Unboxing

LookFantastic box December 2017

Deze maand leek het me leuk om ook eens semi-live de LookFantastic box met jullie te unboxen. Ik nam dus een filmpje op terwijl ik de box uitpak voor jullie. Voor de liefhebbers ook de ‘normale’ blogpost met foto’s en beschrijving van de producten.

Het thema deze maand is Beauty in Wonderland en de box is in prachtig donkerblauw met zilveren letter. Net als elke maand zit ook de nieuwe Elle UK in de box en kregen we een coupon voor 5 pond korting op onze volgende bestelling. Altijd leuk.

bubbleT bath fizzer LookFantastic december 2017

Als eerst haal ik een bathbomb uit de doos. Hij is Limited edition gemaakt door bubbleT voor deze box en zou de geur hebben van zwarte bessen thee. Ik laat het zakje dicht tot ik hem ga gebruiken zodat hij helemaal lekker fris en fruitig blijft. Leuk zo met de feestdagen.

Gatineau serum

Van Gatineau een mooi anti-aging serum. Gatineau vind ik leuk omdat het zo op mijn achternaam lijkt J het is een behoorlijk duur Frans merk die gespecialiseerd is in anti verouderingsproducten. Helemaal in mijn straatje dus. Ik ga hem lekker proberen en wellicht dat je deze terug ziet in een Sample Saturday.

Polaar handcream

Polaar heeft ook al eerder in de box gezeten een paar maanden geleden. Toen een heerlijke oogcrème deze keer een handcrème. Zelf geen fan van handcrème’s zoals je weet maar hier wordt vast iemand heel blij van. Het beschermt je handen en is speciaal ontworpen voor vrouwen in Lapland. Kan me voorstellen dat die wel een likkie crème kunnen gebruiken met de kou daar brrrr.

Suki exfoliate foaming cleanser

Suki is voor mij een nieuw merk. Het potje bevat een exfolierende cleanser. Ik voel een klein korreltje maar toch zou hij geschikt zijn ook voor de gevoelige huid. Hij maakt je poriën schoon en verwijdert mee-eters. Mooi, deze ga ik testen.

Figs & Rouge hydra active daycream

Ook een tube dagcrème mag niet ontbreken en deze is van Figs & Rouge. Ik heb niet zulke goede ervaringen met dit merk maar ik ga hem proberen. Het is een super hydraterende crème die de elasticiteit verbetert en je huid er zelfs in de winter goed en ‘glowy’ uit laat zien. Mijn dagcrème is bijna op dus dan zal ik deze eens aan een kritische test gaan onderwerpen.

Tot slot een Lipstick. Als je het filmpje hebt bekeken dan zie je dat hij los zat en dat ook de huls niet sluit. Bummer…. maar ja kan gebeuren. Het is een nude tint lipstick van het merk MDMFlow (nooit van gehoord) hij is semi-matte en zou passen bij iedere huidskleur. Ik vind hem  mwah, hij voelt lekker op de lippen en inderdaad niet droog maar je ziet eigenlijk nauwelijks kleur. Hij had van mij een beetje meer roze mogen zijn.

Al met al weer een prima box. Ik ben ook de grote LookFantastic adventskalender aan het unboxen dat kun je zien op Instagram. Als hij helemaal is uitgepakt zal ik daar ook nog even een artikel over doen wat daar allemaal voor moois in was te vinden.

Annette

23 thoughts on “Unboxing

  1. Jammer van je lipstick.
    Maar wat een mooie tube handcreme, ik ben er wel fan van,maar heb er in de winter echt wel een nodig, anders krijg ik zelfs kloven dus wil het niet zo ver laten komen!

    Geliked door 1 persoon

  2. Ik vind dit een erg leuke inhoud, allemaal spulletjes die ik zelf wel zou gebruiken, Ik ben juist wel écht van de handcrèmes, ik kan niet genoeg smeren;-) Alleen de kleur van de lipstick vind ik ook maar een beetje zozo;-)

    Geliked door 1 persoon

  3. Nette box, alleen die lipstick vind ik ook niks. Ik zie geen kleur en als het zo inschat maakt het heel bleek? Gatineau… Is dat niet van Jean Gatineau? Dat merk gebruikte een schoonheidsspecialiste waar ik wel eens kwam (hebben wij het over zo een 35 jaar geleden..)

    Geliked door 1 persoon

  4. Ik vind dat altijd wat jammer. Niet dat ik een gegeven paard in de bek wil kijken. Maar een product wat al open is (of niet sluit) of – zelf ervaren – een product wat nog een maand houdbaar is. Toch een tikje jammer. En ook een beetje ‘dom’ want wat geef je daar eigenlijk mee aan?

    Geliked door 1 persoon

  5. Pingback: Bloghop | Ann Ages Gracefully

Plaats een reactie