Weekoverzicht

Weekoverzicht #71

Het was de week van Sinterklaas, hebben jullie het gevierd? Thuis doe ik er al jaren niet meer aan maar op kantoor werd er toch even bij stilgestaan en moest er natuurlijk uitgelegd worden wat de traditie van sinterklaas voor ons doet, en de vrouw van een collega had een banketstaaf gekregen, van die ‘sweet saucijs’ begrepen ze natuurlijk helemaal niets. 🙂 wij hebben wel hilarische vertalingen gedaan maar kwamen er ook niet helemaal uit.

Maandag

Maandag was het Cyber Monday en gingen we dus na Black Friday nog even door met wat aanbiedingen. We hebben het met het team echt heel goed gedaan en een recordbedrag gedraaid van vrijdag tot en met maandag. We hadden een weddenschap met het kantoor gedaan – helaas niet gewonnen maar ik zat er met mijn voorspelde bedrag dichtbij.

IMG_3476-BorderMaker

Dinsdag

Op dinsdag kwam er een enorme snoeppot met winegums binnen. Het volgende weddenschapje ging dus over wanneer deze leeg zou zijn (mijn voorspelling -woensdag einde van de dag- was weer close maar om half 3 was hij schoon leeg haha).

Woensdag

Op woensdag deelde ik de sinterklaas kadootjes uit voor de kinderen van de medewerkers (we hebben nog niet zo veel ‘ouders’), had ik een gedicht gemaakt in het Engels en de boel leuk ingepakt. Hoort er toch allemaal een beetje bij die Nederlandse traditie.

IMG_3509-BorderMaker

Donderdag

5 december dus kon ik weer voor Sinterklaas spelen haha ik ben altijd al eerste op kantoor en had bij iedereen een chocoladeletter op het bureau gelegd. Ik had ze al een maand geleden besteld omdat ik er zeker van wilde zijn dat ik ook echt voor iedereen de eerste letter van de naam had. Wel een uitzoekwerk toen ik de doos openmaakte op donderdag en een gesjees om het klaar te hebben voordat de eerste er zou zijn maar weer gelukt.

Vrijdag

Sinterklaas het land uit dus tijd om de boel in kerstsfeer te steken. Ik had een grote kunstboom besteld voor kantoor (vorig jaar had ik met een echte lopen slepen maar dat zag ik even niet zitten dit jaar en dit is beter want dan hebben we voor jaren een boom). Het was nog even gepuzzel om hem in elkaar te krijgen maar hij is echt heel mooi en vol. Ik hing mezelf er alvast in als elfje 🙂

Weekend

Zaterdagochtend was ik even naar Batavia gesjeesd, was niet de bedoeling maar we hadden op dinsdag het team op kantoor gehad en de assistant store manager had gave schoenen aan. Ik had een no-buy qua schoenen maar he, moest maar een uitzondering maken (oei haha) en dus ze apart laten zetten in mijn maat. Op de foto staan ze overigens verkeerd om, sorry… zag ik bij uploaden.

IMG_3528-BorderMaker

Mijn collectie met huisjes van de Albert Heijn kon ik ook weer uitbreiden, echt een leuke spaaractie. Had wel al een dubbele maar die nam mij moeder gelijk mee toen ze even langs kwamen. Thuis staat ook de boom inmiddels en ook daar heb ik voor het eerst een kunstboom. Ik wil geen grote boom meer en dit is echt een perfect maatje (150cm) en hij ziet er best goed uit. Mooi smal en dus niet meer de halve woonkamer verbouwen. Ik mis wel enorm de geur van een echte boom.

Er kwam een mooi herftstboeketje mee van de markt en nam ik de video op van de unboxing van de lookfantastic box (zie je woensdag). Op zondag ging ik naar Apeldoorn naar mijn zus en zwager want mijn neef(je) werd 20. Gezellige middag gehad.

Hoe was jouw week?

Annette

12 thoughts on “Weekoverzicht

 1. Leuk boompje! Hier dit jaar alleen wat vaasjes met “kerstachtige” bloemen en verder opruimen, opruimen. Was ook zaterdag even in Batavia stad want had daar een week daarvoor en tas laten staan met het verjaardagscadeautje voor mijn moeder (gelukkig) pas op 1 januari. Fijne week.

  Geliked door 1 persoon

 2. Wat grappig al die weddenschappen die jullie altijd hebben lopen! Volgens mij heerst er een gezellige sfeer bij jullie op het werk, ziet er altijd gezellig uit.
  Zo een boom hebben wij ook thuis… Ik mis ook de geur (al jaren) maar het is gewoon praktischer en voordeliger. Ik heb hem dit jaar voor het eerst zelf opgezet en handig systeem, al die takken gaan op kleur met dat plakbandje eromheen. Maar Toulouse heeft al een paar takken losgekregen, hij moet er altijd even in klimmen. Traditie!

  Geliked door 1 persoon

 3. Haha wij ook geen Sinterklaas meer gevierd , omdat kleindochter Amber 16 jaar werd en hebben met z’n allen gegourmet. Maar deze oma kon het niet laten om voor allemaal een letter te kopen met een aardigheidje. Vroeger vierde wij het uitbundig met je ouders en de kids. Mooie surprises werden er gemaakt. Heerlijk een kunstbloem en die hebben wij ook al jaren. Gisteren alles versierd binnen en buiten. Volgend week 4 dagen met een kerstcruise in Duitsland naar Keulen Düsseldorf en Bonn. Daarna nog een optreden in Huizen, dus moesten het gisteren wel doen. Mooi foute Kerstpak had je aan 🌲🌲

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s