Weekoverzicht

Weekoverzicht #58

Ik begin deze week aan mijn laatste volle werkweek voor de vakantie – maar hé, wie telt er af *ikke* heeeeel erg haha ben echt heel erg moe, zo erg zelfs dat ik er slecht van slaap. Wist niet dat dat kon maar blijkbaar wel. Maar goed, hoe was de afgelopen week?

Kleding plog 58

Gedragen

Qua kleding was het een bonte week, ik draag graag kleur dat weet je. Op maandag begon ik dan ook met mijn hardroze truitje van de zara. Deze blijft ook mooi na het wassen, was geloof ik maar EUR 15,- dus moet ik nodig ook nog eens in een ander (knal) kleur halen J.  Op dinsdag droeg ik mijn rode broek van Nikkie en het pailletten shirt (wederom van de Zara). Op woensdag een setje van Costes dat ik vorig jaar kocht. Groene broek met een soort ‘pantervlekjes’ en donkergroen t-shirt met ‘slaapogen’. Op donderdag was ik ook in het groen maar toen meer zachtgroene kleurtjes en op vrijdag mijn ‘bonte broek’.

Plog 58 (1)

Deskdrop

Maandag hadden we onze maandelijkse ‘ontbijt’ meeting op het werk en was er een deskdrop geweest met t-shirt met daarom de kreet ‘Winning runs in the family’. Zoals je wellicht weet is New Balance nog een familie bedrijf en niet beurs genoteerd. Dat neemt niet weg dat we hard werken aan een bepaalde target (deze is geprint op de rug). Ook kregen we een potlood met puntenslijper op het potlood is ook de target geprint dus kunnen we slijpen en als het potlood op is hebben we het target voor dit jaar gehaald. Leuk gedaan! We zijn hard op weg en we gaan natuurlijk ons best doen om het te halen.

Plog 58 (2)

Update

Mijn Iphone vroeg om een update, dacht oh, doe ik even tussendoor. Poe hé, hij gaf 3 uur nodig te hebben haha had ik kunnen weten natuurlijk want updates op de computer gaan ook nooit lekker vlotjes. Uiteindelijk was hij niet zo lang bezig hoor, het viel me mee.

Plog 58 (3)

Dierenarts

Vrijdagmiddag had ik voor Skoet een afspraak bij de dierenarts staan. Ze moest haar jaarlijkse check-up en entingen dus huppakee in de bak. Arme beestje, het was in de auto natuurlijk veel te heet voor haar zelfs met de airco aan, maar ja, dat het zo warm zou worden had ik ook niet voorzien. Gelukkig kreeg ze het predicaat ‘kerngezond’ en dat ondanks haar hoge leeftijd van 16. We kunnen dus weer een jaartje vooruit.

Nagels

Zaterdag had ik een afspraak staan voor mijn nagels. Had het eigenlijk nog even willen uitstellen tot donderdagavond ivm mijn vakantie maar ze waren zo lang en de uitgroei was dusdanig dat ik niet meer wilde wachten. Ik besloot toch maar weer voor een nagellak te gaan. Had al maanden ‘kale’ nagels – was even nagellak moe maar nu vond ik een kleurtje wel weer leuk. Het is een oud lakje van Trend it up (lees hier).

Plog 58 (6)

Bloemen

Mooie bloemen gehaald op de markt en een lekker stuk verse kaas. Verder heerlijk in de tuin gezeten maar wel in de schaduw, poe hé wat was het warm 🙂

Plog 58 (7)

Starbucks

Op zondag een bezoekje aan Batavia gebracht maar op een Starbucks na, niets gekocht. Bij de Nikkie winkel hadden ze niets naar mijn zin en bij de New Balance winkel zag ik leuke donkergroene sneakers maar die waren er niet (meer) in mijn maat. Jammer maar beter voor het banksaldo.

Moordenaarsstorm

Moordenaarsstorm

Ik las het boek Moordernaarsstorm van Inge Ipenburg – je kent haar wellicht nog als de ‘bitch’ Martine Hafkamp uit Goede Tijden Slechte tijden. Dat keek ik vroeger wel maar na een paar jaartjes vond ik er niets meer aan. Zijn er echt mensen die dat al 20 jaar kijken? Anyway goed boek, goed verhaal en leest lekker weg. Echt een aanrader voor deze zomer.

Maxine Steenstra, die we leren kennen als de sterke en zelfstandige vrouw “Max’, is het middelpunt van Moordenaarsstorm. Max woont al een aantal jaren op Sicilië wanneer ze tijdens haar ochtend-workout op het strand een dood meisje vindt.

Is dit meisje gevallen? Is ze vermoord? En waarom ligt ze precies hier, op deze voor Max zo vertrouwde plek? Wil Heerema is een rechercheur die zijn vakantie doorbrengt in een Siciliaans dorp. Hij heeft in een opwelling geboekt, omdat deze plek door de steile straatjes met honderden trappen, de verraderlijke stroming in zee en het feit dat er niets anders te beleven valt dan wijn drinken op een terras de absolute vakantiehel is voor kinderen, bejaarden en feestende idioten. Wat hem betreft de hemel op aarde.

Maar Wil heeft weinig talent voor vakantie vieren. Dat komt goed uit, wanneer een dood meisje op het strand wordt gevonden. Samen ontdekken ze dat de dood van het meisje meer met het verleden van Max te maken heeft dan ze aanvankelijk dachten.

Je kunt het boek hier kopen als paperback -> Klik hier

Of als ebook -> Klik hier

Dit is een affiliate link – als je het boek via deze link aanschaft krijg ik daar een klein percentage van. Het kost jou niets extra’s.

Had jij een leuke week?

Annette

10 thoughts on “Weekoverzicht

  1. Nog even doorbijten en dan lekker op vakantie .
    Het is hier op het ogenblik ook mooi weer en er zitten al een paar fietstochten op.
    Heerlijk in de tuin ( ook schaduw) gezeten, gegeten en gelezen.
    Gaan straksnog met vrienden langs de Linge fietsen.
    Onze kinderen zijn ook weer veilig thuis na een avontuurlijke vakantie.
    Mooie kleurrijke kleding had je aan en ik hou er ook van.
    Staat altijd vrolijk ,net zo als bloemen in huis.

    Geliked door 1 persoon

  2. Fijn dat Skoet helemaal gezond is, dat is altijd een opluchting. Hij ziet er goed uit!
    Ik had asters gekocht maar ik moet eigenlijk terug. In de vaas hangen ze er heel zielig bij…Maar eigenlijk moet ik ze ook niet bij de Coop halen.
    Inge Iepenburg ken ik van naam en ik kan mij haar ook direct voor de geest halen. Misschien heb ik 1 aflevering gezien toen het net begon, maar toen had ik het ook wel gezien..
    Ik heb net een boek van Nicci French uit, vond hem geweldig! Lang geleden dat ik wat van hun had gelezen en Linda van Rijn, ook top! Deze lijkt mij ook leuk en spannend, en je hebt het gevoel alsof je ook een beetje op vakantie bent.
    Ik had trouwens een nep leren broek bij de LIDL gekocht en hij zit in principe perfect…Maar ik denk dat ik hem terug stuur, ben te bang dat ik hem toch niet draag. Ook, het klinkt stom, maar ik voel mij soms te oud voor al die hippe dingen, haha! Zij hadden ook een in een ruitjesprint, die hou ik.
    Nog een fijne werkweek en lekker genieten van de voorpret! Wat een hitte in ons landje, dit had niemand verwacht…

    Geliked door 1 persoon

    • Soms kun je wel pech hebben met bloemen. Ben wel geswitcht van bloemen kraam op de markt. Waar ik vroeger kocht was het soms na 3 dagen niets meer. Deze staan altijd een week of langer. Ik probeer qua kleding ook wel eens wat en dan draag ik het uiteindelijk ook niet 🙈

      Geliked door 1 persoon

  3. Bloemen in huis vind ik ook zo fijn, alleen spijtig dat ze met dit warme weer wat sneller verwelkt zijn (maar dat nemen we er dan maar bij 🙂 ) Ik geniet ook zo van dit heerlijke zomerweer. Zo fijn dat Skoet kerngezond is!

    Geliked door 1 persoon

Plaats een reactie