Fashion

Najaarskleding (en sale score!)

Na mijn vakantie had ik wel even zin om te zien wat er zoal aan najaarsmode in de schappen hing. Ook al vielen de mussen nog dood van het dak moet ik zeggen dat ik meestal goed kan slagen qua najaarsmode, op de een of andere manier is het mijn favoriete modeseizoen.

Blazer Stradivarius

Ik ben best goed geslaagd en laat zien welke leuke items ik heb toegevoegd aan mijn gaderobe. Je kunt dit najaar niet op de ruit heen. De titan (de zwart/witte ruit) maar ik zie ook veel Schotse ruiten, leuk, ik had voor de zomer al een broek gekocht met een ruitje en kocht nu deze leuke blazer bij Stradivarius in Utrecht. Hij heeft een blauw streepje en een bruinig streepje en is met veel items te combineren. Leuk op een jeans maar ook op een nette broek, deze ga ik vast veel dragen de komende tijd.

Blazer Stradivarius       Blazer Stradivarius

Bij C&A kocht ik twee basic t-shirts met lange mouw. Dit soort shirts graag ik heel veel en in de winter draag ik ze vaak onder een trui of blouse zodat mijn lijf lekker warm blijft 🙂 . Ik nam een witte mee en een blauwe (kleur komt niet helemaal lekker over op de foto) het is een beetje teal-achtige kleur, mooi en deze past ook weer onder de blazer.

Basic Tshirt C&A

Bij de Vero Moda dit panterachtige overslag blousje. Ook om de panterprint kun je niet heen dit najaar dus maak je maar op voor een beestachtig najaar haha. Het blousje wikkel je dus en met een strik zet je hem dan vast. Ik was even bang dat hij te ver open zou gaan aan de voorkant maar hij blijft netjes gesloten. Ik draag dit dan wel met een hemdje eronder je weet tenslotte maar nooit 😉

Vero Moda overslagblouse

Vero Moda wikkelblouse panterprint

Tot slot bij de Costes outlet kocht ik nog dit enorm leuke tshirt voor slechts EUR 2,50 Score! Er stond op dat er een fabrieksfoutje in zat, ik kon allen wat ontbrekende paillettes vinden bij de wenkbrauw van het oog maar dat valt totaal niet op. De ‘panterbroek’ kostte EUR 15,- en ging ook mee. Prima te combineren samen en de broek heeft dus ook donkerblauw en fuchsia kleurtjes dus ook prima te combineren met andere kleuren shirts.

Costes       Fashion aug 2018 (9)

Costes outfit

Ik ben weer blij met mijn aankoopjes. Heb jij ondanks het warme weer van de laatste tijd al iets voor het najaar geshopt?

Annette

27 thoughts on “Fashion

  1. Die laatste outfit is echt tof zeg!Ik heb de laatste weken heel veel gewerkt dus eigenlijk ben ik al eventjes niet meer in de winkels geweest. Ik heb geen idee wat er allemaal nu hangt en ‘in’ is dus;-)

    Geliked door 1 persoon

Plaats een reactie