Sample Saturday

Bioeffect EGF Serum

Dit hele kleine flesje zou je bijna kwijtraken in de doos met nog te reviewen producten. Maar ik was door mijn serums heen en kwam toen deze leukerd tegen. Wow!

Bioeffect EGF Serum

Welk merk?

Bioeffect is afkomstig uit IJsland en is een jong innovatief huidverbeterings merk dat in 2009 werd opgericht. Bioeffect is gebaseerd op biotechnologisch onderzoek dat in 2001 werd opgestart door het moederbedrijf Orf Genetics, waaruit het bijzonder EGF-complex werd ontwikkeld. Bioeffect heeft hoogkwalitatieve huidverzorgingsproducten met een wetenschappelijke onderbouwing die effectief, veilig en puur zijn. Tevens heeft de skincare lijn van Bioeffect dankzij het EGF-complex een hele herstellende en verzachtende werking op de huid.

Bioeffect EGF serum

Wat is het?

Het is een serum, best vettig – je hebt maar een paar druppeltjes per keer nodig. Dit lees ik online:

Het internationaal vermaarde BIOEFFECT EGF SERUM is een baanbrekend antiverouderingsserum dat de kwaliteit van de huid zichtbaar en indrukwekkend verbetert. Het BIOEFFECT EGF SERUM maakt gebruik van de bewezen verjongende kracht van EGF om de huid opnieuw een jeugdige uitstraling te geven, tekenen van veroudering tegen te gaan en de teint te verfrissen.

Bioeffect EGF serum

Wat vond ik ervan?

Wow! Ik schreef het hierboven al, maar wat een heerlijk spul is dit. Je moet je echt aan het voorschrift houden van 2-4 druppels anders wordt het een vettige (en plakkerige bende) je brengt het aan op je gezicht (bij voorkeur in de avond zodat het serum de hele nacht aan het werk kan). In de ochtend voelt mijn huid nog net zo aan als toen ik het serum aanbracht, vol en gevoed zijn de woorden die bij me op komen. Ik lees een online review van Beautyjournaal die niet zo positief is maar verder lees ik met name positieve dingen over dit serum en ik ben ook fan. Na 2 dagen had ik al zoiets van, dit wil ik in een fullsize verpakking.

Bioeffect EGF serum

Waar te koop en wat kost het?

Maar daar ging het mis hahaha 😊 ik ging als een malle naar de site van LookFantastic om het serum direct in mijn winkelmandje te gooien. Het was maar goed dat ik lekker op de bank zat want anders was ik eraf gevallen. Want € 124,- voor een flesje van 15ml HONDERDVIERENTWINTIG EURO???? Zijn ze helemaal betoeterd??? Nee, ik ben dol op goed skincare maar dit is toch een beetje te gek mensen. Ik hoop natuurlijk wel dat hij aankomende keer wellicht fullsize in de adventskalender zit haha maar ik vrees van niet. Nee, dat gaat hem niet worden, beteuterd was ik wel want wat een heerlijkheid. Als budget voor jou geen issue is, raad ik hem van harte aan. Zou er een mooie black Friday deal komen? Zodat ik hem voor een wat vriendelijker prijs toch een keer kan kopen? Ik ga het hopen.

Annette

11 thoughts on “Sample Saturday

  1. Gebruik eigenlijk nooit serum’s. Alleen maar handcrème’s en gezichts crème’s Maar ziet er wel goed uit maar zo te lezen mag dat ook wel voor die prijs 🙂

    Geliked door 1 persoon

  2. Pingback: Opgemaakt | Ann Ages Gracefully

  3. Pingback: Opgemaakt | Ann Ages Gracefully

  4. Pingback: Opgemaakt | Ann Ages Gracefully

Plaats een reactie