Ouai

Ouai Haar- en bodyscrub

In de cult beauty goody tas (klik hier) zat een potje van deze haar- en body scrub. Hoe je in vredesnaam de naam van dit merk uitspreekt is mij een raadsel? Als iemand het fonetisch weet hoor ik het graag in de comments 😊 dank u!

Ik heb al eens eerder een scrub gehad voor de hoofdhuid en vind het toch wel erg lekker. Het is een beetje lastig aanbrengen, omdat je het op nat haar aanbrengt en meestal (althans bij mij) zit het dan op mijn hoofdhuid geplakt maar het effect nadien is zalig.

ouai-scalp-body-scrub-hoofhuid-en-lichaamsscrub

Over het product:

Deze diep reinigende, schuimende scrub is als een retreat voor je hoofdhuid en huid. Een wekelijkse detox, aangedreven door zacht exfoliërende suikerkristallen die de huid en een dosis probiotica geeft en verzacht om de natuurlijke afweer van uw huid op hoog niveau te houden.

Toe maar, een retreat zoals gezegd maar een beetje gelijk moet ik ze wel geven want het gevoel van de suikerkristallen die je op je hoofd masseert geven een uitermate relax gevoel. Ik ben niet zo van het scrubben van mijn lijf dus ik hield dit potje echt voor het hoofd.

Je scrubt onzuiverheden, talg en viezigheid op een zachte (en natuurlijke) manier weg en dat is een weldaad voor je hoofd. We denken vaak dat we er met shampoo wel zijn maar echt veel goeds doet dat natuurlijk niet voor je hoofdhuid dus af en toe een scrubje kan ik zeker aanraden.

Als ik de ingrediëntenlijst bekijk zit het bomvol met verschillende oliën. Dit product is niet getest op dieren en bevat geen parabenen en natriumchloriden.

Ouai-Scalp-Body-Scrub

De naam

Ach kijk nou uit, als ik eindelijk de ‘eigen’ site van dit product heb gevonden, stond niet heel erg bovenaan bij Google zie ik dat het gewoon het Franse ‘ja’ is, ik dacht gewoon weer veel moeilijker en zat aan iets Japans te denken (vraag me niet waarom) maar een Frans merk (althans dat kan ik niet echt vinden maar ik ga er even van uit) dus en ze promoten vooral natuurlijke ingrediënten en versterkers voor het haar. Leuk stukje om te lezen.

Voor zo’n € 37,- heb je een fullsize pot, met deze luxe travelsize heb ik een behoorlijk aantal keertjes kunnen doen, ik denk een stuk of 6 dus helemaal niet verkeerd. Prima prijs/pret verhouding zeg ik dan altijd maar. Als jij een fervent scrubber bent en dit merk nog niet kent is het wellicht zeker eens een onderzoekje waard.

Je koopt het bij De Bijenkorf, Babassu en diverse online winkels. Ik vind het een zalig product in elk geval.

Annette

Bron foto’s

9 thoughts on “Ouai

    • Mijn dochter kreeg heel vet haar na het scrubben dus bij haar werkt het averechts. Ik had geen last, van de week wat haarlak gebruikt toen ik naar soldaat van oranje ging en gelijk een eczeem plek bij mijn haargrens 😬 kan mijn huid echt niet hebben blijkbaar

      Geliked door 1 persoon

    • Ik heb vaak irritatie dus dan is het soms lekker en frist het mijn hoofdhuid een beetje op, bij mijn dochter kwam er echter veel talg vrij waardoor ze binnen een dag vet haar had. Het ligt dus ook een beetje an je hoofdhuid Denk ik

      Like

Plaats een reactie