Weekoverzicht

Weekoverzicht #72

Het leek al wel een beetje kerst de afgelopen week, op het werk hebben we alvast een goede start gemaakt in elk geval met als klap op de vuurpijl ons kerstdiner op vrijdagavond. Lees je mee hoe mijn week was?

Maandag

Maandag was het de bedoeling dat je een kerstoutfit droeg, lelijke kersttrui, maar alles wat rood of groen of feestelijk was, was prima natuurlijk. Een aantal mensen was het vergeten dus toen die op kantoor kwamen en mij in mijn kerstpak van Opposuits (lees hier de review) zagen baalden als een stekker dat ze het waren vergeten. Gelukkig hadden de meeste er wel aan gedacht dus het was een leuke start van de week.

Dinsdag

Eigenlijk was dinsdag de enige ‘normale’ dag van de week haha. Ik droeg een vrij klassieke outfit, mijn mooie zijden blouse die dezelfde kleur heeft als mijn nieuwe sneakers en een lichtgrijze broek die zo’n beetje wolachtig aandeed (lekker zacht dus) maar dan zonder het prikken en gewoon te wassen in de machine (gekocht bij de H&M). Vond het zalig want dat rokje van de dag ervoor is gewoon echt niet mijn ding.

Woensdag

Op woensdag ging ik (naast mijn normale werkzaamheden) aan de slag met deze enorme berg dozen. De showroom moest opgeruimd om plaats te maken voor onze nieuwe Spring/Summer collectie en het belangrijkste zodat we nog voor de kerst een sample sale konden doen van de ‘oude spullen’. Met zijn 3-en hadden we de klus vrij snel geklaard en hadden we de showroom opgedeeld in ‘oud en nieuw’.

Plog 73 (10)

Donderdag

In de avond liet ik mijn nagels doen, was hoognodig want het was alweer 4 weken geleden. Ook was ik nog druk met de voorbereidingen voor de sample sale. In de showroom staat altijd maar 1 schoen tentoongesteld en dus moesten we paren gaan zoeken. Het was hilarisch, want na 10 minuten staren naar een enorme hoeveelheid schoenen lijkt ineens alles op elkaar. Dus eerst alle linker- en rechter schoenen verspreid en toen opnieuw proberen. Had steeds de hulp van collega’s nodig want een paar verse ogen zagen toch sneller nieuwe paartjes. Helaas ook nog veel enkelen over want daarvan was de andere schoen dan in een andere showroom ergens in Europa.

Vrijdag

Sample sale dag, dus mocht ik weer winkeltje spelen :), daarna deden we secret Santa. Iedereen had een kadootje gekocht voor 3 euro, vervolgens kreeg iedereen een lootje met een nummer. Als je nummer aan de beurt was mocht je kiezen, of je ‘stal’ een kadootje van iemand die voor je was of je koos een kadootje van de stapel. Hilarisch was het en erg gelachen, er waren een aantal gewilde items die steeds gretig van eigenaar wisselden (na 3x kon je het niet meer stelen). Echt een leuk spel. Om 3 uur mochten de mensen of naar huis om zich op te frissen voor het eten of –net als ik – gewoon nog even wat werk afmaken en opfrissen op het werk zelf. Om even over 5 nam ik met collega’s een Uber naar het restaurant en hebben we heerlijk gegeten (en vergeten foto’s te maken) het was heel erg geslaagd.

Weekend

Zaterdag het gebruikelijk rondje gedaan, de weekboodschappen gehaald en bij de bloemen ook heerlijke eucalypthus takken meegenomen. Ruikt altijd zo lekker. Ook vond ik het hoogtijd om eens na te gaan denken over het kerstdiner (ik krijg 10 man te eten…) en denk dat ik er wel uit ben. Volgende week dus grote boodschappenlijst. Ik kon mijn kerstdorp weer een stukje uitbreiden. Ook kwamen mijn ouders even langs en vrienden om schoenen te passen haha ik had een klein eigen schoenwinkeltje :). Zondag even heerlijk onder de zonnebank geweest en verder lekker rustig aan gedaan.

Hoe was jouw week?

Annette

13 thoughts on “Weekoverzicht

 1. Helaas een crematie deze week. Erg onverwacht. Helaas kunnen we de verhuizing niet uitstellen. Outfit (met rokje) staat je wel goed. Tijd gaat zo snel volgende week al Kerst. Fijne week weer. Groetjes Ilona

  Geliked door 1 persoon

 2. Wat een gezelligheid allemaal. Wij nu onderweg naar Keulen voor een 4 daagse Kerstcruise . Zaterdag a.s. weer een gezellig Kerst optreden. Casper en Lola ( de hond) hebben 1 nachtje gelogeerd , want Amber had een Sweet Sixteen Party . Gezellig met Casper film gekeken Oliver Twist.Gisteren bij de meisjes naar een kerstdansshow gekeken, want deden beide mee. Ze houden ons wel bezig de kids
  Succes met de voorbereidingen van het Kerstdinner.

  Like

 3. Wat een leuke werksfeer heb je op kantoor, met al die leuke gelegenheden. Ook het winkeltje spelen, wat leuk! Wat is eigenlijk je functie? Je kerst-outfit ziet er heel mooi uit en het staat je ook goed.

  Like

  • Ik ben de HR Business partner dus doe alle personeelszaken voor het kantoor en voor 12 van onze winkels in Europa, maar verder pak ik ook dus veel ‘office’ taken op voor kantoor omdat we daar op die moment nog niemand voor hebben. Is leuk om te doen (niet altijd, soms wordt er gezeurd haha) en maakt het heel afwisselend.

   Like

 4. Haha, zoek de 2 dezelfde schoenen bij elkaar, ik moet direct denken aan die memory spelletjes. Soms klik ik over en weer en onthoud ik niks. Wat een leuk idee, dat secret Santa spel! .Dat je vergeet foto’s te maken tijdens het eten is een goed teken: Dan was het gewoon hartstikke gezellig, toch?

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s