Dr. Pierre Ricaud

Collagenes lift 3D

Paars, jullie weten het inmiddels is mijn favoriete kleur. Toen ik dan ook twee heerlijke nieuwe producten van Dr. Pierre Ricaud ontving had ik al bijna mijn mening klaar, want haha in paarse verpakking dus dat moet goed zijn!

Collagenes Lift 3D dr. Pierre Ricaud

Nee, zonder dollen uiteraard heb ik de producten uitgebreid voor je getest. De creme heb ik inmiddels helemaal opgemaakt dus tijd voor een review. De Collagenes lift 3D is de nieuwste toevoeging aan het uitgebreide assortiment dat Dr. Pierre Ricaud heeft. Speciaal om de huidveroudering tegen te gaan want voor ons ‘golden girls’ neemt de collageen alleen maar verder af met het verstrijken van de jaren.

Wat doet de crème?

Liftend Effect: de gelaatstrekken zijn gemodelleerd, Stevigere huid: de huid is strakker, Beauty resultaat: De gelaatstrekken zien er aanzienlijk frisser uit. Prettig in gebruik: een zachte textuur die geschikt is voor elk huidtype

Zoet parfum: bloemige noot.

  1. Versnelt de synthese van 9 belangrijke collagenen*
  2. Werkt gericht op 3 niveaus van de lederhuid*
  3. Stimuleert de aanmaak van het eiwit dat de collagenen reorganiseert*

GLYCALOX®: ons exclusieve bestanddeel dat glycatie en oxidatie bestrijdt, de belangrijkste oorzaken van huidveroudering.

Collagenes Lift 3D Dr. Pierre Ricaud

Zoals ik zei heb ik de pot helemaal opgebruikt. Zalig, de crème heeft inderdaad een zachte geur en is lekker romig. Hij trekt heel goed in en je ziet er fris uit. Ik heb de pot met veel plezier gebruikt. Ook kreeg ik de oogcrème meegestuurd. Deze heeft een vrij breed kwastje. Je draait de kop een kwartslag en dan is de oogcrème klaar voor gebruik.

Wat doet de oogcrème?

Zichtbaar liftend effect: de oogleden worden opgetrokken, Tube met precisiekwastje: voor een zachte, nauwkeurige behandeling. Parfumvrij: getest onder oogheelkundig toezicht.

Een complete oogverzorging om naar behoefte ‘s ochtends en/of ‘s avonds te gebruiken.

Collagenes 9 Dr. Pierre Ricaud

Ik kan niet zo goed overweg met het kwastje. Op de site lees ik dat je voorzichtig moet drukken maar ik blijf te veel product uit de tube krijgen. Ik klop hem dus bij voorkeur gewoon maar met mijn vingers in. Ook deze oogcrème is lekker dik –parfumvrij- niet onbelangrijk en geeft dat kleine beetje trekkerige gevoel waardoor je blik lekker helder is en je oogcontour mooi glad. Ja hoor, ook deze ga ik met veel plezier helemaal opmaken. Hier kan ik nog wel even een tijd mee vooruit.

Je kunt de crème zowel op je oogleden als rondom de contour gebruiken. Ik gebruik hem overdag en sla dan mijn oogleden over omdat ik ook oogmake-up draag en ik mijn oogleden dan liever wat ‘stroever’ heb zodat de oogschaduw goed blijft zitten. In de avond breng ik hem wel over mijn gehele oog aan.

Dr. Pierre Ricaud doet het gewoon weer hoor, fijne producten die een genot zijn voor je huid.

Annette

*Ik ontving deze producten ter review*

 

17 thoughts on “Dr. Pierre Ricaud

  1. Sowieso vind ik de producten van dit merk er altijd heel luxueus uitzien, en als paars dan helemaal je kleur is…;-) Jammer dat je niet lekker overweg kan met het kwastje, maar verder? Ze klinken weer heerlijk!

    Geliked door 2 people

  2. Pingback: Opgemaakt | Ann Ages Gracefully

  3. Pingback: Opgemaakt | Ann Ages Gracefully

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s