Weekoverzicht

Weekoverzicht #76

Ik was de afgelopen week voor een deel gevloerd door een flinke verkoudheid. Wat zijn er trouwens enorm veel mensen ziek en snotterig op het moment. Wat ik verder nog deed zie je in het weekoverzicht.

Lappenmand

Ik begon de week dus helaas niet al te best. Op zondagmiddag werd ik snotje-verkouden en in de avond kwam daar keelpijn bij. De hele nacht nauwelijks een oog dicht gedaan dus ik wist  rond 04:00 dat het niet ging lukken om naar het werk te gaan. Om half 7 gaat altijd mijn wekker dus eruit gegaan en naar mijn manager gemaild dat ik niet ging komen. Kopje thee gezet, anti-grieppine ingenomen en terug naar bed. Twee dagen goed koorts gehad en op dinsdagmiddag knapte ik weer wat op.

WO 76 (5)

Weer aan de slag

Op woensdag – ik werd gek van mezelf thuis – toch maar naar het werk gegaan. Ik had geen verhoging meer maar zat nog wel potdicht dus sniffend en naar adem happend toch een paar uurtjes gewerkt. Ging best goed maar na de lunch kreeg ik het steeds zwaarder dus toch maar weer naar huis.

Donderdag klonk ik al een schorre kraai maar nam de verkoudheid iets af. Dus weer tot 3 uur gewerkt en ook tussendoor even een luchtje gaan scheppen (ik vermeed de lunchtafel met de collega’s ik was dan wel niet (meer) besmettelijk maar wilde niemand met mijn gesnuif lastig vallen). Bij het hotel naast ons gebouw stond deze leuke ‘ballon’ hond van Fatboy.

WO 76 (6)

Uit eten

Op vrijdag stond er een etentje gepland met vrienden, gelukkig voelde ik me weer ietsje beter dus het kon gewoon doorgaan. Had alleen inmiddels een raar kuchje – en nog steeds. We gingen gezellig eten bij een goed Aziatisch restaurant en kreeg weer eens te horen wat een waardeloze blogger ik ben omdat er weer geen foto’s waren genomen haha – te gezellig – weer vergeten dus moest ik van het gezelschap de Chinese beelden maar fotograferen en hebben ze daar schildpadjes dus die kregen ook hun foto moment.

Weekend

Ik kocht deze week tulpen en rozen. Het tulpen seizoen is weer begonnen en ik vind ze prachtig maar Skoet is dol op tulpen en vreet de bloemen op. Ik haal ze dus niet zo veel. Gisteren betrapte ik haar met een tulp in haar bekkie maar verder staat het bosje nog 🙂 Ook haalde ik een nieuwe voorraad neusspray, hoestdrank en ibuprofen zodat de volgende verkoudheid er weer wat in huis is.

WO 76 (2)

Mijn lijstenwandje in de slaapkamer begint ook een beetje vorm te krijgen. Dus als jullie ergens leuke items zien laat het dan zeker even weten. Ik hoop in de loop van het jaar de want steeds verder uit te breiden.

WO 76 (7)

Bij de Action kocht ik nog een ordner voor de receptkaarten van de Hello Fresh en bij de blokker een nieuwe badmuts. Ik had onlangs een badmuts bij de Primark gekocht die trouwens van goede kwaliteit is maar hij is me net iets te strak.

IMG_3807-BorderMaker

Deze van de blokker is een eenvoudige dus even kijken of ik daar de bloedsomloop niet mee afknel haha.

Annette

10 thoughts on “Weekoverzicht

 1. Gelukkig dat je jezelf weer wat beter voelt. Ik slik sinds 2 jaar Echinea tabletjes van het Kruidvat vanaf november en eigenlijk niet noemenswaardig ziek geweest. Prachtige bloemen weer. En bij Redbubble hebben ze echt heel veel leuke dingen die je ook ingelijst kunt kopen de levertijd is ca 10 dagen. Fijne week

  Geliked door 1 persoon

 2. Er zijn inderdaad veel zieke mensen. Bij ons nieuwjaarsborrel van koor waren er ook een aantal koorleden geveld door griep. Het weekend was gezellig. Vrijdagavond bij Loetje gegeten ,voordat wij naar dansles gingen. Zaterdagavond bij Vlaar gegeten met Hans zijn oude baas. Gisteren met Danielle naar Scheveningen naar de musical
  Anastacia. Jij ook lekker uit eten geweest en hoop dat je snel op knapt. Mooi hoor de tulpen en het verbaast mij dat deze meteen na de feestdagen te koop zijn.

  Geliked door 1 persoon

 3. Even afkloppen, maar gelukkig ontsnap ik vooralsnog aan de griep… Ik heb ook naar de tulpen gekeken maar hetzelfde hier, Marie vindt tulpen te interessant.
  Ik heb laatst bij Kruidvat een nieuwe badmuts gekocht en die zit goed. Hij is wat duurder dan de gemiddelde badmuts maar hij knelt in ieder geval niet mijn hoofd af. Een beetje retro model in het zilvergrijs, van het Kruidvat merk.
  Blij dat je weer opgeknapt ben, fijne week! (en joepie, de zon schijnt hier!)

  Geliked door 1 persoon

 4. Hier ook iemand die snip verkouden is, bah! Helemaal nu ik zwanger ben mag ik bijna niks innemen 😉 Gelukkig kan ik rustig aan doen, fijn dat jij dat ook even kon. Die roze trui is wel een dikke yes trouwens, die kleur staat je super mooi!

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s