse product! Ik zit voorlopig wel lekker fris en fruitig te wezen op mijn toilet. Gebruik jij een traditioneel toiletblokje? En zou je dit ruilen?

Annette

 

11 thoughts on “Toilet tapes

  1. Leuk zo’n revieuw over wat anders. Ik kocht deze in september jl. bij een (grote) Kruidvat omdat ik iets zocht dat lekker rook voor ons toilet (huis in de verkoop) maar omdat wij een toilet zonder rand hadden werkt een “gewoon” toiletblok niet en zoals je zegt die discs (hoewel bij de DM een stuk voordeliger) werken niet als je de borstel goed gebruikt. Ik vond de geur overigens wel snel verdwijnen maar dat is volgens mij bij een normaal blokje ook. Er schijnen tegenwoordig toiletten te zijn waarin een opening zit aan de achterzijde om een blokje in te doen.

    Geliked door 1 persoon

  2. Dat is inderdaad een innovatief iets! En het ziet er ook nog eens leuk uit. Zo een blokje vind ik vaak ook heel goor worden. Het is voordeliger om inderdaad een hele doos te bestellen, als ik het goed zie betaal je dan geen verzendkosten. Ik ga er even over nadenken, ruikt het ook lekker?

    Geliked door 1 persoon

  3. Ik heb altijd zo’n jelly in de pot. Lastig bij schoonmaken inderdaad, even opletten dat je ‘m niet raakt, maar ideaal dat je ‘m niet uit de pot moet halen. De gruwel, dat je dan met een houder die soms nog nadrupt naar de prullenbak moet, ieew. Ik vraag me af hoe dat zit met deze tape. Is deze kurkdroog of vol geabsorbeerd als je ‘m uit de pot haalt ? -x-

    Geliked door 1 persoon

  4. Pingback: Weekoverzicht | Ann Ages Gracefully

  5. Pingback: Weekoverzicht | Ann Ages Gracefully

Plaats een reactie