Hema Beauty Event

Hema Beauty Event

Op donderdagochtend 13 september mocht ik aanschuiven bij het Hema Beauty ontbijt. Gezellig aan een enorm lange ontbijt tafel werden we bijgepraat of al het moois dat de Hema op beauty gebied de komende tijd gaat lanceren.

Hema Beauty Days

En dat is nogal niet wat kan ik je zeggen. De Hema heeft grootse plannen met haar Beauty afdeling en deze zal helemaal gerestyled worden in de aankomende maanden. Maar voor nu zijn er vooral heel veel nieuwe en mooie producten te koop.

Hema beauty bloggers ontbijt

Hema kun je inmiddels in 9 landen vinden en heeft altijd een prima kwaliteit/prijs verhouding. De verpakking zijn vaak strak en simpel maar de inhoud is dat zeker niet 🙂 . Twee keer per jaar heeft Hema haar Beauty days en deze zijn in volle gang op het moment. In september en maart zijn er mooie aanbiedingen en zie je het nieuwe assortiment.

Hema Beauty Days

Wij mochten tijden het ontbijt kennis maken met al deze nieuwe producten. Bijvoorbeeld de cream to powder lip palette met een matte afwerking. Een (ala Kylie) lipkit met een liner en liquid lipstick. Ook ontbreken de metallic lipglossen niet en holografic liptoppers, mooie duo lipsticks met een crème finish (ik houd ervan) en echte wetshine lipsticks (wie kent ze niet waar zo heerlijk je haar in bleef plakken haha) en een intens color lipgloss. Kortom de lippen zijn goed vertegenwoordigd en in de goodie bag kreeg ik er verschillende mee om uit te proberen.

Hema Beauty Days

Dan de twee toppers wat mij betreft namelijk de oogschaduw palettes. Er is een palette met nude tinten (altijd goed) en een palette met wat meer sprekende kleuren. De visagiste die er was liet een mooie maar eenvoudige ooglook met dit palette zien want de kleurtjes lenen zich uitstekend ook om als eyeliner te fungeren.

Hema Nude Palette oogschaduw

Hema komt ook met beauty blenders maar dan een stuk vriendelijker geprijsd. Vochtig gebruiken en je kunt je foundation mooi aanbrengen. De kleintjes zijn weer prima voor concealer te gebruiken. Mooie toevoeging aan hun assortiment.

Hema Beautyblender

Maar liefst 50 kleuren nagellak vind je bij de Hema en daarnaast zullen ze per seizoen nog eens 10 trendkleuren uitbrengen. Die laatste passen dan natuurlijk helemaal bij de modekleuren die dan hip and happening zijn.

De bodylijn heeft vitamine E en sheabutter als ingrediënten (altijd goed) en past qua kleurstelling helemaal bij het huidige assortiment aan handdoeken en badkamer accessoires. Echt leuk die kleurtjes vind je niet? We kregen onze goodies in een mooie (en ruime) toilettas uit deze serie.

Hema Nagellak

Wil je eens een kek-haarkleurtje ook dan kun je bij de Hema terecht -na een wasbeurt of 10- is de kleur verdwenen en heb je toch nog een waasje wat je wilt uitwassen hebben ze ook nog een Fade Out shampoo. Ik kreeg een verpakking Violet mee. Heel spannend en ik wil het zeker gaan proberen maar niet nu ik een nieuwe baan ga starten haha ik wacht even wellicht met de feestdagen, dat lijkt me een goed moment.

Hema Haartools

Tot slot komt Hema ook met haartools. Die waren er nog niet. Twee föhns een grote en een reisvariant, een krultang en een hairbrush. Die laatste lijkt me tof en ook werden deze gedemonstreerd tijdens het ontbijt. Zag er goed uit en mooi vormgegeven ook.

Hema Beauty producten

Inhoud Goodiebag 🙂 heel blij mee.

Zo holy-moly dat was me een hele waslijst maar er was ook zo ontzettend veel te zien. Leuk dat ik erbij mocht zijn en met de goodies uit de goodiebag ga ik uiteraard lekker alles uitproberen. Ik zal binnenkort een look maken met de producten die ik ontving en daar komt dan nog een apart artikel over.

Koop jij vaak beauty producten bij de Hema?

Annette

*Ik was hier op uitnodiging*

13 thoughts on “Hema Beauty Event

  1. Wat een hoop nieuwe dingen en zo verrassend. Je kreeg veel mooie producten mee. De hema heeft steeds mooiere en betaalbare producten. Ik kom er de laatste tijd steeds vaker. Veel plezier met je goody bag.👍💋

    Geliked door 1 persoon

  2. Handig, zo een lip palette. Zo heb je ook direct de juiste kleur lipliner! En die haarkleuringen.. als haarverf addict is dat zeker leuk om eens te proberen. (kaas van de Hema, toch maar eens daar een stukje halen, bij de COOP vinden wij alle kaas vies smaken ;))

    Geliked door 1 persoon

  3. Pingback: Hema oogschaduwpalette | Ann Ages Gracefully

Plaats een reactie