Sample Saturday

Adventskalender 2018 LookFantastic

Omdat ik jullie de inhoud van de adventskalender ook dit jaar in 1x wilde tonen doe ik dat ik deze ‘sample Saturday’. De kalender bevat weer genoeg samples om aan jullie te tonen in 2019 en ik ga dan ook zeker door met deze rubriek.

Veel plezier met het kijken en mocht een bepaald product de voorkeur hebben voor een review laat het me dan zeker weten dan schuif ik die naar voren 🙂

Had jij dit jaar een adventskalender en heb je hem ook netjes bewaard en pas vanaf 1 december opgemaakt? Ik vond het een opgave want ik had hem al weken in huis maar toch weer trots op mezelf dat ik netjes elke dag 1 vakje heb opgemaakt en mezelf heb laten verrassen.

Annette

12 thoughts on “Sample Saturday

  1. Ik had dit jaar een adventskalender van Biodroga ontvangen en daar heb ik een artikel over geschreven dus in 1 keer uitgepakt;-) Haha, een goed excuus toch? Wanneer ik volgend jaar zelf een adventskalender zou kopen, dan zou ik netjes elke dag 1 deurtje openen, dat lijkt me toch ook wel leuk, elke dag zo’n klein cadeautje voor jezelf.

    Geliked door 1 persoon

    • Marks & Spencer heeft ook altijd een waanzinnig mooie elk jaar. Helaas niet online te koop (althans niet naar Nederland) die zou ik ook heel graag eens willen aanschaffen maar dan moet ik echt met een lege koffer naar de UK want ze zijn vaak hartstikke groot haha

      Like

  2. Pingback: Sample Saturday | Ann Ages Gracefully

  3. Pingback: Dr. Botanicals | Ann Ages Gracefully

Plaats een reactie