Weekoverzicht

Weekoverzicht #73

Zoals ik vorige week al voorspelde was het een rustig weekje. De meeste collega’s waren druk met het afronden van werkzaamheden voor de kerst en liep het kantoor al aardig leeg gedurende de week. Ik neem je nog even mee.

Samples

Na de sample sale van vorige week vrijdag, deden we maandag nog een rondje omdat er nog best veel over was, dus de collega’s mochten nog even los in ‘mijn winkeltje’. Ik nam een leuke broek mee die er nog hing al was het wel even afwachten of hij wel zou passen (dames samples zijn maat S) haha maar had zit als gegoten.

Het is een ‘nette’ vorm van een trainingsbroek, met twee biezen opzij. Hij is cropped dus tot boven de enkel. Ik combineerde hem met een grijze trui en mijn spijkerjack. Staat heel leuk al zeg ik het zelf. Ik had afgelopen vrijdag al een trainings legging meegenomen. Dat was het enige dat ik had gekocht voor mezelf.

IMG_3670-BorderMaker

Opruimen

Een vriendinnetje nam 3 paar schoenen mee en later in de week kon ik haar vriend ook nog blij maken met schoenen in zijn maat. De rest hoop ik met kerst kwijt te raken aan mijn zus en zwager. Toch leuk als je zo je omgeving blij kunt maken met mooie schoenen.

Zelf heb ik ook aardig opgeruimd op kantoor en zelfs al het file-werk (getver) gedaan wat ik bijna een jaar, oeps, had opgespaard haha. Nooit geen zin om te filen dus dat stel ik altijd maar uit. Nu toch alles netjes opgeruimd. Gelukkig doen we steeds meer elektronisch en hebben we dus minder papier maar helaas is dat in landen als België en Duitsland nog niet juridisch afgekaart waardoor voor die landen alles nog met ‘natte handtekening’ moet en dus…..papier.

De showroom weer helemaal aan kant gebracht en we hadden een enorme berg karton van alle samples voor het komende seizoen dus ook dat moest naar de container ruimte. Deden we even met zijn allen en toen was het zo weer netjes.

IMG_3659-BorderMaker

Suiker overkill

We kregen van een marketing bureau een enorme chocolade kerstman – die werd vakkundig aan stukken gehakt maar de chocolade bleek heel dik te zijn – wel heel lekker romig, goede chocolade. Ook kregen we niet 1 niet 2 maar liefst 3 taarten bezorgd dus de hele week veel te veel suiker binnen gekregen maar lekker was het wel. Na de kerst maar weer even goed balansen.

IMG_3672-BorderMaker

Zorgverzekering

Ik stapte voor het eerst sinds een jaar of 10 over op een andere zorgverzekering. Ik ging van Promovendum – prima in orde heel fijn gezeten altijd en niet duur naar CZ. De enige reden daarvoor is dat ik zelf haha voor het personeel een korting heb kunnen verzorgen en dat New Balance de aanvullende verzekering betaald, anders was ik gewoon gebleven want het maandbedrag is hetzelfde maar omdat ik nu 9,- vergoed krijg elke maand vind ik dat toch een mooi bedragje als je het over een jaar rekent dus dat laat ik niet lopen.

IMG_3710-BorderMaker

Boodschappen

Zaterdag probeerde ik al zoveel mogelijk kerstboodschappen te doen maar dat lukte maar voor een deel. Wel had ik doordat het bedrag wat hoger was meer kersthuisjes. De kassa dame had er een hoop uitgepakt en in een doos gedaan dus zo kon ik uitzoeken welke ik nog niet had 🙂

IMG_3711-BorderMaker

Bloemetje gehaald op de markt, ik koos voor mooie rode anjers voor de komende week leek me wel passend bij kerst. Op zondag ging ik nog even onder de Vitamine D bank bij de zonnestudio en verder deed ik het lekker rustig aan.

IMG_3713-BorderMaker

Morgenochtend nog een half dagje werken en dan lekker ruim een week vrij. Je ziet het volgende artikel dan ook pas zaterdag want ik ga even lekker genieten van een paar dagen vrij! Ik wens jullie fijne dagen.

Annette

6 thoughts on “Weekoverzicht

  1. Leuke broek, lastig dat er in Duitsland en België nog papieren “dingen” moeten. In Duitsland merk je dat ook met pinnen bij Aldi, Lidl enzo, kan dat wel maar voor een kopje koffie o.i.d. kun je niet pinnen. Fijne dagen!

    Geliked door 1 persoon

  2. Leuke broek, ik hou van dit soort broeken, die zitten altijd zo lekker! Dat is inderdaad goede chocolade, tenminste niet zo een dun gevalletje die in no-time breekt. En lekker al die zoetigheid, ik ben echt een zoetekauw de laatste jaren geworden. (Behalve kip en een lekker visje eet ik de laatste tijd nauwelijks meer vlees. Laatst was ik ontbijtspek aan het bakken en ik werd bijna misselijk toen ik ernaar keek. Het staat mij zo tegen en het smaakt mij gewoon niet meer)
    Heerlijk dat je deze week vrij hebt, geniet ervan!

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s