Nagels #47

Trend it up – Terra Attitude

+ Winnen!

In Praag kocht ik bij de DM (ja, daar hebben ze ook de DM) een lakje van Trend it up. Inmiddels hebben jullie al veel lakjes van dit merk voorbij zien komen op mijn blog. Het is echt mijn favoriete merk qua nagellak.

Trend it up koop je dus bij de DM in Duitsland en de lakjes zijn rond de EUR 2,- per flesje. Heel erg goed betaalbaar en de houdbaarheid is top en de collectie enorm. Als je van nagellak houd is dit echt een merk om te onthouden en als je het tegen komt groots in te slaan.

Trend it up Terra attitude 020 Green

Dit groene lakje komt uit de Terra attitude lijn. Het is een (volgens mij) tijdelijke en dus Limited edition lijn die bestaat uit 4 kleurtjes. Een hele lichte roze, bijna witte kleur een donkerrode kleur, donkerbruin en deze mooie camouflage groen kleur.

trend it up 020 Terra Attitude Green

Hij dekt volledig en zoals altijd draag ik twee laagjes en een topcoat. Omdat we inmiddels in December zitten heb ik besloten om 3 Trend it up lakjes aan 1 van mijn lezers te geven. Let op het zijn dus geen nieuwe flesjes maar ze zijn alle 3 maar 1x gebruikt en dus zo goed als nieuw.

Wil jij wel eens ervaren hoe fijn de lakjes van Trend it up zijn? laat me dan in een comment weten dat je mee wilt loten. Het enige dat je hoeft te doen is je te abonneren op mijn YouTube kanaal en dat kan via deze link * – KLIK HIER – *

Ik maak over anderhalve week de winnaar bekend via mijn Facebook pagina dus houd die ook zeker in de gaten. De winnaar moet binnen 3 dagen reageren door mij zijn/haar adres toe te sturen. Als je snel reageert ga ik proberen of je de lakjes voor het einde van het jaar in huis hebt.

Veel succes en vergeet dus niet te laten weten dat je mee wilt doen.

Annette

18 thoughts on “Nagels #47

  1. Toen ik de eerste foto van het flesje zag, dacht ik eigenlijk ‘mwah’, maar eenmaal op de nagels vind ik het toch wel echt een mooie kleur. De actie sla ik trouwens over, ik gun hem graag aan iemand anders.

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s