Weekoverzicht

Weekoverzicht #80

Het was een leuke week, lekker gewandeld ook het was de meeste dagen heerlijk weer. Ik deed een gezondheidstest, heb lekker gegeten en we kregen meer muur decoratie op kantoor. Kijk je mee hoe mijn week was?

Gegeten

Ik begin maar weer met de inhoud van de Hello Fresh box. De drie maaltijden van deze week waren weer meer dan zalig, er waren er twee op herhaling en 1 was nieuw voor ons. Op maandag aten we de andijviestamppot met de gehaktballetjes, deze hadden we nog niet via de box gehad en smaakte heerlijk. Ik houd van Hollandse pot. Op dinsdag aten we de wokschotel met kip ook heel lekker met hele dikke noedels, hmm. Tot slot op woensdag de fish & chips ook deze was op herhaling, lekker knapperig door het panko korstje.

De witte kamer

Bron foto: bol.com

Gelezen

Ik las het boek De witte kamer uit van Samantha Steenbergen.  Echt een goed geschreven boek dat nergens in het verhaal afzwakt. Spannend tot het einde:

In een park in Leiden doet een wandelaar een schokkende vondst: een uitgemergeld lichaam met het cijfer 5 in zijn buik gekerfd. Het slachtoffer was journalist bij een bekend opinietijdschrift, verdween enkele maanden daarvoor en liet een afscheidsbriefje achter. Rechercheur Léon Coeur is geschorst vanwege een schietincident en moet zich eigenlijk gedeisd houden, maar ziet deze moordzaak als zijn kans om te bewijzen dat zijn team niet zonder hem kan. Hij besluit de hulp in te roepen van zijn nichtje Hanna, die criminologie studeert

Je kunt het boek hier kopen: Klik hier 

Gewandeld

Ik heb denk ik 4 middagen kunnen lopen. Het was heerlijk weer voor een rondje. Een rondje om ons blok duurt precies 20 minuten, precies mooi voor na de lunch. Op donderdag was het Menthal health dag en dus heb ik gevraagd of er collega’s mee wilde lopen. Even de zinnen verzetten. Op vrijdag deden we het nog een keer dunnetjes over. Voor de deur lag deze joekel die tot aan de derde verdieping van ons pand kwam (wij zitten op de 4e en bovenste etage). Altijd indrukwekkend.

Josh V armband

Gekocht

Ik was aan het rondneuzen op een aantal sites en vond op de site van Josh V deze armband in de sale. Ik besloot hem voor mezelf te kopen als vervroegd verjaardagscadeautje. Er staat een tekst op:  Today I will make magic happen. Hij is mooi van roestvrij staal en past goed bij de rest.

Getest

Op woensdag hadden we op kantoor de eerste dag van de Healthscans, als je in loondienst werkt dan weet je wellicht dat de Arbowet voorschrijft dat medewerkers regelmatig een healthtest mogen doen op kosten van de baas. Wat regelmatig is schrijft de wet dan weer niet voor (sukkels) dus wij doen het om de twee jaar. Dit was de eerste keer. Je moet eerst online een vragenlijst invullen en dan komt er dus de hele dag een ‘zuster’ om de fysieke test af te nemen (bloeddruk, suiker, cholesterol, bmi, lengte, gewicht, buikomvang, heupomvang) ik was helemaal goedgekeurd (bloeddruk ging overnieuw – heb ik vaker omdat die weer zo laag bleek – willen ze altijd even controleren of het wel klopt 🙂 en leuk om te zien dat mensen alle rapportjes met elkaar gingen vergelijken (hoeft niet natuurlijk want het is gewoon privé).

Muur opgeleukt

Ook werd een nog kale muur van kantoor voorzien van mooie lijsten en een neon verlichting. Er werden nog meer dingen opgehangen op diverse muren dus ook het kantoor heeft nu een echte New Balance uitstraling. We hadden wel al wat dingen hangen maar nu is het meer af.

Weekend

Op zaterdag liet ik pasfoto’s maken voor mijn rijbewijs. Die moet vernieuwd en ik heb eind februari een afspraak bij de gemeente. Wat zijn die pasfoto’s toch altijd stom… je mag niet lachen – er mogen geen tanden te zien zijn haha – nou ja, het moet maar weer. Ik kocht paarse tulpen en deed boodschappen. We hebben komende week geen box van Hello Fresh ivm de verjaardagen van mijn zoon en mezelf dus we maken er wel wat van.

Hoe was jouw week?

Annette

*Dit artikel bevat een affiliate link*

10 thoughts on “Weekoverzicht

  1. Klusjesman, en de kookplaat en ook de vaatwasser begaven het. Was een keramische dus wil nu denk ik toch liever een inductie…vandaag maar even zoeken dus. Onrustige nacht door de storm…Fijne week.

    Geliked door 1 persoon

  2. Op pasfoto’s lijk ik ook altijd zo suf.. Alsof je een beetje een crimineel bent, haha! Ik mis best mijn Marley Spoon box, dat was ook altijd zo lekker!
    103cm in de heupen, ben ik ook! Alleen mijn taille is 10 cm meer. Ik ben nu bezig met “Iets om voor te leven”.
    Mooie armband en die neon vind ik gaaf!

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s