Alpha-H

Alpha H – Vitamine B serum

Een van de eerste producten die ik uit de Caroline Hirons winterkit (klik hier voor de unboxing) ben gaan gebruiken is dit serum van Alpha H. Ik had nog niet eerder iets van dit merk geprobeerd (volgens mij, maar ik ben nu zoveel jaar aan het bloggen dat ik het soms ook niet precies meer weet) maar in elk geval geen reviews van dit merk nog gedeeld. Hoog tijd dus.

Alpha-H Vitamin B

 

Het serum is smurfenblauw 😊 gelukkig niet op je gezicht natuurlijk maar ik vind het wel prachtig om te zien en leuk want meestal zijn serums doorzichtig of meer geelachtig van kleur. Het blauwe kleurtje komt van de koper peptides.

Het merk:

Alpha-H is gespecialiseerd in het op een zachte maar effectieve wijze reguleren van een overactieve en gevoelige huid. Het staat bekend om zijn vermogen om zelfs de meest lastige teint te perfectioneren. Dit krachtige vitamineserum is versterkt met niacimide en koper peptides om een formidabele strijd tegen de schadelijke milieu-elementen te voeren en het optreden van voortijdige veroudering te voorkomen. Met super antioxidant chiazaad toegevoegd aan de mix, is dit als ‘dagelijks eiwitpoeder’ voor je teint, energiek en verkwikkend terwijl het de elasticiteit bevordert voor een jeugdig, stralend resultaat.

Niacimide gebruik ik inmiddels al een jaar of 2 zo goed al dagelijks (lees hier) en vind het een heel fijn product om mijn huid in goede conditie te houden. Je ziet niacimide dan ook steeds meer opduiken als ingrediënt in verschillende crèmes en serums.

Alpha-H Vitamin B

Over het product:

Vitamine B is een sterk product om te gebruiken in je strijd (ik noem het maar even een strijd haha) tegen de huidveroudering. De formule is heel fijn en totaal niet olieachtig meer ‘waterig’. Je hebt maar een paar druppels nodig ik doe er ongeveer 4 en breng deze als eerste aan op mijn schone huid in de ochtend.

Ik doe dit middels de therapist swipe – hoe leg ik dat nu weer uit? Ik verdeel het product over mijn handen en druk het dan op mijn wangen, voorhoofd en kin, ik klop het dan nog een beetje aan en laat het even kort intrekken.

De niacimide zorgt dat de natuurlijk huidbarrière verstevigd wordt, je huid voelt soepel aan en de koper peptides zijn de proteïne shake voor je huid, ze zorgen voor stevigheid en elasticiteit. De chiazaad is natuurlijk een antioxidant en die helpt bij de hydratatie.

Tenslotte bevat het serum ook nog rijstzemelen(olie) die zorgen voor een mooie egale teint. Hoop goeds dus in zo’n klein flesje.

Alpha-H Vitamin B

Mijn mening:

Ik vind het erg lekker, de geur is een beetje typisch – niet vies – maar ik denk dat het koperachtig ruikt, beetje metalig. Wat me vooral opvalt is dat ik er na het aanbrengen van dit serum gelijk ‘wakker’ uitzie. Met mijn inmiddels 49 lentes valt het niet allemaal meer in de plooi zo vroeg in de ochtend haha en om half 7 als ik opsta is mijn gezicht dat meestal nog niet. Toch zie ik wel gelijk een frisse snoet na het aanbrengen dat begon ik na ongeveer een week al te zien dat verschil, heel grappig.

Je kunt dit serum zowel in de avond als in de ochtend onder je verzorging aanbrengen. Ik heb gekozen voor de ochtend en in de avond gebruik ik een retinol serum (2x per week) of het niacimide serum van The Ordinary.

Alpha-H vitamin B

Mijn huid vindt het fijn en ik dus ook. Fijn flesje. Je kunt het kopen bij The Make-up Spot in Nederland (online dus) en zijn diverse buitenlandse online shops die het ook aanbieden. Bij de Make-up Spot betaal je € 49,95 voor een flesje van 25ml. Bij dagelijks gebruik doe je dan een maand of 3 a 4 met het flesje. Prima prijs, meer dan prima inhoud.

Ik heb het al eens gezegd maar je kunt je geld beter aan een goed serum uitgeven dan aan een crème. Een serum is gemaakt om net wat dieper in de huid te werken en daardoor beter resultaat te geven. Een crème komt meestal niet verder dan de oppervlakte. Dus als je wat liefs wilt doen voor je huid, investeer dan in een lekker serum en houd je crème wat meer budget.

Ben jij een serum liefhebber?

Annette

7 thoughts on “Alpha-H

  1. Goede tip, ga ik onthouden, dankjewel 👍
    Ik gebruik al heel lang de serums van dr Pierre ricaud alleen een van mijn lievelings serum hebben ze niet meer. Altijd zo jammer als iets fijn is dat je er dan niet meer aan kan komen. Maar dan ga ik eens naar deze googelen.

    Geliked door 1 persoon

  2. Koper peptides, had The Ordinary ook zoiets dergelijks met koper erin? Ik moet mij eens gaan verdiepen wat koper/copper precies allemaal voor je huid doet. Altijd interessant natuurlijk!
    Dit was toch niet het serum/product die ook zo goed wallen aanpakte, of wel?
    Ben zo benieuwd naar dat goedje!

    Geliked door 1 persoon

  3. Pingback: Opgemaakt | Ann Ages Gracefully

Plaats een reactie