Plog

Plog #55

Leuk dat je weer even komt kijken wat ik de afgelopen week allemaal heb gedaan. Ik was met name gewoon aan het werk. Het regende af en toe flink maar ik vond het niet zo erg, goed voor mijn tuintje en in huis is het weer een beetje beter uit te houden en is de temperatuur gezakt.

Hello Fresh

Gegeten

De Hello Fresh box heeft ons weer 3 lekkere maaltijden bezorgd. We begonnen op maandag met de Kip cheeseburger. Dinsdag was het varkenshaas met zomerse salade en op woensdag stond de curry met kip en sperziebonen op het menu. Het smaakte alle drie weer dik in orde.

Kleding plog 55

Gedragen

Ja hoor, het is eindelijk een keer gelukt om elke dag een outfit foto te schieten. Ik had op maandag een overall aan van de C&A (19,90) best goede stevige stof in een oranje/bruine kleur. Zit ook echt lekker maar naar de wc gaan is drama natuurlijk :). Dinsdag droeg ik een spijkerbloesje over een t-shirt en op woensdag mijn lila truitje van de Mango (van vorig jaar). Donderdag was het wat frisser dus droeg ik mijn trui van Nikkie en een donkerblauwe broek. Op vrijdag een vrolijke broek van de H&M met een donkerblauw tshirt en zalmrose vestje.

IMG_2619-BorderMaker

Bloemen

Mijn bloemen komen deze week van de Albert Heijn, ik had nog best wat kaas over en besloot dus niet naar de markt te gaan deze week.  Ik ben dus alleen even wat boodschappen gaan halen bij de appie en nam deze rozen mee uit de bonus. De AH heeft altijd prima rozen trouwens.

Artis

Ik had nog een kaartje voor Artis dus na het boodschappen doen ben ik naar Amsterdam gegaan. Was even bang voor gekkenhuis ivm de Pride maar Artis ligt gelukkig niet op de route al kon ik de muziek wel horen haha. Het kaartje was nog van mijn dagjes uit die ik won met de Postcode Loterij. Lang geleden dat ik daar was dus leuk om weer even een paar uurtjes rond te lopen. Ik redde ook nog een peuter van de verdrinkingsdood. Ik liep in de vlindertuin toen deze peuter – ik denk 1,5- naar mij toe kwam lopen en zo hoppa het vijvertje in stapte waar ik naast stond. Ik kon hem nog aan zijn armpje grijpen maar hij was zeiknat. Dus ik trek dat kind uit de vijver en begin tegen – wat ik dacht dat de moeder was- te mopperen dat ze moest opletten, bleek heel de moeder niet te zijn die kwam even later doodleuk aangewandeld. Pakt dat kind van me aan en zegt dus niet eens dank je wel 😦 kreeg alleen een ‘tsja dat doet hij’ NOU JA ZEG! Twee oudere mensen die alles hadden gezien kwamen nog naar me toe en zeiden; zo goed van jou die snelle reactie…. Wat een idiote situatie nietwaar? Maar goed, het is allemaal goed afgelopen.

Zondag

Zondag was voor mij rustdag. Ik ging sinds lange tijd weer even onder de zonnebank, wil nog 2x gaan voor mijn vakantie zodat ik wat langer van de zon kan genieten en geen last krijg van zonneallergie. Verder zat ik lekker met een boek in de tuin en at ik een lekker ijsje. Veel ook op de crosstrainer gestaan ook deze week dus de conditie is ook op peil gehouden.

Hoe was jouw week?

Annette

10 thoughts on “Plog

  1. Ja heerlijk wat minder warm. Perikelen met de kat en de 2e week van Hello Fresh met helaas minder goede ervaringen 😦 We nemen het nog 2 weken en dan besluit ik of ik e.e.a. voortzet. Rozen zijn inderdaad top van de AH en ze hebben ook een 7 dagen garantie. Fijne week!

    Geliked door 1 persoon

  2. Ja maar steeds ontbreekt er iets of zijn de producten heel zacht (ui, paprika). Heb 2 jaar geleden ook al eens Hello Fresh gehad en toen had ik hetzelfde. Wordt overigens wel opgelost maar nu kan ik alsnog naar de winkel voor vervanging. Misschien ligt het aan de woonplaats?

    Geliked door 1 persoon

  3. Wat heftig van dat peutertje zeg. Ik heb zoiets ooit eens gehad met een baby in een maxicosi op een wandelwagen die langzaam maar zeker richting vijvertje zakte. Werd mij niet in dank afgenomen mijn commentaar. Tja.
    En dat van die overall. Herkenbaar 🙂 Ik had dat vroeger ook met van die bodystockings (om als overkleding te dragen. Niet als ondergoed) zónder knoopjes. Had ik er ook nog een colbertje overheen. En ik ben iemand die veelvuldig naar het toilet moet (kleine blaas). Hahaha.

    Geliked door 1 persoon

Plaats een reactie