NYX oogschaduw

NYX Beauty School Dropout 101

Oogschaduw palette

In mijn unboxing filmpje (klik hier) kon je zien dat ik een klein palette van NYX had gekocht. Deze was in de sale en kostte slechts EUR 5,04. Ik zie hem online te koop bij de Douglas voor ruim EUR 12,- dus zo te zien heb ik een goede koop gedaan.

NYX beauty school dropout 101

Ik had nog geen oogschaduw van NYX dus leuk om eens te kijken wat dit merk te bieden heeft. Het palette heeft 6 kleuren en heeft behoorlijke pans. Voorop het doosje staat vermeld Smokey maar je kunt er ook prima een meer dagelijkse look mee maken. Zelf vind ik een smokey eye vaak veel te heftig dus ik houd het wat meer bescheiden.

NYX beautyschool dropout 101

Op mijn arm geven de kleuren een redelijke pigmentatie maar op het oog is het prima in orde moet ik zeggen en moet je met name de twee donkere kleuren (donkerpaars en donkerblauw) een beetje met beleid aanbrengen.

Swatches NYX beautyschool dropout 101

Het palette sluit met een handige magneetsluiting en is ideaal voor op reis. Zo’n klein ‘boekje’ stop je makkelijk in je toilettas en je kunt er zowel een zwoele avondlook als een meer bescheiden look voor overdag mee maken.

De kleuren in het palette zijn: donkerpaars, een oranje/roze tint (prachtig) en dan een perzik/roze tint. Op de tweede rij een donkerblauw, een taupe/grijze tint en een beige/wit tint. Van alle kleuren vermoed ik dat ik die laatste niet zal gebruiken die is wel erg licht. Zelfs als highlight kleur onder het wenkbrauwbot vind ik deze wat te ‘wittig’ maar de overige kleurtjes gaan zeker gebruikt worden.

NYX beautyschool dropout 101

Ik heb het palette een paar maanden in huis nu en al diverse keren gebruikt. Met een oogschaduwprimer houdt de look het een hele dag vol. Prima kwaliteit dus ook nog eens. Ik ben blij.

Heb jij make-up van NYX?

Annette

18 thoughts on “NYX oogschaduw

  1. Mooie kleurtjes en niet duur….en staat je mooi.Kheb nog geen make- up ervan.

    Ehum die donkere kleurtjes leuk voor de kerstdagen🎄🎄daar heb ik trouwens een nieuwe blog over; feestelijke make- up voor de feestdagen🎁🎄

    Geliked door 1 persoon

Plaats een reactie