Plog

Plog #5

Wat een heerlijk weekend hebben we weer gehad, ik hoop dat jullie ook hebben kunnen genieten? Ik neem je weer mee middels een ronde foto’s van wat ik zoal uitspookte dit weekend. Ik begin weer op vrijdag.

Plog 5 (1)

Ik had wederom interviews te doen en was rond 3 uur thuis, daar trof ik de kleine diva al in de weekend stand aan :). Ik maakte ook nog even een foto met de mooie Burberry lipstick die ik kreeg van het werk omdat het Internationale kusjesdag was. Rood is niet mijn kleur maar de lipstick is prachtig en ik kan er vast iemand heeeel blij mee maken.

Plog 5 (2)        Plog 5 (3)

In de avond werd er een patatje gegeten (met een frikandel – had ik zin in – ) en boekte ik ook alvast de vliegtuigstoelen voor mijn vakantie die over 2 weken van start gaat.

Plog 5 (4)        Plog 5 (5)

Op zaterdagochtend krijgt eerst Skoet haar eten, ze volgt me altijd vanaf het opstaan en gaat altijd in de wasbak zitten (recht voor me, echt heel handig) totdat ik aan mijn mascara begin dan weet ze dat ik bijna klaar ben gaat dan alvast bovenaan de trap zitten en mauwt me toe dat ik op moet schieten haha.

Plog 5 (6)       Plog 5 (7)

Ik sjees even snel naar de stad, het is nog vroeg en heb het hele parkeerdak voor mij alleen, heerlijk! Ik haal bloemen op de markt en zie een leuke broek met een Pied de Poule ruitje en een groen streepje, die gaat mee naar huis. Ik haal boodschappen bij de Albert Heijn en sop de keuken en badkamer.

Plog 5 (8)       Plog 5 (9)

De rest van de middag zit ik lekker buiten met een boek. Op zondag als ik een nieuwe pot pindakaas neerhang voor de vogels (ik woon aan de hei en er gaat elke week een grote pot pindakaas doorheen, die eten ze echt schoon leeg) zie ik dat ze het nestkastje aan de schuur aan het opeten zijn hahaha ipv te nestelen halen ze hem vakkundig uit elkaar – wel prima nestmateriaal dus, ik denk dat er over een week of 2 alleen nog een geraamte hangt, nou ja, dan haal ik hem in het najaar maar van de muur af.

Plog 5 (11)          Plog 5 (10)

Ik pak mijn stalen ros en fiets naar het dorp, ik had gisteren nog een bikini gezien maar geen zin om te passen, hij spookt nog door mijn hoofd dus even terug, ik pas 4 bikini’s en er gaan er 2 mee naar huis. Bij de Sting zie ik nog een mooie donkerblauwe trui, veel te warm voor nu maar fijn straks voor het najaar. Voor een tientje is hij van mij.

Plog 5 (12)       Plog 5 (13)

plog-5-14.jpg

Plog 5 (15)

Ook nu weer de rest van de zondag lekker in de tuin doorgebracht met een lekker boek. Zoals elke week vliegt het weekend om maar wat een genot met elk weekend dat prachtige weer, dat mag echt nog wel even blijven van mij.

Deed jij iets leuks het weekend?

Annette

12 thoughts on “Plog

  1. Leuk dat je voir kusjesdag n lipstick kreeg. Ik vind m je heel mooi staan.
    Zelf heb ik deze week de verjaardag van mijn vader (80 jaa) gevierd . Met op zondag nog n etentje van hem en hebben we meteen een famili foto laten maken.
    Fijne nieuwe week gewenst.

    Geliked door 1 persoon

Plaats een reactie