OppoSuits

Kerstpak

Dat het jaar zo ongeveer omgevlogen is hoef ik volgens mij niemand te vertellen. Dat betekend nog een paar weekjes en dat storten we ons op de feestmaand. Gezellig vind ik dat altijd. Ik heb voor het werk al een leuk kerstfeestje mogen regelen en we gaan iets heel leuks doen, al zeg ik het zelf haha. Maar daarover later meer.

OppoSuits

Uiteraard gaan we ook een ugly-xmas-sweater dag doen en dan komt dit leuke pak van OppoSuits dat ik heb gekregen meer dan van pas. Want ik ga hiermee gewoon de blits maken dat weet ik nu al. Ik mocht een pak uitzoeken en ik ging dus voor de kerst variant want zeg nu zelf hoe leuk is deze print? Weg met de truien en hoera voor het gestyled pak.

Santababe OppoSuits

Bij OppoSuits hebben ze te leuke pakken voor diverse gelegenheden. Dus wil jij ook eens iets anders deze kerst kijk dan zeker even bij de pakken. Voor heren is de keuze nog wat ruimer. Schrikt jouw partner niet terug om een beetje opvallend voor de dag te komen? Laat hem dan ook zeker deze site eens zien.

OppoSuits Santababe

Dit pak met kerstprint koos ik in het groen. Er is ook een rode maar rood is niet echt mijn kleur. Het jase zit echt perfect en sluit heel mooi aan. De kwaliteit is ook echt heel erg mooi het is niet een pak dat je maar 1x aan kunt en dan weg moet doen. Nee, hier kun je de komende jaren de kerstdagen wel mee doorkomen.

OppoSuits Kerstpak

Voor de dames komen alle pakjes met een rokje. Heel erg leuk maar zelf ben ik niet zo’n rokjes type dus had heel graag een kekke-pantalon erbij gehad. Wellicht dat ze dat nog eens kunnen doen? Mijn dochter gaat het rokje waarschijnlijk naar haar kinderdagverblijf dragen met kerst (ik denk dat haar kindjes het heel leuk zullen vinden) en ik ga het jasje dragen met een mooie pantalon of gewoon met een fijne jeans. Staat echt superleuk.

Fout Kerstpak

Ik ben heel benieuwd of op jouw werk ook altijd een ugly-xmas-sweater dag is of wellicht een Secret Santa feestje? Dat gaan wij ook doen denk ik is ook altijd erg leuk.

Wil jij geen tui maar dus een leuk pak kijk dan zeker even op de site van OppoSuits. Kom je net even anders voor de dag. Verrassend en toch helemaal ‘in thema’.

Annette

*Ik ontving dit artikel ter review*

18 thoughts on “OppoSuits

  1. Pingback: Weekoverzicht | Ann Ages Gracefully

Plaats een reactie