Plog

Plog #16

Het is weer maandag dus tijd voor mijn overzicht van de afgelopen week. Wil je weten wat ik zoal deed de afgelopen week lees dan vooral even lekker verder. Ik begon de week met een vlucht richting Manchester waar ik drie dagen werd ingewerkt door mijn collega’s.

Plog 16 (1)      Plog 16 (2)

Het waren vermoeiende dagen want je bent met name aan het luisteren, noteren, vragen stellen en vice versa haha. Maandag ging ik vanaf het vliegveld gelijk naar het kantoor. In de avond zetten een collega me af bij het hotel, at ik daar nog even snel wat en dook toen mijn bedje in.

Plog 16 (4)      Plog 16 (5)

Dinsdag verliep grotendeels hetzelfde, hele dag aan het werk maar in de avond met twee collega’s gezellig in een Engelse pub Fish & Chips gegeten, was echt leuk en ook leuk om elkaar wat beter te leren kennen.

Anatomicals

Heerlijke mini’s in het hotel van Anatomicals

Woensdag had ik ook nog een inwerkdag en om 5 uur ging ik weer richting de luchthaven voor mijn vlucht naar huis. Ik was rond half 11 thuis en dook (uiteraard) gelijk mijn mandje in. Donderdag en vrijdag op kantoor gewerkt, we hebben inmiddels een printer en een koelkastje en magnetron. Whoop whoop het begint ergens op te lijken. Hopelijk de komende week ook telefoon 🙂

Plog 16 (6)

Prachtige ochtend toen ik donderdag naar kantoor liep

 

 

 

Vrijdag was het de twintigste verjaardag van Isabelle en dat moest gevierd worden natuurlijk. In de avond had ze een huis vol met vrienden en op zondag hebben we het met de familie gevierd. Mooie ballonnen, ik houd er van, maakte de boel extra feestelijk.

Plog 16 (7)      Plog 16 (8)

Ik kocht nieuwe rozen –de vorige hadden ruim twee weken gestaan en waren nog best oké- zodat het huis ook weer gezellig was en zat ik heerlijk in de tuin. Niet te geloven toch dit weer?

Plog 16 (9)        plog 16 (11)

Ik heb ook nog een beetje geshopt het weekend. Ik kocht deze toffe blazer bij Miss Etam en bij de kassa bleek hij ook nog eens flink afgeprijsd. Top, ze hadden ook een bijpassende broek, daar twijfelde ik nog wat over maar als ze deze ook afprijzen ga ik hem wellicht toch halen, vind het wel leuk een ‘pak’. Bij de Primark nam ik deze pantertuniek mee. Die ging gelijk zondag aan met een zwarte legging eronder.

plog 16 (12)      Maybelline wimperserum

Bij het Kruidvat spotte ik een nieuw wimperserum van Maybelline. Ik heb hem gekocht en ga hem testen. Het ingrediënt waar de laatste tijd zoveel over te doen was en waardoor het serum van het Kruidvat uit de handel is genomen zit hier niet in.

Had jij een leuk weekend?

Annette

12 thoughts on “Plog

    • Volgens mij gooien ze er regelmatig azijn over bij die zaakjes en dat vinden wij niet lekker. Dat was hier niet zo. Hij was wel enorm, denk Wiener Schnitzel formaat dus aan twee kanten over het bord uitpuilen hahaha ik kon hem niet helemaal op maar heb flink mijn best gedaan.

      Like

Plaats een reactie