Manfield schoenen

Loafers – kaki

Tsja, ik wilde heel graag toch nieuwe schoenen voor mijn nieuwe job. Ik heb sneakers in alle kleuren van de regenboog verzameld in de afgelopen jaren en droeg deze ook dagelijks. Nu wil ik ze toch wat vaker af kunnen wisselen met andere schoenen, dus de zoektocht ging van start.

Manfield Kaki Loafers
Schoenen is echt altijd een ding voor mij. Ik heb moeilijke voeten en ook nog eens behoorlijk smal en maat 38,5 dus je snapt het dat werd geen makkelijke zoektocht. Ik had gelukkig ook nog een paar zwarte enkellaarsjes (klik hier) dus helemaal zonder zat ik niet maar ik voelde toch wel een beetje druk om te slagen.

Manfield Kaki Loafers
Eerst maar eens een rondje langs diverse winkels om het aanbod te bekijken en de voorjaarsmodellen een beetje op het netvlies te krijgen. Instappers of loafers vind ik altijd erg leuk. Je kunt ze zowel met een jeans als ‘netjes’ bij een kantoor outfit dragen dus die zouden het gaan worden.

Manfield Kaki loafers
Door mijn smalle voetjes vielen er al een hele hoop exemplaren af want de meeste loafers zijn gewoon te wijd voor mij en dan floep ik er uit en het staat ook nog eens niet mooi natuurlijk. Ik zocht dus loafers met een vrij hoge wreef zodat ik wist dat ze goed zouden aansluiten.

Bij Manfield viel mijn blik op deze leukerds. In een mooie kaki-groene kleur met een gouden detail bovenop. De schoenen zijn gemaakt van mooi suède en hebben ook een goede gripzool zodat ik niet bang hoef te zijn dat ik ‘uitglijd’.

Manfield Kaki Loafers
De schoenen sluiten mooi aan en ik koos uiteindelijk voor een maat 39. Wellicht dat als ze wat uitlopen dat ik dan een zooltje of hieltje in de schoen moet doen maar maat 38 zat me net iets te strak. Ik ben blij met deze ‘klassieker’ en ik ga ze vast veel dragen.
Voor mij geen hakken, wellicht dat ik nog eens voor een heel klein of subtiel hakje kan gaan maar echt mooie pumps gaan het voor mij niet worden helaas. Ik kan er a) niet op lopen en b) krijg te snel last van mijn rug dus ‘stevige’ stappers zijn het voor mij.
De schoenen waren met een kortingsbon EUR 85,- wat een prima prijs is voor echt lederen schoenen natuurlijk en hopelijk gaan ze jaren mee.

Annette

12 thoughts on “Manfield schoenen

  1. Ah wat lastig hè als je zo moeilijk schoenen kan vinden. Nu ben je zo te zien wel heel goed geslaagd, erg mooi en klassiek vind ik ze. Hopelijk heb je er heel lang plezier van. Ik loop zelf ook het liefst op dit soort schoenen, ik ga graag voor comfy!

    Geliked door 1 persoon

  2. Leuke schoenen! En ze zien eruit alsof je er kilometers op vooruit kunt! Ik heb juist wat brede voeten gekregen in de loop der jaren en loop het best op schoenen die ook breedtematen hebben. Soms lastig, omdat je niet alles past. Schoenen vind ik altijd heel belangrijk dat ze fijn zitten, je wilt niet weten hoeveel schoenen ik ooit gekocht heb waar ik nauwelijks lekker op loop. (een paar meter en dan moeten ze weer uit)

    Geliked door 1 persoon

    • Ja hoor dat ik ook gerust ach niet meer in mijn maat? doe ik toch een maatje kleiner (of groter) en ze dan vervolgens jaren later achter in de kast aan te treffen. Schoenen moeten gelijk lekker zitten, is dat niet zo of knelt het al ergens dan skip ik ze tegenwoordig.

      Like

Plaats een reactie